2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dur bnde gireyim araya Her sefer cis kaka var ama bugun gun boyu adam akilli uyumadi surekli de emdi bide 30 cc mama verdim.derdi ne acep ilk cocuk olunca yeni yeni alisiyrm 20 gunluj olduk bugun artik basbasayiz buyukler gitti
Allah allah canım. Benimki altı pis olduğu zaman uyumuyor, bezini değiştirince rahatlıyor. Sancısı olabilirmi? Gaz çıkarıyormu rahatca?

Adaçayını doğum öncesi biliyorum ama rezene doğum sonrası bebekte gaz oluşmasın diye içiliyor benim bildiğim başka bir faydası var mı rezenenin doğumla ilgili bilmiyorum doğrusu. Ama hurma için yapılan bilimsel araştırmada son 4 hafta günde 6 hurma yemenin doğum kasılma süresini neredeyse yarıya düşürdüğü yazıyordu. Doğumu başlatma etkisi değil de sancı süresine rtkisi var yani hurmanın. 6 hurma bana fazla geliyor biraz sıkıldım doğrusu. Eğer şekerin yoksa dene bakalım

İlla düşüneceksen kucağına alacağın mis kokulunu düşün, yüzüne gülümseme yayılsın canım. Geri kalanı bir şekilde olacak. Sen güzel yavruna odaklan

08.08 tayfasi nasilsiniz heyecan var mi :) ben fazla sakinim sanirim hic öyle yarin dogum yapacak gibi hissetmiyorum kendimi :)
Ben bugün hastaneden çıktım arabaya bindim hüngür hüngür ağladım, hatta hastaneden çıkmadan önce hocayı buldum tekrar sordum hocam çok mu küçük o iyi olacak mı diye , haftası kötü değil ama bir iki hafta daha geçse kendini toparlardı diye düşündüm durdum, ama hayırlısı tabi sağlıkla gelsin tüm kuzucuklar, sonra annem geldi biraz kafam rahatladı

Bende abuk sabuk bir haldeyim. Peki saat başı her iki memeyi de emiyor mu? Bir memede kalış süresi ne? Ben biraz bunları hesaplıyorum. İşin doğası şaşıyor
Cnm benimki 1 memeyi 20 dk kadar emiyor diğerini istemiyor uyuya kalıyor bazende istiyor uzatinca. Dr hastanedeyken her memeyi 20 ser dk emzir dedi ilk dogdugunda istemio bazen dedim doymustur ozmn zorlama demisti

Benim doğum öncesi izinlerim ziyan olduğundan pek bilgi sahibi değilim bu konuda ama doğumun erken olacağından bebeğinle ekstra çaba harcamadan birlikte 16 hafta geçireceksin, çok güzel denk gelmiş olacak
Akıllı kuzu aslında ne güzel planlar yapmış

Bebeklerinizin uyuma duzenleri nasıl kızlar? Benimki gün içinde endik ten sonra genelde uyuyo biraz uyanık kalio sizinkiler ne durumda

İlla düşüneceksen kucağına alacağın mis kokulunu düşün, yüzüne gülümseme yayılsın canım. Geri kalanı bir şekilde olacak. Sen güzel yavruna odaklan
Canım benim yazdığını okumak bile yüzüme tebessüm getirdi , mis kokulularımıza sağlıkla kavuşalım inşallah

Datluş teyzelerimiz biz bugün itibari ile Ankaradaki hastane, doktor gorusmelerimizi sonlandirmis bulunmaktayız. Koprucuk kemiği kirigi ile birlikte sinir hasarı olup olmadığı arastirilacakti. Eğer sinir hasarı olsaydı doğumsal felç yani brakiyal pleksus teşhisi konulacakti beboşa. Cuma günü gittiğimiz doktor ve bugün gittiğimiz doktorumuz da beboşun brakiyal pleksus olmadığını sol kolunu sorunsuz kullanabileceğini söyledi. Dünyalar bizim oldu. Ettiğiniz dualar için size minnettarız. Derdimizi dert edindiniz bizimle birlikte üzüldünüz. Biz de bugun sevincimizi paylaşmak istedik :)
Ayrıca bugün doktorumuz kemiğin doğum esnasında manevra yapılırken kırıldığını söyledi. Kadın doğum uzmanı bebeğin kanalda takıldığını anlayınca koprucuk kemiğini bilerek kirmis olduğunu söyledi. Koprucuk kemiğini kırmak bebeği mi anneyi mi kurtarmak için yapılmış diye sorduğumuzda doktor hiç tereddütsüz anneyi kurtamak icin yapılmış bir manevra olduğunu söyledi.
Beboşum ve ben aslında ne büyük tehlike atlatmisiz. Ne kadar sukretsek az. Rabbim bizi korumuş bin şükür

Anne kalbi işte artık ne yapsak ne kadar yapsak bebeklerimiz için sanki az yapıyormuşuz gibi gelecek sanıeım. Ama merak etme her şey güzel olacak. Senin güzel bakımınla ve sevginle kucağında büyüyecek annesi

Şükürler olsun canım çok çok sevindim. Hep güzel haberlerinizi alırız inşallah

Canım gittim acile çünkü dayanamadım bel ağrısına 2 cm açılma varmış nst de sancılar düzensizmiş ama 3 saat sonra tekrar gel dedi nst bakcaz dedi ve şimdi bel ağrım arttı harbiden de adet zamanı yaşadığımız ağrıların biraz fazlasını yaşamaya başladım sence ne demek ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…