2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz kirkida tamamlicaz bu gidişle. Keyfine pek duskun çıktı Ağustos bocekleri.

Masallah canim memnun kalmana cok cok sevindim çünkü insan psikolojisi acisindan cok onemli kendini rahat hissettigi bir ortamda dogum yapmasi son bi soru sorcM :) doktorun kimdi senin

Herkese iyi geceler güzel anneler yokluğumda çoğu güzel anne Doğum yapmış bütün bebişler ve anneleri sağlıklıdır inşllah Talha Perşembe günü 40 çıkacak sütüm hala yok denecek kadar az ama direniyorum bir umut çoğalır diye şifa niyetine bir iki damla da olsun diye emzirmeye çalışıyorum giremiyorum pek Talha’dan dolayı değilde Ali ile çok fazla ilgileniyorum gündüz gece Talha’yla genelde uyumuyor bayılıyorum resmen:) Herked iyidir inşllah çok özledim hepinizi

Masallah canim memnun kalmana cok cok sevindim çünkü insan psikolojisi acisindan cok onemli kendini rahat hissettigi bir ortamda dogum yapmasi son bi soru sorcM :) doktorun kimdi senin
Senin doğumunu çok merak ediyorum normal Doğum nasıl olucak Çınar bide şimdi tam kaç aylık bende normal tekrar deniyebilmek adına:)

Senin doğumunu çok merak ediyorum normal Doğum nasıl olucak Çınar bide şimdi tam kaç aylık bende normal tekrar deniyebilmek adına:)
Canim cinar 24 aylik tam olarak ssvd icin kosullarimiz uygun ama benim kizim donmedi ters su an o yuzden normal kismet olmadi bize ama sen istersen yapabilirsin Allahin izniyle cunku gecmis bir normal dogum oykun var

Cok yeni zamanlarda kürleri yaparken dikkat etmek gerekir.Birden cogalirsa sismemesinide takip etmelisin.
Bunlari belirterek deneyebilecehin bir kür tarif etmek istedim.

7-8 adet dolmalık fıstığı 1 cay bardagi sicaga yakin ilik ve az sekerli suya koy canim geceden,sabah kalkincada suyu ic fistiklarida ye.Sadece 1 hafta

Eger baska bisy yaptiysan ya da sonrasinda da deneyeceksen 1 hafta ara vermeyide unutma kürler arasinda

Canim cinar 24 aylik tam olarak ssvd icin kosullarimiz uygun ama benim kizim donmedi ters su an o yuzden normal kismet olmadi bize ama sen istersen yapabilirsin Allahin izniyle cunku gecmis bir normal dogum oykun var
İnşllah bir daha hayırlısıyla normal yapabilirm benimde hiç açılmam olmadı ama olması için hiçbir şey yapamadılar düşünkçe üzülüyorum boşuna sezaryen yaptılar diye ama hayırlısı böylesiydi belki

Çok sağol canım ekstra birşey yapmadım bol su içiyorum incir hurma yiyorum çok iştahsızm en büyük sıkıntı bu sanırım bide az olduğunu gördükçe üzülüyorum sanırım stresde etkiliyor

Hakkında hayırlısı olsun prenses sağlıkla Doğusunda inşllah nezaman senin Doğumun

Bir de damla var duymussundur belki,galactago.
Evet en kotusu psikoloji.Sunu bil bak sut binde bir kadinda olmaz o da nadir bi rahatsizliktir.Kalanlarin nerdeyse tumu psikolojik.Cunku beyin cidden fecii uyari aliyor disardanda,kendini caresiz hisseden annedende.
Sen inan,bebegine saril,emzirirken elleri hep gogsunde olsun sev parmaklarini,gozunu ondan ayirma,gerekirse soy al tsortunun icine ya da uzerinde bisy yokken,dinlenin rahatlayin❤

Aynen canım bunları yapıyorum ve inanıyorum çoğalacak sütüm emzirirken çok mutlu oluyorum bide eliyle parmağımı tutuyor ya emzirince çok tarifsiz güzel bir duygu kendimi bu duygudan onuda anne sütünden mahrum etmek istemiyorum başarıcam o süt gelicek :)

Korkma rahim temizleniyor iste normal doğumun avantajı

Açıkçası ben 30ncu haftaya kadar urfadaydım orada özel hastaneye gidiyordum doktorumdan çok memnundum ama yaz tatili olduğu için memlekete geldik otuzdan sonra devlete gitmeye başladım ve inan randevu bulunmuyor dört kez gittim hepsinde farklı doktorlar denk geldi. Aslı Altınordu Atçı'dan çok memnun kaldım :) oda urfada ki doktorumun arkadaşı çıktı :).. doğumda kendi doktorunu seçemiyorsun kim denk gelirse,ebeler doğumu yaptırıyor ters birşey olursa doktor geliyor ve doğum şeklini seçemiyorsun..öncelik normal doğum sezaryen olup olmamana doktorun karar veriyor durumuna göre..normal doğumu çok istediğim için devleti tercih ettim biraz da .

İyi sabahlar kizlar :)
Oglen 13.30 da yazmistim, epidural dogum icin yatisim yapilmisti.
Sabirsiz kizim epidural takilmasini bile bekleyemedi :)
18.30 da normal dogumla dogdu :)
İlk dogumumdu ve 37 yasindayim.
İnanin hic zor degil normal dogum. Abartildigi kadar sanci veya agri olmuyor, 10 dk da dogurdum yemin ederim. Oyle yoga, kurs, nefes teknikleri falan da bilmiyordum, cati muaynesi bile olmadim.
Kendinize guvenin hic zor degil :) Merak ettiginiz herseyi tum iyi niyetimle yanitlarim :)
Selamlar , sevgiler :)

Maşallah çok güzel gecmıs :) bebiş nasıl kaç kilo doğdu ben bıraz kılodan korkuyorum suan 3700 cıvarı. Daha oncekı kontrolde kanala gırmısmıydı bebegın basi

Plasentayı cıkardıklarna eminim ama kalmiş da ola bilir tabi. 2 gün sonra hastaneden cıkıcaz o zaman son bir kez rahmi usg ile kontrol ediyorlar bir sorun olsa görurler. Sagol canım cavap verdığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…