2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kayimvalidem bendeydi annem gelicek diye o gitti
Annemde gelirken ayagini kirmis neyseki küçük bir kirik
Ama bana hic faydasi olmadigi gibi benim ona biseyler yapmam lazım en basiti yemek su vs

Bugun tum gun toplam yarim saat atlasi ana kucaginda tutabildim yoksa hep kucagimda valla sasirdim ya napicam tubalete bile tum gun 3 kez gittim kahvaltimi oglen 1 de kucagimda emerken yedim

Senin gibi tecrübeli anneden bunları duy ak çok güzel , çok teşekkürler canım :)

Canım heyecan mı yaptın :) saatler kaldı kuzuna kavuşmaya şükür saat kaçta alacaklar doğuma? Not et içinde kalmasın doğumdan çıkınca yersin :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım heyecan mı yaptın :) saatler kaldı kuzuna kavuşmaya şükür saat kaçta alacaklar doğuma? Not et içinde kalmasın doğumdan çıkınca yersin :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım aslında rahatım uyudum güzelce sonra lavaboya kalktım kalkış o kalkış şimdi de açlıktan uyuyamıyorum tabi heyecanım Yok desem yalan olur sabah 9 gibi alırız demişti hoca ama net saat vermedi canım

Bende hiç uyuyamıyorum ya aylardır bildiğinn uykusuzum gün içerisinde de uyuyamıyorum zombi oldum iyice. Akşamüstü çok sancım oldu yine belime sırtıms vurdu çok tamam dedim bu akşam geliyo heralde benim kızçe. Eşyaları falan kapının dibine koyduk hemen alıp çıkalım diye. Ama yok biraz uyuyayım dayanılmıcak gibi olunca nişan su gelince giderim dedim ,iki saat uyudum gitti yine sancılar

Doğum sonrası uykusuzluk için alıştırma herhalde bunlar , benim de çok ağrım oluyor 2 haftadır özellikle ama aynı şekilde durup dinleniyorım bakıyorum yanlış alarmmış, daha doğurmasam bir gün gerçek sancım gelse eşim inanmayacaktı herhalde, her seferinde öncekilerden şiddetli oldu diyordum hep aynısını diyorsun diyor

Kızlar benim gece 1 buçukta suyla beraber nişanım geldi hastanede yatıyorum doğum başlamış dediler normal doğum olacak yalvarıyorum dua edin çok ihtiyacım var nolur kızlar
Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun canım , kolaylıkla geçen bir Doğum olsun

Gunaydinlarr :) çıktık yola kızıma da dedigim gibi atraksiyonlu oglumu almaya gidiyoruz :)) 3 saat sonra kucagimda nasipse. Uyudum cok guzel kalktim dusa girdim sanirim her ne kadar rahatim heyecan yok desemde ayaklarimin titredigini karnima kramp girdigini farkettim sanirim eccuk heyecanliyim :)

Son düzenleme:
Günaydın :) sağlıkla al kucağına canım atraksiyonlu oğluşu hayırlı güzel haberlerini alalım

Bu arada ilk defa oneri isteyecegim ikilemde kaldim :) kizim kardesini dogumhane kapisinda babasiylami karsilasin ilk kez gorsun yoksa ben odaya gecince berabermi tanistiralim kararsizim en son esime ben odaya gelince getirirsiniz beraber karsilariz dedim ama bilemedim tecrubeli annelerden bir el atmalarini rica edecegim :)

Kızlar benim gece 1 buçukta suyla beraber nişanım geldi hastanede yatıyorum doğum başlamış dediler normal doğum olacak yalvarıyorum dua edin çok ihtiyacım var nolur kızlar

Allah yardımcın olsun canım
Kolay bir doğum olur inşallah

Benim kızım 3.5 yaşında
Çok heyecanlı bebek için ama yine de korkuları var prenseslik konusunda kıskanıyor belli, o yüzden bebek çıkarken benimle beraber olmak istiyor
Ben de ona görev verdim
Ben doktorla ameliyathaneye giricem hemen bebeği çıkaracaklar annem dedim.
Senin görevin bebeği takip etmek.
Hemşire ile bebek odasına kadar gideceksiniz Ece Mira’ya neler yapacaklar güzel bakacaklar mı bu senin görevin dedim.
Ben seninle daha sonra odada buluşacağım dedim.
Şu an kardeşine bakma sorumluluğu olduğu için beni biraz rahat bıraktı gibi.
Yoksa beni görene kadar kimseye rahat vermez
Bir de ağrılı halimi görüp bebeği de suçlamasını istemiyorum. O yüzden sıcak sıcak beni unutup kardeşi ile bağ kursun istiyorum.

Seninki masallah buyuk anlayacak yasta ve gorevide cok hosuma gitti :) ameliyathane kapisinda gorsun diyorsun yani. Sikintilar sebebiyle 4 gece yattim hastanede beni yatakta gordugunde korktu tepki verdi aslinda toparlanana kadar gormemesi bu anlamda mantikli.

Canım güzel sorunsuz kolay bir doğum diliyoruz Beboşum ile sana

Senin ki küçük ama akli durumu nasıl sen bilirsin annesi
Çok akıllı şimdi ki çocuklar
Bizim aklımıza gelmeyen şeyler onların aklında
Ben konuşarak farkettim bazı korkularını o yüzden benden çok bebekle bağ kurmasını istiyorum yoksa bebeğe tavır almasını istemiyorum
Şimdiye kadar benim koynumdaydı birden bire yerinden olacak kuzum
Sen de kızını az çok bilirsin
En az etkileneceği şekilde davran
Yani bebeği sana o tanıştırabilir
Ayni anda görürseniz bebekten çok senin tepkine odaklanabilir
Ama dediğim gibi kızını sen tanıyorsun
Anne olmak ne zor arkadaşım canınla uğraşırken bile evlat düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…