2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme tatlım haftan iyi benim ilk 2 side 37 de doğdu gayet iyi doğdular hiç sorun olmadi vardır bunda bir hayır keyfini çıkar bebiş geliyor darısı basimiza
Canım gerçekten sizler böyle konuştukça içim çok rahatladı Hadi bakalım sırayla gelsinler kuzucuklar

O değilde ben 37+1 im ama bebiş ultrasonda 39+2 erken değil dimi ya
Kendi zamanını seçmiş demek ki kuzun için doğru zaman bu zamanmış. Doğum kursunda son yıllarda normal doğum kabulü gören haftaların aslında değiştiğinden bahsettiler. Eskiden 38-40.haftaları normal sayardık. Artık 36 dan sonraya normal diyoruz dediler. Alıyoruz vitamini minerali bebekler gelişiveriyor erkenden

Başka doktora gitmeyi iyi yapmissinda don haftalar diye kabul etmeme durumu oluyormuş o olmaz insallah

Doktor bulmak zor iş gerçekten. Benimde persembe Doğumu tetıkleyecekler. Bakalım

Doktorum çatı muayenesinden sonra bir iki gün içinde kanama olabilir endişelenme demişti ama olmadı. Senin de muayeneye bağlı olabilir endişelenme canım
Evet konuştum doktorlar, rahim ağzına dokundum ondandır dedı artarsa haberleselım falan dedı. Belkı bısey olurda benım dana kanala girer kendi gelmeye karar verir

Normalmiş. Aşağıya bası yapıyor bebişler. Son zamanlara doğru sık idrar ve hatta ishal olabilirmiş

Normalmiş. Aşağıya bası yapıyor bebişler. Son zamanlara doğru sık idrar ve hatta ishal olabilirmiş
İdrar zaten bir damla da olsa sanki çok sıkışmış gibi oluyor lavaboya koşuyorum diyorum bu kadarcık içinmi sıkıştım :) bebek iyice baskı yapmaya başladı zaten bi tepiyor oraya kadar ağrı vuruyor sanıyorum bişey cıkacak

Ay bilmiyorum ama ben iki haftadır böyleyim ikiden fazla çıkıyorum ve çok ağrı oluyor gelince mahvoluyorum çok zorlanıyorum kabızlık degil ama

Bebek bezi alanlar/kullananlar, aranızda Bambo nature kullanan oldu mu? Bir de Babyneo kullanan ya da kullanan tanıdığı olan var mı?

Bir bardak su içmeyegöreyim, tuvalette alıyorum soluğu

Kızlar sezeryandan çıkınca sizce gecelik mi daha rahat olur pijama mı ?
Gecelik canım. Hatta ayağa kalkana kadar pijamanın üstü de olur. Batıyor çünkü, sonra sonda takılı oluyor, pijamanın altını giyemezsin. Sadece üst giyersen iyi olurdu kalktığında yıkanıp ne istersen giyerdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…