2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin yapacagin tek birsey var onun düzeni oturana kadar sen ona ayak uyduracaksin. Uyudumu hemen kivril yanina uyu dinlen. Uyandigi zaman yada baba evdeyken isine gucune bak surekli boyle olmayacak adapte olana kadar seninde yipranmaman adına bu sart dinlenmelisinki sutun olsun psikolojin iyi olsun. İs son planda firsat bulursan yemegini yap yeter sana. Onun sutlu memelere ve psikolojisi iyi bir anneye ihtiyaci var sadece :)

Kızlar benden son durumu aktarıyorum. Sancı çıkmıyor ağrılar devam. 3 cm açıklık.( bu açıklıkla suni versem hemen açılır diyor 2. Bebek ama ben istemiyorum) Bebiş de 3600 civarı. Artık son 5 gün . Deli gibi yürüdüm bugün heryerim ağrıyor . Aklınıza gelirsek dua edin inşallah da gelsin şu sancılar

08.08 tayfasi nasilsiniz heyecan var mi :) ben fazla sakinim sanirim hic öyle yarin dogum yapacak gibi hissetmiyorum kendimi :)
Heyecan yapacak vakti bulamiyorum :) :) orayida topla burayida temizle aman orasida soyle olsun aman cinar eksik kalmasin derken yorgunluktan tamda su anda yıkıldım :) :)

Sabırsız 39. Haftanı görmüşsün bile ne korkmuştuk erken gelecek bebeğin diye çok şükür demek yarın doğumun :) Allah kolay geçirsin inşallah
Cok tesekkur ederim. Evet Allah'ıma şükürler olsun cok zor korkulu gunler gecirdik ama sezeryan olmayacak olsam 40 i bile devirecek diyor doktorum :)

Kesinlikle oyle aklima gelince icim darlanip heyecan yapmiyor değilim :) o yuzden oyalanmak dahaa iyi aslinda :) kacta yatisin olacak
Sabah 7 de yatisim mesafe oldugu icin dr git gel yapma erken gel tahlilleri sabahtan yapalim dedi. 9 gibide dogum olmus olacak oyle konustuk nasipse.

Gebelikte yedigin hirmalar sütünfn cok gelmesini sagliyor bence canim cúnkû ben hurmayi hergún 4 5 adet yedim şuanda süt sorunum yok ama sordugun sekilde nasil olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…