2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bakamıyorum ama biz çıktık çok şükür iyiyiz , tam bir melek geldi kollarıma şükürler olsun Allah gönülden dileyen herkese nasip etsin
Maşallah barekallah
Hayırlı evlat olsun inşallah
Bol bol emme seansları başlasın artık canım

@exixizimm ay size de gulmedim ama benimki de bugün asla memeden ve kucaktan ayrılmadı koala anne ve yavrusu olduk

Çok güzel bir haber bu neden üzgünsün
Sütünü bebişinin emişleri getirecek iyice bollaşacak sütün
İş güç düşünüp neden kucağımda diye düşünme
Bu günler hemen geçiyor özleyeceksin emin ol

Kahvaltida cay iciyrm canim harici birde akşamları misafirle nadiren 1 er bardak.caydan birsey olmaz cok kansiz degilsen.ama cafein bebisi huzursuz edebiliyormus diye duydum..tam bilmiyorum etkisini
Bana da kahve içme dediler içmiyorum ama sanki böyle biraz kahve tüketsem tüm yorgunluğumu alacakmış gibi hissediyorum. Merak ettim içen var mı acaba diye

Çıktım dr.dan sanci ccikmadi.cuma gunu sabah gl dedi nst ve ultrason isticm dedi. Gunun doluyor bide alttan muane yaptırcm hbern olsun dedi...

Teşekkür ederim. İki haftadir kilo almiyordu son olcum 3230 idi 3180gr dogdu.

Çıktım dr.dan sanci ccikmadi.cuma gunu sabah gl dedi nst ve ultrason isticm dedi. Gunun doluyor bide alttan muane yaptırcm hbern olsun dedi...
Ben iki kere oldum alttan muayene hıc acımıyor sadece kötü hıssedıyorsun biraz. Dün oldum en son doktor rahim ağzına dokundu koyu kahve akıntım oldu. Bende yarın nasip olursa hastaneye yatış yapacağım , suni sancıyla normal Doğum deneyecegız

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Dogum yapanlar varsa hayirli olsun, butun mesajlari okuyamadim. Ben cuma sabah sezeryanla dogum yapicam. Dogum sonrasi icin ped aldim bir de gece pedleri aldim, ameliyattan sonra cok kanama oluyor mu, her ikisinden yanima kac tane ped almam getekiyor. Hastanede 3 gun kalicam.

Ben hastanede bir gün kaldım. Hasta bezi kullanmıştım. Öğlende Doğum yapmıştım o gün çok kanamam oldu. 3-4 tane harcamışımdır en az. Ertesi gün ped kullanmaya başladım. Gece pedi kullandım günde en az 4-5 tane.

Reactions: D-E
Tesekkur ederim canim, demekki kanama sonra azaliyor.

Uyumadi hiç sürekli ağlıyor canım ya a sutum kalmadı ondan üzülüyorum zaten damla damla geliyor

Kizlar etiketlere bakamadim sonra bakcam insallah bebegim 13.11 de dogdu sukurler olsun. Ameliyatimda iyi geçti cok sukur hic korkmayin kizlar spinal oldum ve gayet rahatti. Eski dikislerimin durumunu biliyorsunuz ikinci dikis olayım olmustu dedi ki dikişlerin cok kotuydu duzelttim.bu arada tabi ki donmemisti makat geliyoooo dedi :)

Hayirli olsun canim, benim de ameliyatim cuma, biraz korkmaya basladim spinalden nasil bir his diye.

Gözün aydın canım harika haberler geliyor.Spinal sezeryanı tavsiye edermisin ve doğuma giriş çıkışın kaç dakika sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…