2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım sonunda kendisi geldi teyzeleri. Bu kadar ısrara dayanamadı.
Doğumumu kısaca yazıyım
5 gibi sabahnamazna kalkdığımda varla yok bir şeyler his etmeye başladım namazmı kılıp uyudum sabah gidicez diye düşünüyordum.
Tabi randevu iptal oldu o zaman sancım vardı ama son ana kadar hiç emin olmadım.
2-3 saat sonra kv söyledim ve kızım uyudu ben banyoya giriyorum en az 1 saat cıkmıycam dedim. Ve su o kadar rahatlatıkı sonra odama gitım sacmı kurutum öğlen namazmı kıldım kozım uyandı kv sofrayı kurdu kendisi yıyemesede ben yemek yedim eşimi aratı zorla ben daha akşam gideriz diyorum sonra gitim hazırlandım. Ve buraya yazdım yola cıkdık 1 saate vardık yolada sancılar 2 dk bire düşmüşdü ama arabada sancı cekmek cok kolay geldi bana sadıce gözümü kapatıp arada saate bakıyordum. Hastaneye geldık tam o an sancım başladı. Bir sıru cağıt imzalatdılar o halımle. Acıklık kontrol etıler 8 cm bana soylemek isdemediler bena daha var dediler ordakı kız duyöuş dr 8 cm dediğni bana söyledi ve doğru doğuma gidik yatağa cıkardılar hemen 40 dk cok zorlandım yatarak sancı cekmek cok zor veldı ve kımımdoğdu. Doğdukdan 2 saat sonra mama vermişler şimdi getirdiler yanıma daha yeni emzire bildim kızım ağlıyor hepiniz cok sagolun.

Ne güzel direk 8 cm ile gitmişssin doğuma bu da iyi birsey canım. 10 cm ile doğum başlıyor zaten. Çok acı çektin mi normal doğumla

Evler havalar çok sıcak uzun kollu mu giyiyyor bebeğin üşüyorlar demekki
Cnm ben yurtdisindayim.gunduz sicak ama aksam ve sabah serin oldugu icin uzun giydiriyorum.
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim bu arada.biraz once ebe ziyaretim vardi.gogus catlak kremini kendi sutunle karistirip surersen daha cabuk sonuc alirsin dedi.bilginize :)

Ne güzel direk 8 cm ile gitmişssin doğuma bu da iyi birsey canım. 10 cm ile doğum başlıyor zaten. Çok acı çektin mi normal doğumla
Yatmasam berkı zorlamazdı ama gitiğimden beri yatım diye zoradı yatakdan inmeme izin vermediler ama doğduğu an her şey biti canım.

Bizde bu gogus pompasini kullanan varmiydi yorumlar gayet iyi gorunuyor

https://www.hepsiburada.com/weewell...or-ile-calisma-p-AILEWEEWPB820?magaza=ePlanet
Canim göğüs pompası alacaksan mamajoo oneririm.ben cok araştırdım.en sonunda mamajoo tekli almaya karar verdim.iyi ki de almisim.10 kademesi var masaj modu var denedim gogsumde cekim gücü gayet iyi.ilk basta kullanmayı beceremedim bozukmu acaba dedim ama yanlis kullaniyomusum:)) sonradan ogrendim.e bebekte yuzde 20 lik indirim kuponuyla 150 ye aldim.jokerde de indirime giriyor bazen.jokerde indirime girince ciftlisi 200 e teklisi de 180 e falan düşüyor

Hayırlı olsun canım Topikçe gözümüz Aydın:) Allah analı babalı büyütsün inşallah

basbelasiyim bence almadiysan hala ikili sut sagma al
20 dak da tek seferde iki memede bitiyor diğerinde 40 dakika suruyor bence daha pratik
Benimki duruyor bakalim ilerleyen zamanlarda kullanacakmiyim su an saat basi emdigi icin sagmaya zaman kalmiyor

Beboş da tatlış teyzesini öpüyor ve cok tesekkur ediyor :)))
Rabbim hepimizin meleklerini korusun

Ne güzel bir haber bu. Çok ama çook sevindim canım gözünüz aydın olsun.
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın inşallah.

Canım benim çok teşekkür ederim. Mesajın beni gerçekten çok çok mutlu etti :))) Sevincimi de uzuntumu de paylastiniz. Bana destek oldunuz. Ne kadar teşekkür etsem sukretsem az.

Canım çok çok iyi bir haber bu :) çok sevindim.
oyy maşallah sanaaaaa.
Çok çok teşekkür ederim :)) Umarim yarın gidecegimiz doktor da son gittiğimiz doktor ile paralel şeyler söyler. Biz de mutlu mesut içimiz rahat yaşadığımız şehre döneriz.

Çok güzel haber canım, çok sevindim. Bu süreçte üzüldün, hatta bizler de üzüldük, ama sonu güzel olacak inşallah bu arada sen Tokatta mı yaşıyorsun?
Amin canım inşallah sonu güzel olacak. Bu kez teyzelerimize güzel güzel haberler vereceğiz inşallah. Evet canım ben iş sebebiyle Tokatta yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…