2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnnd normal doğum ıstiyorum 2 haftadir bir cm aciklik var gelen giden yok... Hakketen bu son gubler hic geçmek blmiyor
Aynı şekilde 1 cm açıklık var dediler 1 hafta olucak ama tık yok gelsin istiyorum artık, haftasına da geldi. Ne yapsam da bi an önce gelse diye düşünüyorum :) 40 lara kalmam inşallah

severussnape canim gozunaydin almissin bebisini kucagina Allah bagislasin nerde yaptın dogumunu normal mi oldu seezeryan mi
Allah razı olsun canım adana şehir hastanesinde yaptım bebeğin suyu çok az kalmış gelişimini tamamlamış sıkıntıya girer diye hemen yatış verdiler zaten 3 santim açılma varmış ama sancı yok suni sancı verdiler fitil olarak tabi heran sezaryen ihtimali var diye hazır da bekletiliyorum ..öğlen 12 de başladım sancı çekmeye diğer gün saat dokuza kadar sadece yarım santim arttı açılma bir türlü dördü geçmedi..serum vererek sancıyı yükselttiler bebek sancıyı kabul etmedi ve kalp atışı yavaşladı ( bana oksijen verdiler tekrar denediler çünkü bebek kanala girmişti annemin desteği bebeğimi kaybetme korkusu ile üç dört ıkınma sonucu normal doğum ile kızım doğdu elhamdülillah..50 cantim 3450 gram doğdu..Çok zor 24 saat geçirdim ama onu kucağıma alınca herşey uçtu gitti :)) uzun uzun yazdım kusura bakma :))

Bizim uyanıklık sizin uyku kadar )))) gündüz bir saat falan uyanık kalıyor, bez değiştirirken ve acıktığında uyanıyor, akşam bir saat gece bir saat en fazla. Geri kalan uyuyor
Bizdede òyle gúndúz devamli uyuyo sanki 2 saat falan anca uyanik kaliyo ben emzirmek icin uyandiriyorum gecede 3 de uyuyo yarim yamalak besigi salla dur uyusun diye

16-20 de kızmı doğdu şuan kolarımda hepinize cok teşekur ederim kımseyi etiketleyemedim uzgunum. Birazda odaya cıkıcaz. Tr saatıne gore 15:20 de
Maaşallah sana ve bebişine. Onca probleme rağmen sağlık sıhhat içinde kurtuldun. Güle güle büyüt kızını

Kızlar aranızda henüz biberon almamış olanlar varsa kesinlikle avent almayın kapağı sorunlu kapanmıyor iki tane aldık biz kızların üstü başı mama oldu kesinlikle önermiyorum
Slm canim aventlerin ara halkalari oluyor kapakla sise arasi.onu koymazsaniz akitiyor.bu arada sondan basa okuyorum mesajlari.foto koymussun galiba.henuz gormedim ama eminim muhtesemdir.simdiden masallah :)

Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun, Allah ikinize de sağlık versin
Maaşallah sana ve bebişine. Onca probleme rağmen sağlık sıhhat içinde kurtuldun. Güle güle büyüt kızını
Masallah hizli olmus canim gozunayidn :)
Sagolun kızlar hepiniz hızlı oldu evet ben daha hastaneye akşam gelmek nıyetındeydım kv gidelim diye ısrar etı ıyıkıde etmış hastane zaten 1 saat yoldu buraya yazdığımda daha yenı cıkmışdık yola 2 dk bir sancı cekdım arabada ama salandığım için cok kolay atlatım sesızce. Varır varmazda doğuma aldılar. Kızım mışıl mışıl uyuyor şu an

Çok sevindim ben de aslen Antalyalıyım ama iş gereği ıspartadayız, herkes gidecek ben Eylül başı doğuracağım diye düşünürken bu kerata yine planına uydurdu bizi şaşkın şaşkın bakınıyorum etrafa , Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin senin de haberlerini bekliyorum :)

Haklısın canım ama ne eşime anlatabildim derdimi nede başkasına akşam acile gidecem acildede ne kadar verimli olunursa artık dediğim gibi özeller bu haftadan sonra almıyorlar çok iyi biliyorum Konya'dayım hep böyle burda

Ayy ne guzel yaa off valla sasirdim kayimvalidem yanimda olmasa wc dus yemek bile olmucak
Emiyor mama yiyor emiyor ama uyumuyor uyumadan nasul kilo alacak bu cocuk ya
Bizim uyanıklık sizin uyku kadar )))) gündüz bir saat falan uyanık kalıyor, bez değiştirirken ve acıktığında uyanıyor, akşam bir saat gece bir saat en fazla. Geri kalan uyuyor
Ne

Selam kızlar. Bugun kontrolumuz vardı 36+1 2832 kılomuz çıktı. Plesantamızda yaşlanma varmış. Grade 3 dedi doktor. Bu haftadan sonra pek bı onemı yok dedı. Sancılarım dinmiş. Hiç çıkmadı. Kalp atışlarımızda iyi. Galiba plesantadan dolayı artık kilo alımımız yavaşlıcak. Aranızda varmı plesantada yaşlanma olan. Bebeğin beslenmesini sağlamak için neler yapabiliriz

Teşekkürler canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…