2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin kaç haftalık oldu canım sıkma canını vardır vakti saati gelir elbet

Gece gunduz ayrimi oturtabilmek adina biraz daha sik dişini aksam uykularinda isik kullanma canim

Bugün doktor da senin dediğin gibi dedi canım benim için sıkıntı yok da gece uyumayinca bütün gün uyuyor sıpa :) şu 10 gün geçince uyuyunca uyandirmamiza gerek kalmayacakmis o zaman bırakırım uyusun ben de isimi gücümü yaparım:)

Kızlar ya doğumu kolaylaştırsın diye adaçayı, rezene aldım, hurma aldım. Şimdi bakışıyoruz Mesela günde 1 bardak adaçayı ya da rezene içsem, 4-5 tane de hurma yesem doğurmak dışında bir sakıncası olur mu bana ya da bebeğime? Siz nasıl yapıyosunuz bu işleri?

Ilk oglumu yatirdik dogdugunda.Edizin sonuclari hep sinirda cikti.o yuzden 3 gun gidip geldik.pazar tekrar test yapilacak emin olmak icin gectiginden.butun bebekler agir veya hafif atlatirmis zaten.ozellikle gozun beyazi ve agiz ici sariysa goturulmeliymis.bende sadece emziriyorum.mamayi da dusunmuyorum.test sonucu onemli canim.bebegin gunune gore belli orani var cikan bilurbinin.testi tekrarlat her gun oran dusuyorsa geciyordur ve fototerapiye gerek yoktur.

Teninde var gozunde de hafif bi sarilik var yine ama.agiz icinde yok cok tedirgin oldum ya aile hekimi cumaya kadar azalmazsa artarsa cumadan once goturun dedi normal randevumuz cumaya cunku

Sonunda bebisin eşyalarını yıkadım utuledim ayaklarım şişti biraz uzatayım dedim bu sıcakta ütü insanı pişiriyor biraz dinlenip banyoya atcam kendimi sonra eşyalarını yerlestircem bitti ya üstümden bir yük kalktı valla

Valla iyi yapiyor doymasa birakmaz
Sabah 6 dan beri memedeyiz dusun artik asknyasiyor memeyle orda koynumda uyusun yeter
Evde ki carsafla sling yapicam bugun bakalim baska carem kalmadi yaa
One canim ben ilk defa duydum benim hastanedeki ebeler 15 dk yarim saat kadar bir memeyi emebilir ondan fazla tutma desiler canim yarim saatten sonrasinda bebek memeyi emzik gibi kullaniyorlarmis bir memeyi yarim saat emdikten sonra hala ic oldugunu hissedersen diger memeyi ver dedi seninde aklinda olsun

Kısa iş gibi duruyor ama yoruyor insanı değil mi :) allahtan 2-3 hafta önce bitirmişim şimdi hiiç enerjim yok benim

Canım annem geldi çantamızı son kez düzenleyeceğiz , lohusa şerbetini de hazırladık hatta biraz fazla tadına bakmış olabilirim
Aslında çok endişeliyim ama kafamı dağıtmam lazım annem elime çanınız çekmesin bamya verdi ayıkla düşünmezsin diye

Her yerim kabardi kalkti ya su cicegi givi acayip bisey oldum. Isırdugi yer resmn cukurlasmis izi flnda geçmiyor iki hafta once isirdigi yer hala kipkirmizi

Bende aynı durumdayım bugün doktor kontrolü vardı bacaklarına ne oldu dıyor düştün mü Yok dedım sinek ısırdı inanmıyor :) mahvetti beni kaşıdığım anda kanıyor

32 de aldigin calisir raporunda calisamaz tarihinde yaziyor yani 37 de baslayan izninin tarihi var gitsen bile vermiyorlar otomatik 37+0 da izinli gozukuyorsun birsey yapmana gerek yok icin rahat olsun. Daha erken tarihtede dogum olursa zaten dogum raporunla basliyor iznin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…