2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizdede òyle gúndúz devamli uyuyo sanki 2 saat falan anca uyanik kaliyo ben emzirmek icin uyandiriyorum gecede 3 de uyuyo yarim yamalak besigi salla dur uyusun diye
Ona sukredin bende tum gun nerdeyse kendi basina uyudgu 3 saat 22 den sonrasi diger saatler memede uyudugu kadar offf bakalim normalde olsa daha bir haftalik falan olacakti belki bundan sonra duzelir bira

Aslında bu konuda doğru diyosun tecrübe daha fazla kesinlikle ama o kadar çok kötü hikayeler dinledik ki pinpirik gibi oldum resmen yok suyu bitti cocuk tehlikede kordon dolanmış tehlikede ters duruyor tehlikede çatın dar normal yapamazsın falanlar filanlar bende kendi kendime strese girdim bu haftada bakmayacaksa ne zaman bakacak bu doktor bunlara diye ama onun gayet rahat olması canımı cok sıktı bide ilk doğumum daha normal doğuma müsait miyim onu bile bilmiyorum yada çocuk ters mi gelecek düz mü bîlmîyorum gece sancım başlasa mesela karambole gidecem bu canımı cok sıktı işte

Isparta benim memleketim burnumda tütüyor vallahi :) en son ekimde gittim annemlerin yanina.bidaha gidemedim.aaah cok soğuk olur kışları ama yeri bambaşkadır
Serin havalarının hakkını yiyemem , çok şükür sıcak hissettiğim çok oldu ama çoğu yere göre serin gitti rahat ettim, tez zamanda gelirsin memleketine tekrar inşallah canım :)

Kizlar sût olmasi icin kayisı ayva ve kuru üzüm hoşafı yapin inciri suda kaynatin suyunu icin kendini yiyin havuç yiyin vede bolca hurma yiyin ben òyle yapiyorum

Grade 3 plasenta yaşlanması bende de varmış bugün öğrendim ama ben kanamayla gittim hastaneye , ara ara da oluyor hala ve çarşambaya kadar beklerse Çarşamba Doğuma alıcak, bu haftalardan sonra plasenta yaşlanması oluyor yavaş yavaş , inşallah sizin sorun çıkmaz biraz daha bekler bebek, gözünüz korkmasın ben bol kanamalı bir gebelik geçirdim hoca daha riske atmayalım diye ve kalp atışları düzensizleşmiş diye Doğuma karar verdi

Bana da doktor bi önemi olmadığını bu sekilde kalp atışları ve sancı olmaması devam ederse bayram sonraya kalır dedi doktor. İnşallahta öyle olur. İnternetten baktım biraz şimdi. Bebeğin beslenmesinde sıkıntı yapabiliyormuş. Benimde hep sıkıntılı bi hamilelik geçirdim. Şaşırmadım yani bununda oluşmasına :) allahtan bu haftadan sonra önemli değilmiş. Sen de inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.

Peki bu haftaya kadar bunlarla ilgili hiçbir şey söylemediler mi aslında haftanda ileri artık , bende sancı çıkınca açıklık muayenesi yaptılar çatıyla alakalı bişey söylemediler. Ama genel olarak devlet hastanesinde son ana kadar çok ciddi sıkıntı yoksa normal Doğuma yöneliyorlar. En azından bebeğin pozisyonunu artık söyleyebililerler genel olarak durum ne gözüküyo diye.

Serin havalarının hakkını yiyemem , çok şükür sıcak hissettiğim çok oldu ama çoğu yere göre serin gitti rahat ettim, tez zamanda gelirsin memleketine tekrar inşallah canım :)
insallah canim kismet dogumdan sonra artik.ay cok sevindim topikte ispartada oturan birini gorunce :))) bende dogumumu ispartada yapmayı cok istemistim.hatta davraz yasamda mehmet guneye yaptiririm diyordum.ama doktor yolculugu yasakladi falan filan derken gidemedim.birde yeni dogmus bebegimle tekrardan siirte gelmek cok zor olur cocugum hirpalanir diye göze alamadim.nasip kismet.hangi mahallede oturuyorsun kac senedir ordasin canim?
Birde doktorun kim?

Son düzenleme:
16-20 de kızmı doğdu şuan kolarımda hepinize cok teşekur ederim kımseyi etiketleyemedim uzgunum. Birazda odaya cıkıcaz. Tr saatıne gore 15:20 de
Ayy cok sevindim firuzecim Allah uzun omurler versin hayirli olsun.sende kurtuldun sonunda oh be topikce rahat nefes alicaz vallahi aklimiz fikrimiz sendeydi darısı diğer minnos annelerimizin basina.sia mia da var daha

En son 34 de gitmiştim işte normalde söylenmesi gerekiyor olması gereken o ama biz maşallah doktor odasında 1500 kişi olduğumuz için doktor kime ne dediğini bilmiyor bile bügünde sırf yoğunluktan yatırıp muayene etmedi beni şikayet etsem yeri Rabb'ime dua edecem artık yapacak bişey yok

exixizimm benimki de gece uyumuyor yerine yatirsam bile sürekli ık mık ediyor süt gelmese de memede ya da göğsumde yatıyor. Hastanedeyken yenidoğan hemşiresi güven istiyor demişti .Gündüz istemiyor ama güveni sıpa

Benim henüz sutum damla damla olduğu için boş emzirip mama veriyorum gece dolaniyoruz sabah 7.30 gibi uykuya dalıyor sonra 11.30a kadar zorla uyandiriyorum bakalım 40ı çıkınca değişir diyolla :)
Benimkide gúndùz uyuyo genelde.gece zor uyuyo

Özelden yazdım canım

canım korkma sancın gelmesse ve normal doğum istiyosan tabiki alıcaksın suni sancı

iyiki o şekilde bi işlem var 35 haftam doldu suyum geldi hiç sancım yoktu mecbur aldım normal doğum çok istediğim için

Ne güzel senin bebis sıkıntı yapmamış benimki sancı 50ye çıktığı an kalp atışları düştü bazı bebekler sanciya dayanamazmis 5 Dk içinde sezaryene alındım çok istiyordum normal doğum kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…