2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz bugun 4 gunluguz 3250 dogmustu 3230 suan ebe iyi dedi dogar dogmaz yasadigi kilo kaybini karsiladigi anlamina geliyormus cisimizde var yani bezi kirletiyor azda olsa

Var canim mekonyum kadar cok cok degil ama beze degip kirletiyor
Maşallah kuzucuğa öp benim yerime annesi

Kizlar merhaba
Sonunda bende dogum tarihimi netlestirdim persembe gunu 8 ile 10: 00 arasi ogluma kavusacagim 5 yillik hasretimiz bitecek insallah ❤❤❤Allah her isteyene hayirli evlatlar versin bize dua ederseniz mutlu oluruz
Ne güzel az kalmış büyük kavuşmaya :) sağlıkla gelsin minik kuzu

İnşallah canım, haklısın tabi ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum yine de bazı düşüncelerden de alıkoyamıyorum işte ama daha iyiyim şükür :)

Rabbim esirgemiş ikinizi de
Büyük tehlike atlattınız annesi ilk ve de son olsun inşallah
Sağlıkla büyüsün miniğim artık
Çok öpüyorum kuzuyu

Kizlar merhaba
Sonunda bende dogum tarihimi netlestirdim persembe gunu 8 ile 10: 00 arasi ogluma kavusacagim 5 yillik hasretimiz bitecek insallah ❤❤❤Allah her isteyene hayirli evlatlar versin bize dua ederseniz mutlu oluruz

5 yıllık hasret dedin ben de heyecan yaptım şimdi
Sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah
Çok güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

İnşallah canım, haklısın tabi ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum yine de bazı düşüncelerden de alıkoyamıyorum işte ama daha iyiyim şükür :)

wintersun 30. Haftada doğum yaptı ikizlerini aldı kucağına sağ Salim
Aklına neden kötüyü getiriyorsun ,maşallah tehlikeli zamanları atlattın geçti gitti.
Sağlıklı bir şekilde alacaksın oğluşunu kucağına yarın bu zamanlarda memende olacak inşallah annesi.

Amin insallah canim evet cok ugrastik sukur Allah gordu bizi Isteyen ugrasmadan kavussun ❤❤❤

Yok canim 10 gundur veriyorum 51.gundeyiz
Tabi kuvezde de verilmişti ama çıktıktan sonra 1 ay emdi sadece kilo alimo yavas okunca başladık 10 gundede 500 gr almis cok şükür ay buyusun toparlasin artik yaa
Masallah kocaman olmussunuz annesi..
51 gun ne ara gecti dun gbiydi senin doğumun ya.emisi nasl bir memede ne kadar kaliyor.bnmki memede uyuyor ya cekmiyor hmn uyuduğu icin

Ben hem kendim kullaniyorum hemde bebise kullaniyoruz canim devit 3 doktorlar kullan dedi
Kızlar dogumdan sonra elevit yada decavit é dvm ediyormusunuz geçen aile hekiminde hemşire kullanmaniz gerekio dedi kendi doktoruma sordum imom latte kullanabilirsin emzirmeye destek olarak dedi.

Negúzel bir haber canim gõzûnúz aydin dadluş kizinida òp bizim icin kisa zamandada kirigi iyilesir insallah kuzunun dualarimiz sizinle canim

Canım nasıl geçti kontrol?
Gırmemıs kanala bizim sıpa. Catı muayenesı yaptı doktor Rahim ağzına dokundu açıklık falan Yok. Eve geldim pembe akıntı vardı duş aldım sımdıde koyu kahve adet öncesi olan sumuksu akıntı gelmıs. Doktor adet rengıne dönerse haberleselım dedı beklıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…