2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bı arkadasımın öyle olmstu sanırım 34 hftalık sezeryanla dogurtmstu doktory bebegını

Gelişimi 2-3 hafta geride kalmıs

2 kılo olnca kuvızdeb cıkarmıslardı

Senin sımdı kaç kılo
Benimkine en son 2600 demişlerdi +-200 gr olabilir dedi, şimdi kilo söylemedi sadece gelişmemiş geride kalmış dedi sanırım bu kilolarda kaldı

Mrb canim benim oglumda 7 eylul 2015 dogumlu su an icin bi sıkınti yok bebegi babamiz cok kucagina almazsa sorun etmiyor ama en bastan bu yana senin kardesin diyerektwn sahiplendirmeye calistik benim surekli onun bakimini ustlenmeme de sorun cikarmadi ama sadece bazi seyleri hep annem yapsn diyor anneme yaptirmiyor. Ama kizlar daha sahip cikar bence sana bile yardim eder kizin diye dusunuyorum benim oglan idrak edemedi.

Normal doğum olacak galiba cuma günü randevum var bakalım ne diyecek. Bana bakan doktor izinde olduğundan diğer doktor ilgilenmiyor fazla inş bana da bayramdan önce sezaryen günü verirler.

Benimkine en son 2600 demişlerdi +-200 gr olabilir dedi, şimdi kilo söylemedi sadece gelişmemiş geride kalmış dedi sanırım bu kilolarda kaldı
Bazen plesentadan beslenemediği oluyormus
Kuvezdeyken gelmisti ama cok kalmadılar hele 2500 ustuyse hic girmezsiniz

Bu ağrılara gram açılma olmaz mi yok olmuyo dr. Git acile acilman varsa yatis versinler dedi ama gram açıklık yok hala çıldırıcam 3670 gr olmus kilosu beklemeye devam
Bbm bir cm acijlik var sanci yok. Sende sanci var açıklık yokkk

Bazen plesentadan beslenemediği oluyormus
Kuvezdeyken gelmisti ama cok kalmadılar hele 2500 ustuyse hic girmezsiniz
Peki bu durumda normal Doğum yapma şansım olur mu acaba suni sancı başlarız dediler ama bi doktor daha gördükten sonra karar vericeklermiş

Dogum yapan arkadaslar saclariniz cok dokuldu mu dogumdan sonra?benim hamileligin ilk 4 ayinda cok fazla dokuldu saclarim.yeniside cikmadi yerine.zaten yillarca boyadan seyrek bi sacim vardi iyice seyreldi.dogumdan sonrada dokulurse kel kalicam dogumdan sonra dokulmemesi icin ne yapmak lazim

Hamilelikte saclar gucleniyor aslinda coco seninki niye oyle olduki vutamin kullaniyorsun demj

Hamilelikte saclar gucleniyor aslinda coco seninki niye oyle olduki vutamin kullaniyorsun demj
Kullaniyorum kuşum,ilk 3 ayda vinalac kullandim.3 aydan sonra regenesis ve demir kullandim.ama 4 ay boyunca inanilmaz saclarim döküldü.acaba kazitsam mi diyorum saclarimi tamamen kaybetmekten korkuyorum,bi taraftan da kiyamiyorum.esimde begenmez kazitsam.napcami sasirdim.yumak yumak saclarim gitti valla.yerine yenisi de çıkmadı

Aaa canim ilk ekz duydum gebelikte saci dokulen kiz bende keldim neredeyse.ilk gebeligimde saclarim oldu hemde nasil yani senin neden oyle oldu ki bi dra danis istersen

Aaa canim ilk ekz duydum gebelikte saci dokulen kiz bende keldim neredeyse.ilk gebeligimde saclarim oldu hemde nasil yani senin neden oyle oldu ki bi dra danis istersen
Evet bi doktora gitsem iyi olucak galiba canim.hic gitmedim aklimada gelmedi.bu saclar niye dökülüyor anlamadim.haftaya kontrolum var ordan cikinca cildiyeye randevu alacagim

İlk aylarda benimde döküldü ama şimdi dokulmuyor vitamin eksikligindeni mi oluyor acaba senin

Ay aynı yaştalarmış :) benim Kızım’da 19 eylül doğumlu. Şimdiden çok sahiplenmişse benziyor kardeşini . Ama yinede bilemiyorum inşallah kıskançlık çok üst seviyede olmaz. Yatağını falan daha yeni ayırdım iki hafta oluyor. Ben kızımla yatıyordum babası ayrı odada yatıyordu. Bana biraz fazla düşkün. Babasını istemiyordu yanımızda. şimdi kardeşiyle aynı odada yatacağız tekrar başa dönmeyiz inşallah :) korkuyorum açıkçası.

İlk aylarda benimde döküldü ama şimdi dokulmuyor vitamin eksikligindeni mi oluyor acaba senin
Ilk 4 ay cok aşırı döküldü canim, suan dokulmuyor ama dokulenlerin yerine de sac cikmiyor.cok seyrek suan sacim.birde dogumda dokulurse yandik demektir.onumuzdeki hafta cildiyeye goruncem neden cikmiyor geri anlamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…