2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir şekilde ozele gitmelisin lütfen bir şey yap et git; inşaallah Rabbim bebeğini korur ama bu kadar stres ve risk ikinize de iyi değil

16-20 de kızmı doğdu şuan kolarımda hepinize cok teşekur ederim kımseyi etiketleyemedim uzgunum. Birazda odaya cıkıcaz. Tr saatıne gore 15:20 de

Hadi gözün aydın canım
Sağ Salim kavuştun kızına
Beklemesi zor ama doğurması kolay olmuş maşallah
Kokla kızını benim için de
İsmini ne koyacaksınız bir de isim problemi vardı sizde

Okadar sinirleniyorumki hamilelerin bu durumlara düşmesine insanların anlayışsızlığına. İnşallah acilde iyi bir doktora denk gelirsin canım bence açık konuş endişelerini söyle. İnsan halinden anlyan biridir umarım ve sana bebişini tüm detaylarıyla anlatır.

Yatisim Yapildi bekliyirum odada arkadaslar dua eder misiniz benim icin :)
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla alışsın bebeğini kucağına inşallah. Sende doğumda bize dua et :)
16-20 de kızmı doğdu şuan kolarımda hepinize cok teşekur ederim kımseyi etiketleyemedim uzgunum. Birazda odaya cıkıcaz. Tr saatıne gore 15:20 de
Gözün aydın nihayet canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun :) detaylarını merak ediyorum.

Milana firuze ay canım çok şükür .. çok bekledin ama hemencik olmuş bak kuzun, gönlünü aldı senin bak annesi:) gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı da sağsalim bizlere olsun inşallah

Ayı nasıl sevindim rahatladım anlatamam şu an kendim dogursam bu kadar sevinirdim canım benim gözün aydın allah hayırlı uğurlu etsin :)

En kotu benimki yahu

Bir şekilde ozele gitmelisin lütfen bir şey yap et git; inşaallah Rabbim bebeğini korur ama bu kadar stres ve risk ikinize de iyi değil
Akşam gidicem canım acile durumu da anlatıcam bakmak zorundalar heralde zaten ufak ufak sancılarımda var gerekirse onlarıda söyleyecem

Ben devlet hastanesine gidiyorum canım suni sancı ne zaman verir bilmiyorum ama benim kararıma göre vermez ondan Emin'im

Ah kuzummm annesinin uzulmesine dayanamadi yavrum afferin ona Allah yavrunu sana bagislasin canim gecmis olsun gözün aydin

İnşallah ya böyle böyle oldu diyecem içimi rahatlatırlar bi sıkıntı çıkmasında göz ardı edicem o doktoruda hastaneyide ben de üzülüyorum ama sistemde bazı şeyleri değiştirmek mümkün değil ya maddiyat el vermez özellere yada devletin bazı rezilliklerini çekersin işte

Selam kizlar umarım herkes iyidir bebek olunca heran takip edemiorum ama aklımda hep burda . Bizim oğlanin burun tıkanıklığı dvm ediyo gecen kontrolde doktoru sinomarin serum fizyolojik almamızı söyledi diğer ürunlerden daha etkiliymis biraz acilio sonra yine arada tikanio bi gecseydi tamamiyle rahatlicaktim doğar dogmaz bu ne şimdi anlamadim. Bu arada bugün 14 günlük olduk teyzeleri umarım herkes saglikla bebegini kucağına alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…