2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah biz 21 gunluk olduk memede o kadar kalmiyor normal mi kucuk doye acaba..surekli meme isteyince de doymuyor mu acaba diyorum yoksa keyfine mi ypiyor cozemiyrm memede uyusun hanimefendi derdi o.

Ilk 4 ay cok aşırı döküldü canim, suan dokulmuyor ama dokulenlerin yerine de sac cikmiyor.cok seyrek suan sacim.birde dogumda dokulurse yandik demektir.onumuzdeki hafta cildiyeye goruncem neden cikmiyor geri anlamdim
benim hamilelik surecimde saclarim cok guclndi ve dokulmedi gerek kullndgm vitaminlerden gerek hormonlsrdan.dogumdan snrada hala bir dokulme yok canim.ins.senin de dokulmez

D vitamini eksikliği ve kansızlıktan oluyor diye biliyorum canım. Ama benim Doğumdan sonra geri çıktı bi 6 ay geçiyor sanırım .

Kızlar ben şimdi internetten bebek çantası bakıcam sırt çantası almayı düşünüyorum bana güvenilir site onerirmisiniz

Bu ağrılara gram açılma olmaz mi yok olmuyo dr. Git acile acilman varsa yatis versinler dedi ama gram açıklık yok hala çıldırıcam 3670 gr olmus kilosu beklemeye devam
Canım sancıların güzel geliyor gibi . Rahatlamaya çalış . Burnundan nefes al ağzından verirken Bebek çıkıyormuş gibi hisset nefesini aşağıdan vermeye çalış. Bebek sanırım aşağı inmedi daha. Çömelme hareketi de yapabilirsin istersen açılmayacak yardımcı. Onun dışında hurma yumuşatıyor diyorlar . Allah kolaylıkversin

Kızlar ben şimdi internetten bebek çantası bakıcam sırt çantası almayı düşünüyorum bana güvenilir site onerirmisiniz

Ben adıdastan aldım, 100 liraydı sanırım hem eşimin hem benim kullanabilecegımız bişey. Bebek çantası olarak gecmıyor ama Bebek için çok tercıh edılıyor. Onun dışında ebebek, joker falan guvenılır olur

Kazitma tabiki zeytinyagi yumurta karisimi sur bekley

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…