2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün anne olacaklar, rabbim sizlere kolaylık versin. İnşallah sağlıklı gelir bebişleriniz. Vaginal Doğuma girecek olanlar sizde korkmayın. Ağrısız sızısız doğumlar olur inş.
Bugün 08.08 diye sanırım bir yoğunluk olacak. Benimde Doğum sancılarım geliyor sanırım ama sıklaşmadı. Ağrı acı sivriler...

Bi iştahsızlık var bnde ya normal mi bide surekli midem bulaniyor icim yanıyor su içiyorum doymuyorum ama midem bulanıyor hemn... Annemde arayip duruyor gttin mi doktora die kadin gelck bnden hber bekliyor..

Ayagin tam ustunde bakalim yarim alci haftaya belki gecerse cikaricaklar da uzerine basamiyor tabi su an
Atlas pasa da otururken kucakta durmuyo illa bi gezecek baskasinin kucaginda
Bugun carsafla bağladım kendime boyle takilicaz biraz
D Doga27 T TubaSude tesekkur ederiz insallah 1 haftaya iyileşir

Kızlar benim gece 1 buçukta suyla beraber nişanım geldi hastanede yatıyorum doğum başlamış dediler normal doğum olacak yalvarıyorum dua edin çok ihtiyacım var nolur kızlar
Allah yardımcın olsun bi avazda doğur inşallah ağrısız sızısız sağlıkla kavuş bebişine canım

Canim simdi almissindir kuzunu kucagina insallah hersey yolundadir hosgelmis yigit prens
Yok be nerede sinirlerim tavan yapti bekliyorum hala şaka gibiler diger dr hastalarini bitirecekmis cildirmak uzereyim sonda 2.5 saat once takıldı canim kiymetli degildir ama cok canımı yakiyor delirecegim

Yok be nerede sinirlerim tavan yapti bekliyorum hala şaka gibiler diger dr hastalarini bitirecekmis cildirmak uzereyim sonda 2.5 saat once takıldı canim kiymetli degildir ama cok canımı yakiyor delirecegim
Sabret cnm az kaldi. Sinirlenme pasada strese girecek. misss kokulunu kucağına almayA az kaldi ins.

Kızlar acil yazabilir misiniz , kontrole gittim doktor bebeğin gelişimi 3 hafta geri dedi 38 deyim ben şuan baş çevresi 35 gibi gözüküyo doğumu başlatmamız lazım dedi , böyle bişey yaşayan var mı bebeğin gelişimi neden durur böyle

E
Heheh :) bana da ya 3 kilo fazla geliyor ama bu bebeğim de sanki ilk kızım gibi küçük doğacak içime öyle doğuyor bin arada evin kuzum maşallahı var dedikleri doğruymuş şimdi yaşıtlarından baya bi büyük

Kızlar ikinci bebeğim olacak bir iki kez yazmıştım biraz korku biraz heyecan değişik duygular içindeyim:) ilk kızım Eylül’de 3 yaşına girecek. İkinci bebeği olup da Doğum yapan annişler bize tavsiyeleriniz var mı ? Nasıl geçiyor günleriniz çok mu zor

Bu sefer geliyor galiba senin bebek :)

Canım bı arkadasımın öyle olmstu sanırım 34 hftalık sezeryanla dogurtmstu doktory bebegını

Gelişimi 2-3 hafta geride kalmıs

2 kılo olnca kuvızdeb cıkarmıslardı

Senin sımdı kaç kılo

Canim gecmis olsun insallah tez vakitte iyilesir annecin sende biraz rahatlarsin

Canim gecmis olsun insallah tez vakitte iyilesir annecin sende biraz rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…