2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum doktora git bence

Hayjrlisiyla saglikli sihatli alicaksin ogluşunu kolay ve agrisiz bir dogum sûreci olur insallah rabbim yar ve yardimcin olsun dualarimiz sizinle

Bence girsin eşinde canim ilk nasta benimkide girmem diyordu sonra girdi iyiki girmisim desi kizimizin ilk aglamasini duyduk cikar cikmaz gòrdúk temizlenmeden ve yani basimizdaydi anne bebek ten temasi oldu ve esimle cok duygulandik sen ikna et onu bence

Arel13 günaydın canım kontrol güzel geçti bi sorun yok bebiş iyi çok şükür ama dönmemiş hâlâ,pazartesi günü ameliyat günü verecek doktor
İyi çok şükür sevindim sağlıklı olsun da canım. Vardır bi hayır, Sezaryen daha hayırlı olacak demekki, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı. Seninde son kontrolün Pazartesi ozaman.

Bence hastaneye git canım ne olur ne olmaz
Bir muayene ol

Onları sürekli yiyorum cnm inşallah iyi olur güzel hberlerimi yazarım buraya

Tıpa tıp aynı durum anlatmak istediğim bu tam olarak ayrıntılı da ıkı hafta geri normal ultrasonda haftayla uyumlu sezeryan günü aldım 13 agustos cnm bakalım dogdu gun da nasıl olacak sen demı sezeryan cnm bayram sonrası na kalırsan cık gec olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…