2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sanırım bu düşünceler bitmeyecek , diyorum ki plasentam yaşlanmış bakamıyorum ona

Heyecan yapacak vakti bulamiyorum :) :) orayida topla burayida temizle aman orasida soyle olsun aman cinar eksik kalmasin derken yorgunluktan tamda su anda yıkıldım :) :)
kız sen ağustos annelerinin en hamaratısın maşşallah sana yarın için de allah sağlıkla kavuştursun inş

Adaçayı’nı birkaç yerde okudum doğumu kolaylaştırıyor diye plesentaya öyle bir etkisi mi varmış Aslında rezene değil ahududu yaprağı alacaktım da bulamadım rezene sonra da lazım olur diye aldım :)

Aynen canım bugün başladım bakalım etki gösterecek mi. Adaçayı doğum öncesi derken bu haftalar mı yoksa sancı çekerken mi demek istedin? Arkadaş plesanta ayrılmasına sebep oluyor demiş korktum

Kendini bosa uzuyorsun 37+1 de dogdu kizim demistim zaten hicbir sıkıntı yasamadik haftasi guzel sonraki sureci dusun sen bunlara takilma:)

Cisli bez ve kilo alimi belirleyici canim
Kaka anne sütünde haftada 1 bile olabilir

Cis Kaka vardu ama kilo almıyordu biz öyle mamaya başladık
Biz bugun 4 gunluguz 3250 dogmustu 3230 suan ebe iyi dedi dogar dogmaz yasadigi kilo kaybini karsiladigi anlamina geliyormus cisimizde var yani bezi kirletiyor azda olsa

Bir de bezinin dolmasından anlarsın canım.her sefer çiş kaka varsa doyuyordur
Var canim mekonyum kadar cok cok degil ama beze degip kirletiyor

Burada bi arkadaş dedi ama kimdi hatırlamıyorum canım doktorumda açıklama yapmadı içme dedi

Canım benim büyük haftası üzülme ya senin daha enerjik olman moralin yerinde olmalı ki son günleri karnında senden iyi enerji alsın bi kaç gram alsa kar sen daha iyi bilirsin üzülme hiç ne güzel kavuşuyorsun bi sıkıntı olmayacak inşallah

Kv yanimda sağolsun evin işini o görüyor ben sadece uykusuzluk çekiyorum bakalım inşallah güzelce alışır yavrum

Canım gittim acile 2 cm açılma varmış nst de sancı var ama düzensiz dedi 3 saat sonra tekrar gel dedi 7 de gidecez bakalım tekrar
Hadi hayırlısı hakkınızda canım, inşallah kolay bi doğumun olur bu durumda çok strese sokmaz annesini bebiş :)

Sukur canim tekrar gecmis olsun iyiki ikinizde iyisiniz ❤❤

Kizlar merhaba
Sonunda bende dogum tarihimi netlestirdim persembe gunu 8 ile 10: 00 arasi ogluma kavusacagim 5 yillik hasretimiz bitecek insallah ❤❤❤Allah her isteyene hayirli evlatlar versin bize dua ederseniz mutlu oluruz
Aaa 2 gün sonra yani :) ya böyle görünce acaba beklemesem mi diyorum sabırsızlanıyorum bende. İnşallah sağlıkla kavuşursun yavruna canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…