2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Estağfurullah canim ne guzel anlatmissin
Saglikla buyusun yavrun canim benim nasil sehir hastanesi kosullari peki
Cok cekmissin ama sukur saglikli bir sekilde kucagina almissin kuzunu Allah size bagislasin yavrunu mutlulukla buyutun
Açıkçası ebeler ve doktorlar çok iyilerdi ortam çok uygundu tüm sancı doğum esnasında annem yanımdaydı bebeğin başı görününce annemi dışarı aldılar ve tek kişilik odada sancım doğumum oldu hep..tek şanssızlığımız hafta sonu olmasıydı bebek hemşiresi vs sayısı az hasta çok..ben memnun kaldım..

Arabadayken hastaneye vardığmızda 1,5 2 dakıkada gelen 40 saniye suren sancıydı. Son an zorlanmamın sebebi yatıyor olmam

Canım gidip göründün mü merak ettim seni?

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah :)
Gitmedim canım ama bi tanıdık vardı onu aradık yarın sabah erkenden başka bi uzaman doktora gösterecek sağolsun yoksa randevu almak ne mümkün öyle olunca bende acile gidip stres olmak istemedim Allah'a şükür şimdilik iyiyim

İyi canım ozaman sevindim senin için, inşallah için rahatlar yarın hayırlı haberlerini bekliyorum.

Kızlar bende yeni dogum yaptim 16:35 de normal doğum oldu çok şükür:) Bol bol dua edin kızlar hastane odssindan yazıyorum:)

Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah

Cok dagol canım sizin dualarnız sayesınde kolayca doğurdum vala.
İsmi meryem oldu canım

Adıyla yaşasın inşallah Meryem hanım
Milana gördü mü kardeşini? Anladı mı? Küçük ya tepkisi ne oldu?

1 günü var aramızda ben de tam bir vakayım napıcaz bilmiyorum canım
Agrij sancin varmi cnm. Bende hicbirsey yok ya.n agri sizi. Bugun bi akinti gkdi afedersn sevndm. Oda bir kere fkdi devami yok. Cok kasilmam var amA ağrısız.

Kız ayımıyım ben
Daha olmamışsın canım düşmeye hazırlandığında farketmemen imkansız.
Ahaha estagfirullah tatlım :) bana hep böyle diyorlar agrıyı kesin anlarsın indiğini kesin anlarsın diye hiç sanmıyorum ya hiç umudum yok kendimden :)

Agrij sancin varmi cnm. Bende hicbirsey yok ya.n agri sizi. Bugun bi akinti gkdi afedersn sevndm. Oda bir kere fkdi devami yok. Cok kasilmam var amA ağrısız.
Akıntı bende çok arttı bi kaç gündür beyaz sarımsı ağrı da sadece sağ tarafımda oldu bugün hemen gittim nstye girdim ama sancı yok denilecek kadar az çıktı eve gönderdi doktorum şu an hiçbişi yok canım ne ağrı ne sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…