2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne gzuel motive ediyorsun cnm ya ay gelse artik hyrlsiyla yavrucak.

@TubaSude gogus ucu yarasi olmus birine sogan yap dedim valla gayet masum
Bu da yasakmis demekki uyarmadan engellemişler beni
Ot gibi bi bakip cikmam lazimmis
Halla halla ne varki bunda. Bunu tek sende soylemedin baska birileri de söyledi sanki bn mi yanlis hatırlıyorum

Kizlar bebislerin uyku durumu nasil?

Bizde gündüz uykusu aksam 9 a kadar ki sure sadece meme de veya babaanne dizinde var birakinca direkt uyaniyor

Aksam da 9 da cesmenin altina tutuyorum emziriyorum sonra mama veriyorum gece 1 e kadar uyuyor sonra parca parca 3 e kadar sonrası hep memede kaliyor

Bizim uyku bozuk sanirim ya erken dogdugu icin belki yeni düzene girer diye düşünüyorum cunku aksam 9dan sonra uykusu 5 gundur böyle sadece

Gun icindede mama veriyoorum 2 defa

Yok canim ya gogus ucu yarasina sogan iyi geliyor dedim
Uyarabilirler yada msjini silebilirlerdi direkt gruptan uzaklastirmalari talihsizlik olmus yanlis yapmislar. Gogus yaralari bebegin memeyi yanlis kavramasindan kaynaklandigi icin bu tarz onerilere acik degiller direkt konuyu cozume ulastirmak adina dogru emzirme pozisyonu anlatiliyor ve gecici degil kalici cozum sunuluyor. Ama dedigim gibi engellenmen hic hos olmamis.

Arkadaşım kendimden çok sen aklımdasın günlerdir, ben bi kez doktor ertelemek zorunda kaldığımda yada eşimin bi işi çıkıp gidemediğimde aklımda soru işaretleriyle düşünmekten strese giriyorum, seni takip ediyorum haftalardır bu durumdasın ve kimsenin umrunda değil, Allah sana güç kuvvet versin geri kalanlarada vicdan versin, dilerim onlarda zor durumlarda kalıp senin gibi çaresiz hissetmezler kendilerini. İnşallah bebeğin ve sen sağ salim bi şekilde kurtulursun.

Kaybolmadim buradayim arkadaslar birde oglum var yenidogan disinda tabi 35 aylik oda annem burada ama nazliyiz biraz zorlaniyoruz ilk zamanlar bebeginde ilgiye fazla ihtiyaci oldugu icin ikisinide idare etmek adina kendimden vazgectim diyeyim. Bide emzitmek icin cabaliyorum cok ha bire elimde tabak bardak var birazda kndan yazmaya firsat olmuyor galiba

Kızlar devlet hastanesine gidiyorum bugün kontrolüm vardı 37+0 oldum 3 haftadır kontrolede gtmiyorum ağrılarım var sertleşmelerim var doktor ultrasonla bakmadı Alttanda muayene etmedi bunlar normal dedi gönderdi nst de 60 larda sancım çıktığı halde ya sizede bu haftada ultrason yada muayene yapılmadı mı ? Ne bileyim çocugumun bi sıkıntısı varmı diye bile bakmadı canım çok sıkkın ve devlet olduğu için randevuyu en erken 2 hafta sonraya veriyor Zaten doğururum ozamana sinirden ne yapacağımıda bilemedim

Kolayi var aksama acil git ebeler oluyor cok sancim agrim var de hem alttan kontrol ediyorlar hem tekrar nstye sokuyorlar usgye almazlar sanmiyorum amaen azindan acilman varmi yokmu ogrenirsin baskada ozele gitmek disinda yapacagin birsey yok gibi duruyor.

Yorum yazmadan baya okudum cok sert hitaplari vardi soğumuştum acikcasi bu kadar sert bir ortamda insan soru sormagmya cekinir neyse siz varsınız her konuda zaten yardimci oluyorsunuz bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…