2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cati muanesnden sonra boyle syker olabiliyormus... Bnde iki haftadir bir cnm açıklık vsr ama gelen gifen yok

Cati muanesnden sonra boyle syker olabiliyormus... Bnde iki haftadir bir cnm açıklık vsr ama gelen gifen yok
Benimki kafasını sokmamıs kanala o yüzden açıklık falan Yok sanırım doktor tetıklemek ıcın yaptı bısey , oturma hareketleri ve yürüyüş yap dedı. Perşembe’ye kadar geldı geldi gelmedi önce suni sancı sonrası istemesemde sezeryan sanırım. Bebiş sağlıkla gelsin de artık herseye razıyım

Kızlar iyi akşamlar bugün dr a gittim. En son bir hafta önce gitmiştim o zaman bebeğim 2980 kg idi. Bugün tekrar gittiğimde 3003 kg çıktı. Hiç kilo almamış aklıma takıldı. İlk kızıma dr 3200 demişti son usg de 2750 doğdu bu kızımda zayıf olacak galiba azıcık ele avuca gelse iyi olacak yine. Sağlıklı olsun gerçi küçükler hemen topluyor kendini

Bnmkide kanala grmemis . sordum kanala grmis mj die dogum zmni girer dedi. Bnde bklemek istemiyorum daha fazla. Yarin kontrole gidicm. Bkletebilir bni die düşünüyorum suyu fln iyi sıkıntı yok. Nst normal. Hatta dedm bu gidisle 40.haftaya gidicem hersey normal birsey diyemm dedim. Bnde yarin gideyim suni sancu verelim derse anneme hber vericem ona göre glir. Cuma 40.haftaya giriyoruz

Bugün kontrole gittik. Alttan muayene oldum yine. Bu sefer baya acıdı diğer eliyle bastırdı karnımı. Bebeğin kafası yan girmiş rahim ağzına eliyle gösterdi tarif etti. Ve muayene sırasında kafasını yerleştirdi falan. 2 cm de açıklık oluşmus. En son pazartesi bekleriz dedi. Ama bence ondan önce gelir zaten hafta sonuda burdayım dedi. Yani kızlar bu hafta olur dedi. Bakalım hayırlısı

İnşallah canım, haklısın tabi ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum yine de bazı düşüncelerden de alıkoyamıyorum işte ama daha iyiyim şükür :)
Canım, ben kızımı 37+0 sezeryanla kucağıma aldım. İnan hiçbir sorun yaşamadım, ne emmede , ne sağlıkta, hala da maşallahı var. İster boy kilo olarak yaşıtlarından önde, ister zeka olarak. 3 dili serbest konuşuyor, rus türk ingiliz. 1.sınıfı bitirdi bu sene, İstiklal marşı madalyası aldı vs. vs.
Gayet güzel haftan canım benim. Herşey çok güzel olacak Allahın izniyle

Yarın doktor çalışamaz raporu verir sende işyerine gönderirsin birşey olmaz

Merhaba kızlar doğum yapanlar varsa görmediğim hayırlı olsun herkes iyidir inşallah bebişli hayatlar nasıl gidiyor.
Birde kızlar benim göbek deliğim ve altında morluk oluştu ilk sezeryanımda olmamıştı şimdi niye böyle oldu anlamadım aranızda başına gelen varmı

Hayırlı olsun canim sezaryan mi olcak bir anda mi karar verildi

İnşallah canım :) kötüyü düşünmemeye çalışıyorum canım sadece sabah evham yaptım ama çok şükür daha iyiyim , iyi ki varsınız :)

Ekrem sapmazdan randevu alınca prof diye pek bir mutlu olmuştum bende..ama gelgelelim bana da asistan baktı..sezaryen olacak olsaydım şehir hastanesine gitmezdim bende..orda gebelik eğitimine katıldık annemle ondan dolayı iyi oldu benim için..

Kızlar ya benim sol kalça pert su an ayağımın üstüne basıp yuruyemiyorum çok fena oluyor sanki sol kalcama bıçak batırıyolar yamuk yamuk yürüyorum
Ben bir haftadır çekiyorum cumartesi acillik oldum iğne yaptılar öyle hafifledi şimdide üzerine çok basınca ağrıyor topallayarak yürüyorum ödemden oluyormuş bol su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…