2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah kolay ve sıkıntısız bi Doğum yaşarız hepimiz, az bilmek daha rahatlatıcı evet ama yine de insan acaba ne kadar yaşarım nasıl yaşarım diye merak etmeden edemiyo, bide sancı denilen nasıl bişey onu bile bilmiyorum acaba nasıl bi ağrı beni bekliyo diye düşünmeden edemiyorum zaman yaklaştığı için sanırım inşallah en iyi şekilde atlatırız

P Pikapii canım ben ilk kızımı normal dogumla 36 + 5 de dogurdum

Hastaneden cıktgmzda 2400 lerdeydi.. en korktgm sey kuvoze girecek olması düşüncesiydi ki girmedi. Sonra zaten her ay güzel kılo aldı 5.6 aylarında 3500 dogan bebeklerle eşitlendi ortalama olarak.

Senin zamanında erken değil aslıdna

Normal dogumda gecelik giydim sonrasıdna, simdi sezeryan olacagım önceliğim yine gecelik

Geliyormuş canım akşam ki nst de sancılar baya çıktı yatıracaktı ama sancılarını evde çekmek istiyosan gidebilirsin dedi eve geldim bakalım belim ve karnım baya kötü şuan

Ben de bugun nst ye girdim iki tane rakam vardı
Biri kalp atısı biri bebegın hareketleri

Nst kagıdında sancı nerede yazıyor?

Benım aşırı bir bel ağrısıyla baslamıstı canım gündüzünden

Gerci nişanım geldi suyum geldi sancılrım sonra basladı ama cogu kişide de önce sancı baslıyor

Adet sancısı gibi düşün ama düzenlisi ve zaman geçtikce biraz daha şiddetleneni

Aramızda 3 gün var senle benimki gelse gelme demem vallaha sağlıklı doğsun da vaktimiz geldi zaten keyfini çıkar cicislerini hazırla duş al rahatla uyu sabah Allaha emanetsiniz
Ben de artık gelse olur diyordum ama sürpriz olunca da şaştım kaldım , ama gelene can feda inşallah sağlıkla da gelir tadından yenmezler :)

Canım ben de gecen salı gittm 3200 dü bugün yine gittim yine 3200 dedi

İlk kıım 2600 küsür dogdu o yüzden 3 kılo bile cok gelıyo bana, kucukler daha cabul toparlar derlerdi bana da ilk kızımda sinirlenirdim:) ama gercekten öyle oldu

Hastanedeki ebe de belinden başlayan ağrılar sonrasında sancılar başlar demişti. Şimdi bende bel ağrısı Yok ama bebek hareket ettikçe veya kasıldıkça vajinama çok yakın kısımda aşırı batmalar oluyo bu sancı değildir bebek aşağı yerleşiyordur o zaman

Geceliği ilk giyeyim demiştim anneme demek ki doğru kararmış çok teşekkürler

Evet canım büyük ihtimal öyledir
Yani nişan gelir su gelir hiç biri olmazsa düzenli sancı olur. Hiç anlamadım 5 dk dogdu diyenler milyonda birdir ( nasıl anlamıyolar o da ayrı:) )

Çok teşekkürler canım inşallah biz de küvöze dalan gerek kalmadan atlatırız, tavsiyen için de ayrıca teşekkür ederim demek ki öncelik gecelikle daha rahat oluyor herkes aynısını söylemiş

Bugun hastanede beklerken bi anne baba geldi kızlarının suyu gelmıs yolda gelıyomus ambulansla

Anne baba kızlarından önce gelmıs beklıyolardı

Hamile Kadını gördüm iki göz iki çeşmee aglıyodu sarılasım geldi cok duygulandım

Belkı zamanı erkendi korktu bilemıuorm eşide yanında bembeyazdı:)

Benım suyum geldiğinde saf gibiydim öyle dolanıyodum ortalıkta cahillıkte güzel bişe bence okuyodum edıyodum ama ne olcagının tam da farkıdna degıldım:):)

Çok teşekkürler canım inşallah biz de küvöze dalan gerek kalmadan atlatırız, tavsiyen için de ayrıca teşekkür ederim demek ki öncelik gecelikle daha rahat oluyor herkes aynısını söylemiş
34 haftadan sonra küveze nadiren girerler canım. Genelde girmezler ki 37 haftalıksın yani unut o küvezi. Tatlı tatlı uyu, valla bak uyu, en güzel tavsiye bu. dualarım seninle canım.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…