2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım mantarda falan beyaz akıntı ve kaşıntı oluyor , iyileştiyse problem Yok akıntı zaten artıyor artık , ben de kaç kere nişanım geldi diye lavaboya koşmuştum
Daha önce mantar olmuştum. Onun akıntısı daha farklı, kesik süt gibi pütürlüydü. Bu sefer de tam başında denk geldi doktora, çok çabuk geçti mantar. Ama dediğin gibi beyaz akıntı devam etmekte. Artık ne olsa normal dendiği için diyecek bir şey bulamıyorum. Gebelik normal zamanda normal olmayan her şeyin normal göründüğü zamanmış resmen

bu gevelidke once alttan muane olduğum 3 4 defa .cati muanesnden hic korkmadm yada bnm canm.tatli degil ama.korkulck biseh degil
Benim de 20. haftaya kadar hep alttan ultrason yapılmıştı. Yurtdışındaydım o zaman, oraların tarzı bu herhalde deyip alışmıştım belki dediğin gibi ondan daha rahat olmuş olabilirim

Benim akıntım artık hep sarı sümük kıvamında nişan dedikleri şeye benzer geliyor her gün mutlaka geliyor normal akıntımda rengi koyulaştı sarı geliyor
Sen benden daha ileri gündesin, belki sarılaşıyordur zamanla akıntı rengi ya da o da kişiden kişiye değişiyordur. Aman sorunlu bir şey olmasın da aksın dursun artık

Bence hiç kıyaslama. Herkesin doğumu kendine özel, herkesin acı ağrı eşiği farklı. Kimi çok rahat anlatıyor kimi de çok olumsuz. Madem normal istiyorsun inşallah senin için en güzel en kolay olacak şekilde yaşarsın, yavrunu sağlıkla kucağına alırsın. Ben bazen az bilmenin daha rahatlatıcı olduğunu düşünüyorum

İnşallah canim bencede cok ugrasmadilar seninle cunku ilk defa gittiğin bi hastane hic tanimadigin bir doktor sukur siz iyisiniz oglun kucağında demek ki böylesi daha hayirliymis boyle olmus insallah bir daha hamile kaldiginda dilediğince yasarsin hamileliginide dogumunuda
Hakkında hayırlısı olsun prenses sağlıkla Doğusunda inşllah nezaman senin Doğumun
Amin canim kizim demek ki oyle daha rahat etti dedik bizde :) yarin dogumum Allahtan bir sey cikmazsa

Günaydın canlar durumlar nasıl gidiyor benım doğum 13 agustos da olacak bebek ayrıntılı ultrason da zayıf cıkıyor ıkı hafta geriden geliyor normal ultrasonlarda haftası ıle uyumlu 37+4",olacak sezeryan günü kızlar doktor kuvez durumu olabılır zayıf olursa dedı " morelım bozuk suyumuz da azalma var plesentasıda yaslanmaya baslamıs

Bende cok arastirdim doktoru asli hanimi bende begendim yorumlarini falan okuyunca dedigin gibi randevu yok alamiyorsun ekrem sapmaza gittim doktoru görmedim bile asistan bakti o da masalllah pek bi suratsizdi sinir oldum gitmedim bir daha :) zaten benim kizimda donmeyince hic gitme geregi duymadim vazgectim devlet hastanesi alternatifinden

Gece yatamadm nedennnnn sineklwe yzuinden isirdigi yeri sisiyor acayip bisey yaoiyir Kocaeli'ye bir seu olmus bu sene Kocaeli dertli kalktm smdi kovaya tuzlu su koydum ayaklarim içinde. Ayaklarımı kesicem nerdeyse o derece
Bu gece ben de bir sivrisinekle savaştım. Olmazdı normalde, ama bir tane beni delirtmek için gelmiş sanki eve. Gitmiş göbeğimden ısırmış namussuz.

Anneler bebekleriniz surekli aglayip uyanik mi ya ben o yarim saatte bir oman emzirmeleri yapamiyorum bebis kalkmiyor sariligimizda var iki gundur ama dogdugu gunden bu yana boyle yaramazim siz ne yapoyorsunuz bebeklere uyanmasini mi bekliyosunuz uyandiriyor musunuz

Bozma canım moralini hiç ihtiyaç kalmaz inşallah, hem daha varmış doğuma, ozamana kadar da kilo alır bebişin. Bu arada doğuma kadar hergün yumurta, muz, çerez, yemeye çalış onlar kilo aldırıyormuş bebişe diye okumuştum.

Günaydın annişler bugün randevumuz var bizim artık tam olarak gün saat belli olur sanırım. 2 hafta ara vermişti doktor, bebişimin kilo boy durumunu çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır. 34. haftaya kadar 17 kilo aldım son ay hiç kilo almadım, bebişde almıyo gibi hissediyorum ben almayınca.

Gunaydin canim tarih yakinlasmis canini sikma sakin her dusuk kilolu bebek kuveze girecek diye bir şey yok sonuçta ciger gelisimi en cok baz alinan. Su an kac kilo minik kus

Nst bakıldıysa bebeğin durumuyla ilgili bilgi edinmişlerdir zaten. Çok da canını sıkacağın bir durum yok canım.
Zaten nst de 60 larda sancılar çıktı nst çeken ebede söyledi ama doktor umursamadı canımı sıkan oydu inanki dalga geçer bi hali vardı yoğunluktanmış bi o doktor yoğundu sanki ne bileyim canım insan canı çok basite alınıyor üzülüyorum

Gece yatamadm nedennnnn sineklwe yzuinden isirdigi yeri sisiyor acayip bisey yaoiyir Kocaeli'ye bir seu olmus bu sene Kocaeli dertli kalktm smdi kovaya tuzlu su koydum ayaklarim içinde. Ayaklarımı kesicem nerdeyse o derece
Ben basiskele tarafındayım burada yok canim sen ne taraftasın

Plasentayı cıkardıklarna eminim ama kalmiş da ola bilir tabi. 2 gün sonra hastaneden cıkıcaz o zaman son bir kez rahmi usg ile kontrol ediyorlar bir sorun olsa görurler. Sagol canım cavap verdığın için.
Yok canım parçaları kalabiliyormuş onunda çıkmış hatta hissettim zaten çıkışını ama parçaları düştü iki gün sonra dedi ama yinede sen sor doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…