2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sutumun yettigini nasil anlarim ikinci bebis ama ilkinde aklimin icine ettiler bebekte sarilik olunca iyice bi tedirgin oldum ben

Canim mamayi ne ile veriyorsun?
Biberona alisip memeyi birakicak dite korkuyrm bazen.ama ikisini de kapiyor suab
Gunduz kasikla gece biberonla veriyorum
Kasikla verirken surekli agliyor hemen gelmiyor devami diye sanirim bide cikariyo cok agladigo icin surekli kasik biberonlar varmis onlardan düşünüyorum da bakalim drvam edecek mi dr mamaya

Kizlar sutumun yettigini nasil anlarim ikinci bebis ama ilkinde aklimin icine ettiler bebekte sarilik olunca iyice bi tedirgin oldum ben
Cisli bez ve kilo alimi belirleyici canim
Kaka anne sütünde haftada 1 bile olabilir

Cis Kaka vardu ama kilo almıyordu biz öyle mamaya başladık

Gunduz kasikla gece biberonla veriyorum
Kasikla verirken surekli agliyor hemen gelmiyor devami diye sanirim bide cikariyo cok agladigo icin surekli kasik biberonlar varmis onlardan düşünüyorum da bakalim drvam edecek mi dr mamaya
Kasigi beceremiyorlar daha biz de bklm ne kadar kullncgz yeni basladik.sen ne zmnsr veriyorsun mama birde gunde kac cc

Benim nstde 85 çıktı. Doktorum 10 gün sonraya randevu verdi ki özel hastane bu dediğim. Kasılmalar düzensizse gerek görmemiş de olabilir. Hemen kötüyü düşünmeni istemiyorum yoksa tabi ki basite alınması can sıkar

Geldik kontrolden bizde 20 ağustos’a doğumu netleştirdik dayanabilecekmisin dedi dr, dayanmaya çalışcam dedim :) haftaya son bi bakalım dedi. Erken gelmeye kalkarsada koşcaz zaten hastaneye :) 3180 gram olmuş kızım, suyumuz iyi, nst de en fazla 45 lerde çıktı sancım çok şükür şuan gelecek gibi durmuyo. İnşallah bekler o tarihe kadar :) bayram şekeri olcak bizimki Her gece ağrıdan uykusuzluktan şikayet ediyorum bi an önce doğsun kurtulayım diyorum, yine dayanamadım beklemeye karar verdim

Bir de bezinin dolmasından anlarsın canım.her sefer çiş kaka varsa doyuyordur
Dur bnde gireyim araya Her sefer cis kaka var ama bugun gun boyu adam akilli uyumadi surekli de emdi bide 30 cc mama verdim.derdi ne acep ilk cocuk olunca yeni yeni alisiyrm 20 gunluj olduk bugun artik basbasayiz buyukler gitti

Canım burada bi arkadaş demişti adaçayı plasentanın erken ayrılmasına sebep olabilirmiş doktorumda içme ada çayı demişti bana hurmada 37. Haftadan sonra 11 taneye kadar yenebilirmiş rezeneyi bilmiyorum ne etkisi var ama bu haftalarda sakinleşmeye çok ihtiyacımız var aslında :)

Iyi de bu uyari biberona vs ozendirici bisey degil ki
Ya cok önemli degil zaten o kadar sert uslup kullanilmasindan hoslanmam uyari sekilleri bile bi garip insanlar bilgi almak icin giriyorlar azar isitmek icin degilki
Benim hatırladığım sadece biberon vs için değil bu tarz yöntemlerin de önerilmesini istemediklerini yazmışlardı. Ama uslüp olarak hoşuna gitmedilerse boş ver zaten canım.

Plasenta yaşlanması hariç bende de aynı sorun var. Ayrıntılı da 12 gün geri çıkıyor. Normal usg de haftasıyla uyumlu. Erken doğum riskim var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıntılı doğumu 11 Eylül gösteriyor. Diğer usg 31 Ağustos. Pisliğini yemesinden korkuyorum bende.devlet hastanesine gidiyorum orda da doktor izne çıkmış başka doktor baktı ama çok ilgilenmedi.

Merakla bekliyorum hikayenin detaylarını. Sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrun, hayırlı olsun

Benim doğum öncesi izinlerim ziyan olduğundan pek bilgi sahibi değilim bu konuda ama doğumun erken olacağından bebeğinle ekstra çaba harcamadan birlikte 16 hafta geçireceksin, çok güzel denk gelmiş olacak

Kızlar dogumdan sonra elevit yada decavit é dvm ediyormusunuz geçen aile hekiminde hemşire kullanmaniz gerekio dedi kendi doktoruma sordum imom latte kullanabilirsin emzirmeye destek olarak dedi.

Çok teşekkür ederim canım güzelce açıklamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…