2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bakamıyorum ama biz çıktık çok şükür iyiyiz , tam bir melek geldi kollarıma şükürler olsun Allah gönülden dileyen herkese nasip etsin

Oglumu 12:15 de kucagima aldim hersey yolunda şükür darisi bekleyenlerin basina insallah.
Gözünüz aydın kızlar hayırlı olsun bebişleriniz Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım gözün aydın hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün inşallah :) şükür rahat atlatmışsın maşallah :)

Oglumu 12:15 de kucagima aldim hersey yolunda şükür darisi bekleyenlerin basina insallah.

Canım çok şükür geldi bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün İNŞALLAH. Tecrubeli anne olarak seninde görüşünü almak istiyorum spinal sezeryan oldun sanırım nasıl geçti ve doğuma giriş çıkışın kaç dakika sürdü anlatsana biraz

Uyumadi hiç sürekli ağlıyor canım ya a sutum kalmadı ondan üzülüyorum zaten damla damla geliyor

Süt arttırıcı damlalar var bir de onlardan alıp dene istersen
Hatta exixizimm bestlac damla aldım demişti, o ara bende aldım attım hastane çantasına. Bir iki marka daha var dene bence.
Ben de helva,hazır kek ve boza çok süt yapmıştı
Bol bol su ve stres yapma herkesin sütü oluyor canım benim
Sen şimdi damla damla sütüm diye kafaya taktıkça o şekilde gidiyor sütün
Maşallah çok sütüm ,emiyor doyuyor kızım diye düşün sürekli
Bir de bir memeyi emzirirken diğerini de sağabilirsin sürekli boşaltmayı dene
Boşaldıkça doluyor çünkü

İkinizin de gözü aydın
Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Sağ Salim atlattınız ya Elhamdulillah
Öpüyorum sizi ve bebişlerinizi

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Teşekkür ederim. Spinal oldum evet 40 dk sürdü cikmam. Oglum 10. Dk da dogmustu buna hazilriklarda dahil. Benim gec cikma sebebim hem serklaj vardi dikisler alindi hemde tupler baglatildi. Ben kizimdada memnun kalmistim bundada cok cok memnun kaldim. Simdi birazdanda yururecekler olay yuruyene kadar zaten sonrasida coral sokugu gibi gelecek insallah.

Canim ben hasta bezide aldim ilk gun gerekli oluyormus aklinda olsun

Reactions: D-E
Aman poposunu sevsinler onun. Hayırlı uğurlu olsun canım . Sende sıranı savdın maşallah.

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah❤❤❤

Canim hayirli olsun, rahat gecmesine cok sevindim. Banada cuma gunu spinal yapilacak, biraz korkmaya basladim nasil olucak diye

Kızlar bugün 16 gunluk dr kontrolumuz vardi kontrol çok iyi geçti sütüm çok şükür yariomus dr kilo alimi boy uzamasi cok iyi dedi inş böylede gider herkesin bol bol sütu olsun ınssss. Ben emzirmek için uyudugunda 2 saati geçerse uyandiriodum dr kendi isteyince uyanır artik sürekli uyandırma dedi tabi benim içim rahat etmez uyandiririm kesin . Bizim oğlanin resmini paylasiorum teyzeleri ve kankileri :))

Eklentiler

• IMG-20180808-WA0014.webp
    18 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG-20180808-WA0006.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 97
Demir takviyeni ihmal etme canım. Vücutta demir azaldığında vücut kan yapımında kullanamadığı için saçlar da beslenemiyor dökülme artıyor. Gebelik döneminde hormonlarla da ilgili olabilir. Daha önce eşimin bir ameliyatından sonra saçlarında yoğun dökülme olmuştu, ama erkek tipi dökülme değildi, ameliyat vs bağlı dökülmeydi, Yves Rocher’in dökülme karşıtı serumunu kullandı ve normalde olmayan yerlerinde bile saç fışkırdı resmen, tabi bu serumla birlikte demir takviyesi de yapmıştık. Gebelikte kullanmak içime sinmez dersen sonrasında dene derim.

Oyyyyy senin saçlarına gülüşüne melek bunlar melek. Maşallah maşallah...

Kızlar ben şimdi internetten bebek çantası bakıcam sırt çantası almayı düşünüyorum bana güvenilir site onerirmisiniz
Aylardır bakıyorum bir türlü beğenip de bir şey alamadım. Neden çirkin yapıyorlar bu bebek çantalarını. Hem şık hem kullanışlı olsa olmuyor mu acaba beğendiğin bir şey varsa resmini at canım. Bir çanta için annemi kv.mi seferber ettim bulabilen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…