2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada biz evimizde yeni doğan çekimimizide yaptık :))

Eklentiler

• 2DDF67DE-0C8A-4B72-B25B-496C01929E56.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 103
  • 678E70E8-3AAC-4EC3-8311-DDF48B24406C.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 100
  • DE104415-99EC-4E4C-A670-AB6C42073CDF.webp
    16 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar benım sancımşidetlendi hastaneye gidiyorum dua edın lutfen @justlook
Allah’ım bir avazda kurtarsın inşallah canım
Doğur da stresinden kurtul inşallah
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

T TubaSude gogus ucu yarasi olmus birine sogan yap dedim valla gayet masum
Bu da yasakmis demekki uyarmadan engellemişler beni
Ot gibi bi bakip cikmam lazimmis

Ne varmış ki bunda
Valla benim de göğüs ucum sızlamaya başladı soğan yaptım denemek için geçirdi. İnsan çaresiz kalınca her yolu deniyor.
Ne kadar çirkin bir davranış sergilemişler.

Ah özeller alsa gidecemde haftamdan dolayı almıyorlarda

Ben bu devletteki doktorları anlamıyorum onlar mı çok rahat bizim doktorlar mi pimpirikli mesela benim doktor artık her hafta istiyor usg de suyuna tüm ölçülerine bakıyor nst yapıyor yinede hafta dolmadan da bir anormallik olursa gel diyor
Son ayda 2 hafta uzun süre bence hangisi doğru yapıyor anlamadim

Ben bu devletteki doktorları anlamıyorum onlar mı çok rahat bizim doktorlar mi pimpirikli mesela benim doktor artık her hafta istiyor usg de suyuna tüm ölçülerine bakıyor nst yapıyor yinede hafta dolmadan da bir anormallik olursa gel diyor
Son ayda 2 hafta uzun süre bence hangisi doğru yapıyor anlamadim

Sanırım bende de öyle olacak. Yarın kontrolümüz var. 40+1 olacagız. Bu hafta birseyler olur heralde Allahın izniyle
hakkında hayırlısı olsun canım ben de kızımı 40 +1 de gittiğim kontrolde suni sancıyla kucağıma almıştım beklemeyi göze alamadım kakasını yer diye

Ohh senin de tarih belli oldu canım. Uyu uyu uyu uyu.... Sonra uyuyamayacaksın uyu uyu bol bol

Bende anlayamadım ama korkuyorum valla kendimden falan değil ona bişey olursa diye ya bi suyuna bak bi çatı kontrolü yap bide çocuğumun başı hep 2 hafta önde gitmişti delirecem inanki sinirimde yatışmadı eşime patlıyorum hırsımıda alamadım onun yüzünden bu devlet belasını çekiyorum kendim perişan oldum zaten aylardır ona bişey olacak korkusu delirtiyor beni

Normal sancıdan daha kotu diyorlar ya ondan.. sanırsam günler azaldikca bni doğum korkusu sardi
canım korkma sancın gelmesse ve normal doğum istiyosan tabiki alıcaksın suni sancı

iyiki o şekilde bi işlem var 35 haftam doldu suyum geldi hiç sancım yoktu mecbur aldım normal doğum çok istediğim için

Özeller niye almıyor bunu da yeni duydum gerekçe nedir

vay be bide bu süreçte girip bunları yazdın ha tebrikler valla doğum hikayenin geri kalanını da bekliyorum az kalmış hayırlısıyla kurtulursunuz inş

canım korkma sancın gelmesse ve normal doğum istiyosan tabiki alıcaksın suni sancı

iyiki o şekilde bi işlem var 35 haftam doldu suyum geldi hiç sancım yoktu mecbur aldım normal doğum çok istediğim için
Bnnd normal doğum ıstiyorum 2 haftadir bir cm aciklik var gelen giden yok... Hakketen bu son gubler hic geçmek blmiyor

@pikapi hergün takip ediyorum forumu bizim günlerimiz aynı . Benimde evlendiğimde evim ıspartadaydı Isparta’nın yeri ayrı bende nedense ordan Antalya’ya taşındık şimdide burdurdayız. Günlerimiz aynı seninle çok heyecanlandım habersiz bırakma bizi . Ay benim ki ne zaman gelecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…