2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen benden daha ileri gündesin, belki sarılaşıyordur zamanla akıntı rengi ya da o da kişiden kişiye değişiyordur. Aman sorunlu bir şey olmasın da aksın dursun artık
Ben sordum gösterdim de doktora bi sıkıntı Yok dedi canım aktıkça gelecekler demek ki diyorum bende

Güzel sonuçlarla gelin canım geriden gelme durumunu kapatır inşallah bebeğin bende tam tersi son iki haftada sadece 4 kilo aldım ondan önce çok az alıyordum

1 aydan fazladir ayni kilodayim canim ama bebegim neredeyse 1 kilo aldi sen kendi kilonla kiyaslama kocaman olmustur o simdi :)

Baştan uyardıkları için tekrar uyarma gereği duymamışlardır. Giriş bilgilerinde bu önerileri istemediklerini belirtmişler
Iyi de bu uyari biberona vs ozendirici bisey degil ki
Ya cok önemli degil zaten o kadar sert uslup kullanilmasindan hoslanmam uyari sekilleri bile bi garip insanlar bilgi almak icin giriyorlar azar isitmek icin degilki

Gece yatamadm nedennnnn sineklwe yzuinden isirdigi yeri sisiyor acayip bisey yaoiyir Kocaeli'ye bir seu olmus bu sene Kocaeli dertli kalktm smdi kovaya tuzlu su koydum ayaklarim içinde. Ayaklarımı kesicem nerdeyse o derece

Bende aynı durumdayım Başiskele de oturuyorum, bacaklarım yara içinde ısırdıkları yer şişiyor kaşıdıgın anda kanamaya baslıyor. Acaba ondan mı doguramadık bız:)

Güzel sonuçlarla gelin canım geriden gelme durumunu kapatır inşallah bebeğin bende tam tersi son iki haftada sadece 4 kilo aldım ondan önce çok az alıyordum
Yok geriden gelmiyor canım haftasıyla uyumluydu bebeğim. 2 hafta kontrole ara verdi doktor, son zamanlarda her hafta çağırması gerekti öyle oluncada geçen haftadan beri meraktayım bebeğimin durumunu :) ben kilo almadığım için tedirgin oldum, bebeğimde mi almamıştır acaba diye. İnşallah güzel haberlerle dönerim her bünye farklı oluyor demekki sende son haftalarda almaya başlamışsın :)
1 aydan fazladir ayni kilodayim canim ama bebegim neredeyse 1 kilo aldi sen kendi kilonla kiyaslama kocaman olmustur o simdi :)
Ayy inşallah benimkide öyledir canım bu durumda biz kilo vermiş oluyoruz desene :)

Ben sordum gösterdim de doktora bi sıkıntı Yok dedi canım aktıkça gelecekler demek ki diyorum bende
Benim de sarı canım 2-3 haftadır o şekilde geliyo, ama arada daha az kıvamlı süt beyaz akıntı da geliyo ikisi birbirinden farklı baya.

Bende aynı durumdayım Başiskele de oturuyorum, bacaklarım yara içinde ısırdıkları yer şişiyor kaşıdıgın anda kanamaya baslıyor. Acaba ondan mı doguramadık bız:)
Her yerim kabardi kalkti ya su cicegi givi acayip bisey oldum. Isırdugi yer resmn cukurlasmis izi flnda geçmiyor iki hafta once isirdigi yer hala kipkirmizi

Ay ben öyle anladım tamam canım pardon daha iyi ben kilo aldığımda bebeğimde çok alıyor ama ben 2 kilo o 200 gram :)

Gecmis olsun canim.Bizimde sariligimiz var canim persembeden pazara hastaneye mekik dokuduk takip icin.sukur dusmeye baslamis dendi.ben max. 2 saate uyanmazsa kendim kaldirdim hep.gunes isigina koymami soylediler cok yakici olmayan saatlerde.birde tabi sekerli su muhabbeti var.1 kere verdi annem biraz acildi gozleri.tesaduf mu yoksa ise mi yaradi bilmiyorum.

Herkese merhaba

5 agustos pazar gunu 21.16'da oglum 3465gr 53 cm dogdu. 38+3'te geldi, ince uzun bir oglan, hastane cantam bile hazir degildi, hala isim dusunuyorum. Normal ( dogal) dogum yaptim, yarina kadar hastanenin otelindeyiz, ebelerden bebek bakimi ogreniyoruz. Dogal dogum ( ilacsiz kesisiz vb) dusunenlere siddetle tavsiye ederim, dogum hikayemin ayrintilarini zaman bulunca yazicam.

Baska dogum yapan varsa tebrik ediyor, bekleyenlere de kolayliklar diliyorum.

Maşallah bebişine gözünüz aydın canım sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :) ne güzel bi doğum olmuş merak ediyorum:)

Kızlar sabah 8de tuvalete kalktım geri yatacaktım ki çamaşırım sırılsıklam oldu akıntıyla karışık su gibi bişi geldi kalktım değiştirdim diğer çamaşırıma da aynı oldu korktum doktora gittim bebeğin suyu iyi dedi ultrasonda. Nstde de biraz sancı çıktı ama 50 civarı bende hiç ağrı yok. Doktor eve git 2 saat bekle su gelmeye devam ederse gel dedi bana akıl verin evdeyim çok uykum var ama korkuyorum su gelir de fark etmezsem diye

Doktor anlamadı mı suyun gelıp gelmedıgını? Bı kagıtla test yapıp hemen anlıyorlar. Uyuma bari bekle devam ederse gıt hemen ne olacağı bellı olmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…