2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah

Adıyla yaşasın inşallah Meryem hanım
Milana gördü mü kardeşini? Anladı mı? Küçük ya tepkisi ne oldu?
Sagol canım daha görmedi yarın eşimler geldiğinde gelicek o da bende cok merak ediyorum ne tepkı vericek.

Gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah

Adıyla yaşasın inşallah Meryem hanım
Milana gördü mü kardeşini? Anladı mı? Küçük ya tepkisi ne oldu?
Sagol canım daha görmedi yarın eşimler geldiğinde gelicek o da bende cok merak ediyorum ne tepkı vericek.

39+4 den hyrli geceler ikinck milana firuze vakası gliyor
Canım bak sakın ha 40 haftadan fazla taşımak insanı cok zoruyor o bebişe de gelsin artık. Benim kızım gercı biraz gec duydu beni ama kendisi geldi cok şukur. Sende bir an önce kavuşursun sağ salım miniğne inşallah

En çok acıyı ne zaman çekiyorsun bebek çıkarken mi yoksa o sancılar başldığında mı?
Cok acı cekıcem diye düşünme bebek cıkarken zaten kolay ama ikinma gelmeden son 3-4 sancı biraz zor geldi bana ama yatmak zor geldi ayakda olsam cok kolay olurdu kesin. Bide arada sancı gidiyor dinleniyorsun en güzel yanı bu. Yoksa cok fazla acı cekdim asla diyemem ıkınma tam gelene kadar yatağa cıkmayıp ayakda dursaydım acı cekmiycekdim bile. Bide sanırım doğum yerine girdığımde bağıranları duyunca benımde bağırmam gerekdiğni düşündüm cok sacma bir psikolejiye girdim o an.

Çok teşekkürler canım, eğer aklında sürpriz yapmayı planlamışsa durduramıyoruz bu bebeler bir fena

Gece yatamadm nedennnnn sineklwe yzuinden isirdigi yeri sisiyor acayip bisey yaoiyir Kocaeli'ye bir seu olmus bu sene Kocaeli dertli kalktm smdi kovaya tuzlu su koydum ayaklarim içinde. Ayaklarımı kesicem nerdeyse o derece

Canim malt icecek kullandin mi migros da sisedekilerden
Diğerleri bna zahmetli geliyor bitki caylari ve malt icyorum

Gece yatamadm nedennnnn sineklwe yzuinden isirdigi yeri sisiyor acayip bisey yaoiyir Kocaeli'ye bir seu olmus bu sene Kocaeli dertli kalktm smdi kovaya tuzlu su koydum ayaklarim içinde. Ayaklarımı kesicem nerdeyse o derece
Her tarafım şişmiş durumda, hayır kendimi geçtim bebeği ısıracaklar diye tedirgin oluyorum. Sineklik te var nerden giriyorlar İnan anlamıyorum. O kadar çok ısırmışlar ki eşim lohusa stresinden alerji dökmüş olabileceğimi bile düşündü Ve çookkk sıcakkkkk

Nst bakıldıysa bebeğin durumuyla ilgili bilgi edinmişlerdir zaten. Çok da canını sıkacağın bir durum yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…