2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arel13 günaydın canım kontrol güzel geçti bi sorun yok bebiş iyi çok şükür ama dönmemiş hâlâ,pazartesi günü ameliyat günü verecek doktor

Gunaydin canim hayirli haberlerini bekliyorz gozun aydin simdiden

Benım kızda ödnen önden gidiyodu ama doktor aynı ölçünce o an sormak aklıma gelmedi benım de

Günaydın güzel anneler
Ben salı günü epidural sezeryan olacagım ıcın eşime dedimki doktorla konuşalım sen de gir doguma foto cekersın yanımda olursun ayrıca fotocu ayarlamadım cunku

Soncta ameliyat olacagı için cok etkılenecegı bir sahne yok:) strese girdi karar veremedı düşünuyo hala

Canım hayırlı güzel haberlerını beklıyoruz ınsallah

Benım kızımda 5 yasında bizimle gidip gelıyo kontrollere cok heyecanlı kız kardesı de olacagı için

Ben şöyle dusundum o evde olsun ben odaya cıkıp birqz toparlanınca getirsinler yanıma. Ben ameliyattayken sklır gibi. 7 de hastanede olacagm 9.30 da alırız dediler almaları cıkmamz vs derken 11-12 yi bulur belkı odaya geçmemiz

Annene geçmiş olsun canım. Olacağı varmış demek ki inşallah bir an önce iyileşir. Senin yanına yardımcı olmaya gelebilecek biri varsa çağırın senin yiyip içmen lazım çünkü

İste bizim evde onunla duracak ya kv var ya kp siz evde durun diyemiyorum burada kimsemiz yok baska cunku. Esimle konustum simdi ameliyathane kapisinda gorsun babasiyla kardesini sonra dedeyle eve gitsin dedim dedenin dogum sonrasi bana faydasi yok :)

Kızlar benim gece 1 buçukta suyla beraber nişanım geldi hastanede yatıyorum doğum başlamış dediler normal doğum olacak yalvarıyorum dua edin çok ihtiyacım var nolur kızlar

Kızlar allah yardımcınız olsun hayırlısıyla alın hemencik kuzularınızı kucağınıza inşallah.

Onlarda belki korkudan öyle olmuştur yada bir sorun olmuştur evet dediğin gibi bilmemek daha güzel daha az stres olursun. Ben ilk kürtaja giderken saf saf gittim yattım masaya ikinci de ne olduğunu bildiğim için elim ayağım zangır zangır titredi masaya yattım kafamı kaldırıp baktım hep kız narkoz vericek ben hala kafamı kaldırıp doktor ne yapıyor diye bakmaya çalışıyodum hemşire geri yatırdı tuttu beni sonra zaten anında gittim :) yani bilmemek daha güzel :)

exixizimm geçmiş olsun canım annene
Neye niyet neye kısmet olmuş gibi
Annen sana bakacakken sen annene bakacaksın
Neyse Oğlanı ver memesine annenin mamayı bir aparatla memeye bağlıyorlar ya o sistemi de döşe
Sonra geç odaya 2 saat uyu
Şaka bir yana geçmiş olsun ayak kırığı da zor kötü bir yerde değildir umarım.
Allah yardımcısı olsun kadıncağızın, kemik suyuna çorba yapar büyükler kırık hemen iyileşsin diye . İyileşir bir an önce inşallah

Benim eşim hayatta giremez herhalde
Onu bırak ben de epidural spinal yapamam
Karı koca korkak mıyız neyiz

T TubaSude bulasiksuyu Ztonder kizlar Allah razi olsun insallah sizlerde hayirlisiyla bebislerinize kavusursunuz kucagimizda bebeklerimizle sizden gelecek guzel haberleri bekleriz bizde insallah.

Sayılı dakikalarınız kaldı sizin
Ben uyuyamıyorum sizin yerinize
Hadi müjdeli haberler bekliyoruz
Masal kuzum gelsin sağ salim
İyi olunca yazarsın gelişmeleri

Gece bi anda altım ıslandı ama tuvaletim falan yoktu yeni çıkmıştım tuvaletten iki avuç büyüklüğünde beyaz su geldi kızlar ve vajinamda gece o Sudan beri fena bi acı var belim ve kasıklarımda ağrıyor gece suyun devamı gelse gidecektik hastaneye ama başka gelmedi baya bekledim ağrı ve acılar aynen devam bebeğin bütün agırlıgını leğen kemiklerimde ve vajinamda hissediyorum çok baskı var

Bence hastaneye git derim açılman vardır belki benim gibi asansörlerde ikinma gelir yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…