2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba
Sonunda bende dogum tarihimi netlestirdim persembe gunu 8 ile 10: 00 arasi ogluma kavusacagim 5 yillik hasretimiz bitecek insallah ❤❤❤Allah her isteyene hayirli evlatlar versin bize dua ederseniz mutlu oluruz

Hayırla saglıkla kavuş oğluna canım
Rabbim ikinci de ne zaman istersenız hemen nasip etsin insallah

Bazen bilmemek daha ıyı , bana da sımdı Ağrı baslatıcaz deneyecegız falan dıyorlar ne kadar agrıyabilirki dıyorum . Allah hepımızı sağlıkla bebeklerine kavustursun

Masallah kocaman olmussunuz annesi..
51 gun ne ara gecti dun gbiydi senin doğumun ya.emisi nasl bir memede ne kadar kaliyor.bnmki memede uyuyor ya cekmiyor hmn uyuduğu icin
Sorma nasil geçti gitti sizde anlamadan gecireceksinkz
Emişi guzeln cok şükür aktif olatak en az 30ndakika kaliyor her saniyesi emmiyor arada dinleniyor ama
Cok sık meme istiyor ve memeye yanak dayayip uyusun derdinde tum gun yatarak uyudugu bugun gec bile oldu 22.30 00.30 simdi emiyor

Dogdugundan berimi öyle cnm? Bizimki 15 günlük oldu baştan beri boyle emiyor uyuyo biraz uyanık kalio bakinio tekrar uyuyo benim kızda böyleydi sonra arap ati gibi açıldı
Kuvezde uyuyordu surekli sonra açıldı valla tek baskna mumkun degil yataktankalmasi
Gece daha uysal uykusu da daha iyi ama.gunduz kucakta uyuyor sadece

Su an kilo bile verebilir bizim ilk hafta zayıfladı dr dogumkilosina ngeri gelevek demisti aizin icin daha erken
Biz bugun 4 gunluguz 3250 dogmustu 3230 suan ebe iyi dedi dogar dogmaz yasadigi kilo kaybini karsiladigi anlamina geliyormus cisimizde var yani bezi kirletiyor azda olsa

Var canim mekonyum kadar cok cok degil ama beze degip kirletiyor

Benimde bir kaç saattir belim ağrıyor karnimdada ara ara kasılma var

Kizlar iyi geceler gecmisi okuyamadim dogum yapmayanlara vaktin de evlatlariniza kavusursunuz diyorum yabrularina kavusanlara da hayirli olsun biz bu gun 4 gunluguz Allahim her isteyene nasip etsin biraz zorlaniyorum memeyi emmeyi beceremiyor sagip veriyorum ama cok sukur nasil guzel bir hismis herkes tadar insallah

Bende persembe gittim 3300 dü bugün gittim yine aynı çıktı. Açıkcası kiloya takıntım yok ama neden kilo almamış anlamadım.doktor önemsemiyor ama bu zamana kadar çok güzel beslenen bebek neden son ay az kilo almaya başladı anlamadım.

P Pikapii canim niye endişeleniyorsun bu hafyayo gorup keyfi dogum yapanlar bile var sıkıntılı haftada değilsin gayet misler gibi alacaksin kucagina
Ayrica inşallah olmasin ama kuveze girse de cok kisa zamanda hemen cikar o kadae kafani takacagin bi yer değilmiş komple bakım yapiliyo annesi sen icini ferah tut hoop bakmissin dogivermis kucaklamış eve gelmissin biseycik olmaaz iyi dusun

Haklısın canım ama Benim sata göre 37 bitti fakat gelişimi 1 hafta önde kilosu da öyle en son 35’te 2600 dü. Zaten daha içmeye başlamadım bile fazla harekete geçirici bir etkisinin olacağını düşünmüyorum :)

Son düzenleme:
Cnm benimki 1 memeyi 20 dk kadar emiyor diğerini istemiyor uyuya kalıyor bazende istiyor uzatinca. Dr hastanedeyken her memeyi 20 ser dk emzir dedi ilk dogdugunda istemio bazen dedim doymustur ozmn zorlama demisti
Bana da 15 er dakika emdiyse iki memeyi iki saat uyuyabilir demişlerdi. 12 dakika birini genelde 5-6 dakika da birini emiyor. Bazen sadece birini emiyor 10 dk bile sürmüyor. Göğüslerimde bir sıkıntı yok ama az emiyor sütü sagmalimiyim diye de düşünmüyor değilim. Hoş her istediğinde meme de aç olmadığını düşünüyorum.

Canim 2 saat ara veriyorsanız sagabilirsin bence

Gerci en fazla 3 ay sonra kullanbiliyirmusuz sutumuze bisey olmazsa 3 aynsonrs gerek yok bosa gidecek gibi geliyor bana ama sag diyor herkes
Ben saat basi olumca saglamaya gerek duymuyorum benimki doymuyor veya acayip baglandi memeye valla bitirdi beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…