2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bebek geliyor mu ki acaba
Haberdar et canım

Anladım canım. İnşallah doktor amcasının müdahalesini dinler de bugün yarın girer kanala bebeğin :)

Ayyyy cok sukurr cok sevindim ama bilerek kırılması olayı içimi parçaladı neyse sonu iyi olsun canim

Doğal yöntemler de olsa dikkat etmek gerekir. Bebek yeterli olgunluğa ulaşmadan doğumu tetikleyen bitkilere başlamamak gerekir diye düşünüyorum. Mesela senin haftan 37, bence adaçayı, ahududu için erken. 38 dolmadan ben denemem. Hazır olmayan bir bebeğe çık artık diye baskı yapmak gibi. Adaçayı gebeliğin başında düşük tehlikesi yapıyor bilirsin. Sonunda da doğumu tetikliyor. Ahududu çayı doğum öncesi ve sonrası rahmi toparlamak için iyi diyorlar. Rezeneyle işimiz doğum sonrası gazı mı var aç mı kargaşasında rezene gazdan kurtaracak inş bizi

Maşallah senin kızına da canım çok teşekkür ederim gerçekten hepiniz moral oldunuz bana

Ben bir haftadır çekiyorum cumartesi acillik oldum iğne yaptılar öyle hafifledi şimdide üzerine çok basınca ağrıyor topallayarak yürüyorum ödemden oluyormuş bol su ic
Su içiyorum sürekli ama yinede ayaklar bacaklar sis bileklerım falan hep ödem yaptı bebekte ağırlık yapıyor artık kalcama da baskı oluyor demek ki

Doktorum çatı muayenesinden sonra bir iki gün içinde kanama olabilir endişelenme demişti ama olmadı. Senin de muayeneye bağlı olabilir endişelenme canım

Kızlar size birşey sormak istiyorum normal de ben günde bir defa büyük abdeste cıkardım son günler de iki defa çıkmaya basladım önce adet olcakmıs gibi hissediyorum aradan biraz geçiyor tuvalete sıkışıyorum son haftalarda böyle olması normal mi

Su geldıkten sonra 24 saat vakti oluyormus dogmak ıcın. Kanala gırmıs mı Bebek Doğum pozısyonunda mı? Yanında bırı var mı , takip et en ufak belirtide gidersin yol mesafen var
Öyle şakır şakır su gelmedi kuzum çamaşırımı ıslatacak kadar avuçiçi gibi düşün ve bu üç beş kez oldu gittim doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye bi çubuk soktu aşağıdan vajinadan yani tek çizgi çıkmış çift değilmiş diye o su değil dedi bana su değilse ne diyorum akıntıdır diyo yahu akıntı da değillll neyse kızlar çok canım sıkkın nstde sancı 100lerde çıktı ama ben sancı ağrı hiç hissetmedim hala da hissetmiyorum açıklığa baktı yok dedi 1 cm sadece dedi eve gönderdiler çok canım sıkkın yarın özele randevu aldım son dakikada 40. Haftada hastane değiştirttiler bana inşallah özeldeki doktor kabul eder

Su içiyorum sürekli ama yinede ayaklar bacaklar sis bileklerım falan hep ödem yaptı bebekte ağırlık yapıyor artık kalcama da baskı oluyor demek ki
Birde önceden bir travma düşme olduysa oluyormuş ben geçen yıl banyoyu yıkarken çok köpürtmüşüm kalca üstü düştüm ondanda olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…