2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor anlamadı mı suyun gelıp gelmedıgını? Bı kagıtla test yapıp hemen anlıyorlar. Uyuma bari bekle devam ederse gıt hemen ne olacağı bellı olmaz artık
Hiç öyle bi kontrol yapmadı sadece ultrasonda bebeğin suyuna baktı bi de nst ben de eve gelince duş aldım napıcamı bilmiyorum zaten doğumu bu sabah gittiğim yerde yapmayacağım başka ilçede olcak nasipse 45 km bize uyuyamıyorum zaten tetikteyim

Su geldıkten sonra 24 saat vakti oluyormus dogmak ıcın. Kanala gırmıs mı Bebek Doğum pozısyonunda mı? Yanında bırı var mı , takip et en ufak belirtide gidersin yol mesafen var

canım sen sağdığında 20 dkka boyunca süt geliyo mu benim bütün damarlarımdaki kanı bile kurutur 20 dkkada çünkü max 5 dkka süt geliyo sora bitiyo

Gözün aydın canım, normal doğum istiyordun sevindim senin adına. Müsait bir zamanında muhakkak yazmanı isterim doğum hikayeni :)

canım sen sağdığında 20 dkka boyunca süt geliyo mu benim bütün damarlarımdaki kanı bile kurutur 20 dkkada çünkü max 5 dkka süt geliyo sora bitiyo
Geliyor canim hatta avent kullanma klavuzunda 10 dk.yaziyor ben 20 dak sagiyorum devam etsem daha gelir ama korkum bitiriyorum

Hangi modda kullaniyirsun cihazi ben ilk 5 dakika uyarici ve dusuk modlarda 15 dakika yuksek modda kullaniyirum

olur canım gayet normal pıhtı gelmeden önce biraz karın ağrısı olur pıhtı düşünce geçer bi 10-15 günden sora biter

bana izin vermediler canım sancı bebeğin ritmini bozucak mı diye nst ye bağlıyolar o yüzden yataktan kalkamadım

Geliyor canim hatta avent kullanma klavuzunda 10 dk.yaziyor ben 20 dak sagiyorum devam etsem daha gelir ama korkum bitiriyorum

Hangi modda kullaniyirsun cihazi ben ilk 5 dakika uyarici ve dusuk modlarda 15 dakika yuksek modda kullaniyirum
geliyosa daha korkma canım sağ yara mı oluyo ben düşük modları az az tutup geçiyorum en uzun 2 numarada tutuyorum sonra da en yüksekte biraz sağıp kapatıyorum bence sende bol süt var diye öyledir benim vasat mama takviyesiyle gidiyoruz

Sagol canim sizede cok gecmis olsun. ya ne bilim cok korkuttular bu sariliktan dolayi ilk gunlerde hastaneye yatan falan olmus diye etrafimdakiler bende inat ediuorum mama vermemek icin tabiki sütümunde yettigini dusunuyorum acikcasi bizde geceleri isigi kapatmiyoruz hic sari ortusude uzerinde sen yurtdisindasinda bak yatiralim vs dememisler cuma goturucem uzman dra daha tedirgin oldum acikcasi ama bugun aile sagligi merkezi 4. Gunden sonra dusmeye baslar normal yenidogan sariligi dedi insallah oyledir

Aglıcıııııım bu çocuk beni sinir ediyor bi arkadaşım vardı aramızda 3 hafta vardı doğumu başlamış böyle böyle herkes bizim abimiz ablamız oluyor valla ya neden gelmiyııııır bu çocuk çok fenalardayım ben durdukça gece yine sıfır uykuyla geçti

Kızlar bir şey soracağım benim Doğum iznim bugün başlayacaktı, bugün yatış yapıldı yarın da Doğum olacak inşallah , Doğum izni için bir şey yapmam gerekiyor muydu hastanedeyken aklım gitti , izinli olarak eve geldim şimdi aklıma dank etti

Bende mama takviyesine basladim canim sut var ama doymuyo benimki sabah 6 dan beri meme de dusun artik

Aynen yaa nedennn gelmiyorlarrr... Oglum diyorum bizden sonrakiler gldi sende gel artık diyorum ama nafile

Dogum yaptiran doktorun raporunu verecek canim direkt baslamis oldu dogumla beraber

Benim sipa yarim saatten sonra birakiyo memeyi bazen okadarda durmuyo bende doyuyo siye dúsûnúyorum hayirlisi
Valla iyi yapiyor doymasa birakmaz
Sabah 6 dan beri memedeyiz dusun artik asknyasiyor memeyle orda koynumda uyusun yeter
Evde ki carsafla sling yapicam bugun bakalim baska carem kalmadi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…