2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aranızda henüz biberon almamış olanlar varsa kesinlikle avent almayın kapağı sorunlu kapanmıyor iki tane aldık biz kızların üstü başı mama oldu kesinlikle önermiyorum
fişini atmadıysan gönder canım ben de avent kullanıyorum 2 çocuğuma birden hiç o şekilde bi sorunla karşılaşmadım süt sağma makinem de avent ona da tam kapanıyo biberonlar

P Pikapii canim sen ispartada misin?

Bizim uyanıklık sizin uyku kadar )))) gündüz bir saat falan uyanık kalıyor, bez değiştirirken ve acıktığında uyanıyor, akşam bir saat gece bir saat en fazla. Geri kalan uyuyor

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 2 gün sonra bebişin kucağında :)
Kızlar benım sancımşidetlendi hastaneye gidiyorum dua edın lutfen @justlook
Canım nihayet bebişini kucağına alıp kurtulacaksın Allah yardımcın olsun, hepimiz rahatlayacağız sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Canım stres yapacağına bi özel hastaneye gitsen bebişini görsen durumunu öğrensen rahatlasan olmaz mı. Son haftaların birde sıkıntıya girmen iyi değil.

Canım bende özele gidiyodum, çokta güveniyodum doktoruma ama maalesef bana hiçbi sebep yokken bebeğin suyu bitti acil sezaryen dedi üstelik bebeğimin kilosu 2500 dü ve haftası dolmamıştı. Şimdi devlete gidiyorum devlet sanki daha az risk alıyormuş gibi geldi bana. Sonuçta özel hastanede günde 20 görüyorken devlette 100 hasta görüyorlar sıkıntı yaratacak durumlar nelerdir direk anlıyorlardır. Benimde 1 cm açılmam vardı nst te de sancılarım 80 e yakın çıkıyo ama bebeğin hareketlerinde falan sıkıntı yoksa ciddi bi sorunumuz yoktur diyo doktorlar. Herhangi bi su gelmesi kanama durumunda gelin diyorlar.

Kızlar aranızda henüz biberon almamış olanlar varsa kesinlikle avent almayın kapağı sorunlu kapanmıyor iki tane aldık biz kızların üstü başı mama oldu kesinlikle önermiyorum
Yapma ya bende herkes avent öneriyo diye iki boy avent almıştım, üstelik göğüs pompasını da avent aldım üzüldüm şimdi

Benimkide gúndùz uyuyo genelde.gece zor uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…