2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arastirayim canim saolasin :*

Henuz almadim canim olmadi onada bakayim ben ise falan gidecegim zaman kullanirim diyorum birde kardesim gelecek disari falan cikarsak sagar saklarim.diye dusundum 1 yildir kardesimi girmuyorum vakit gecirmek istiyorum :))

Aynı durumdayım sağolun kızlar salı sorayım inşallah haber veririm
Bende de durum aynı. Beyaz kıvamlı akıntı var. Ama bende hafif de kaşıntı olmuştu. Çarşamba gitmiştim doktora, ilaç verdi. Kaşıntı iyileşti ama akıntı devam. Ben akıntıyı kaşıntıya bağlamıştım ama genel bir durum demek. Hatta dün gece bir anda akıntı geldi suyum mu/ nişanım mı diye heyecanla koştum wcye ama yok bişi

Hadi gözün aydın canım
Sağ Salim kavuştun kızına
Beklemesi zor ama doğurması kolay olmuş maşallah
Kokla kızını benim için de
İsmini ne koyacaksınız bir de isim problemi vardı sizde
Cok dagol canım sizin dualarnız sayesınde kolayca doğurdum vala.
İsmi meryem oldu canım

Arkadaslar hepinize iyi aksamlar dogumumuz bayrama veya doktorumuzun izin tarihine denk gelirse ne yapcaz B planiniz var mi?
Benim öyle görünüyor. Minik danam bayramda ancak gelecek gibi. Doktorum şansıma bir yere gitmeyecekmiş, sordum. Ama ola ki giderse de hangi dr varsa o doğurtuverir. Çok da takılmamak lazım, sonuçta nöbetçi dr gibi birini görevlendirirler diye düşünüyorum.

Ay Allahım darısı başımıza

Geçen hafta oldu çatı muayenem, insanlar boş yere birbirlerini korkutuyorlar bu konuda bence. Sonuçta stres yaparsak o bölgedeki kasları kasmış ve boş yere kendimize acı çıkarmış oluyoruz. Elimden geldiğince rahat olmaya çalıştım. Doktor bitirdiğinde içimden ne zaman acıyacak acaba diyordum. Rahat olmak işin anahtarı. Salacaksın

Meşazları daha yenı okuya bidim kızlar hepinize tek tek teşekur ederım sizin dualarnız sayesın de cok kolay ve hizli bir doğum oldu cok şukur.
Kızla bide bir şey sorucam biraz tiksindirici bir soru olucak üzgünüm. Doğum sonrası yumruğum kadar bir kan pıhtısımı desem oyle bir şey geldi ve gelirken sacı cekdım öncesinde boyle bir şey yaşayan varmı cok buyukdu diye korkdum kanamamda cok fazla sankı.

Canım mantarda falan beyaz akıntı ve kaşıntı oluyor , iyileştiyse problem Yok akıntı zaten artıyor artık , ben de kaç kere nişanım geldi diye lavaboya koşmuştum

Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin kuzucuk. benimde ikinci kızım olacak Haftaya perşembe sezaryen tarihim. Bakalım bekleyecek mi doktor sürpriz yapabilir demişti geçen hafta . yarın tekrar gideceğim bakalım ne durumda. Senin yerine ben de heyecanlandım

Henuz almadim canim olmadi onada bakayim ben ise falan gidecegim zaman kullanirim diyorum birde kardesim gelecek disari falan cikarsak sagar saklarim.diye dusundum 1 yildir kardesimi girmuyorum vakit gecirmek istiyorum :))
Zaman gecmiyor sagarken inan kuveze gotururken sagiyordum ya bide gecenin korunde kalk 40 dakika sag diğeri daha pratik geliyor

bu gevelidke once alttan muane olduğum 3 4 defa .cati muanesnden hic korkmadm yada bnm canm.tatli degil ama.korkulck biseh degil

Bende normal doğumu beklediğim için çok merak ediyorum nasıl birsey diye
Sancını ceke bildiğin kadar evde cek evde cok kolay. Ozgur srbest oluyor insan. Tabi hastane de nasıl bir hastane bilmek lazım bazı hastaneler serbes olmana izin veriyor. Epudural isdedim son anda cok gec artık dediler zaten 40 dakıkaya gitım doğurdum iyikide dayanmişim. Ama 4 cm hastaneye gitsem yapdırırdım kesin.
Normal doğumun en güzel yanı doğdu biti kalkıp her işni kendin yapa biliyorsun rahatca.

Canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine şükür allah analı babalı büyütsün

Çok şükür canım kolay bir doğum olmuş bize de nasip olur inşallah. Kesiğin dikişin oldu mu?

Ben de bunu anlamıyorum neden sancıyı illa yatarak karşılamanı bekliyorlar ki? Ayağa kalkıp dolaşmanın ne gibi sakıncası olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…