2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh ne güzel rahattır tabi doğum sonrası olmaz mı. Hakkımda hayırlısı artık bakalım.

basbelasiyim benim bi tek sol ayak bileğimde şişlik var baska yok yüzümde falan
Ama sisecek gibi geliyor
Sıcaktan sismis olabilir misin ki

Ben alyansımı da takiyorum hala girip cikiyor elimden
Tektaşımı orta parmağıma takardım, şimdi küçük parmağıma girmiyor

Aslında bende işe başladığım da kullanırım diye aldım. Şimdi en geç 2.5 saatte emiyor kuzum. Bugun ilk defa bir göğsüm çok dolup ağrıdı. Bir de bir göğsümü tam doğru tutuş saglayamadigimdan daha az emiyor gibi geliyor. Ama göğüste şişlik filan yok. Aç kalsa ağlar diyorum. Kafam allak bullak

Hastaneye gittiğinde en son dayanamadığın zamanlarda ne kadar da bi sancı geliyodu ve ne kadar sürüyordu, bide o kadar dayanılmaz olma sebebi yattığın içinmiydi, bende normal istiyorum merak ediyorum nasıl bi süreç beni bekler diye

Hakkında hayırlısı olsun canım. Mis kokuluna kavuşacaksın yakın zamanda

Canım gidip göründün mü merak ettim seni?
Kızlar bende yeni dogum yaptim 16:35 de normal doğum oldu çok şükür:) Bol bol dua edin kızlar hastane odssindan yazıyorum:)
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah :)

Benim akıntım artık hep sarı sümük kıvamında nişan dedikleri şeye benzer geliyor her gün mutlaka geliyor normal akıntımda rengi koyulaştı sarı geliyor

Canım arkadaşımda da gelmiş o plasenta parçalanıp içinde kalabiliyormuş o gelirmiş sancılı geldi mi onu bilmiyorum ama onunda iki defa gelmiş avuç içi kadar ve ondan biraz küçük bi parça şeklinde

Hadi bakalim cok bekletmeden gelsin insallah kuzucuk :)

Estağfurullah canim ne guzel anlatmissin
Saglikla buyusun yavrun canim benim nasil sehir hastanesi kosullari peki
Cok cekmissin ama sukur saglikli bir sekilde kucagina almissin kuzunu Allah size bagislasin yavrunu mutlulukla buyutun

Herkes sag diyor ama benimki saat basi emiyor ne ara niye sağayım kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…