2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Resmini paylaşabilir misin? ya da modelini?

Yok cnm bnm korkum alttan muaneden onceden muane olmustum cunku. Bndede aciklik ilerledyse suni sanci verir die düşünüyorum. Hurlsi bakalim

Sırt çantası mı istiyorsun. Ben ali expres den malum sırt çantasından aldım. Arkadaşlarımda e bebek ten yandan asmalı bir çanta almış. İnstagram da masal bebe var. Orda ki çanta modelleri çok hoş görünüyor. Mağaza İzmit'te ama gidip bakma şansım olmadı. Bir incele istersen.

Hadi hayırlısıyla atlattın canım. Gözün aydın. Allah bağışlasın

Yaa onun ağzını burnunu yerim
Çok güzel bir bwbek maşallah

Gözün aydın canım harika haberler geliyor.Spinal sezeryanı tavsiye edermisin ve doğuma giriş çıkışın kaç dakika sürdü?
Cok tesekkur ederim Canim 40 dk surdu diyor annem tavsiye ederim canim rahattim ekipte iyiydi sukurler olsun insallah sizinde oyle rahat gecer dogumlariniz

Aliexpressten beğendiğim bir tane var en olmadı onu alacağım. Ama senin aldığın benim için malum değil hangisini aldın canım? Memnun kaldın mı? Eğer memnunsan ve linkini paylaşabilirsen sevinirim. İnstagramdan da bakayım oraya. Teşekkürler

Bugün bir emzirme danışmanı ile görüştüm canım galactaco damla ve bira mayası tableti önerdi onları aldım deniyorum .Zaten bağırsakları bozdum tamamen. Şu sütü arttirirsam inşaallah topik açıp komple bu dönemi anlatacağım aynı durumda olanlara yardımcı olmak adına. Dünyanın en güzel ve en zor seyiymis evlat gerçekten. Psikolojim dune kadar çok kötüydü ama dün hiç sutum olmasa da mama zehir değil bir şekilde bebegimi buyutecegim şeklinde odaklandim ve sabah sutum gelmeye başlamıştı. Bu süt de gidebilir ben elimden geleni yapıp tevekkül edeceğim.

bunu not ettim dogumdan aonra mutlaka kullanacagim canim cok sağol.demir takbiyesini hergun alıyorum.dogumdan sonrada alirim.insallah fazla dokulmez

Bu sırt çantası da oluyor mu sadece omuzda taşımalık mı?
omuzda tasimalik canim.ama bakinca çantanin kalitesi falan cok güzel

Kızlar idrarimi tam yapamiyorum.birde kasık ağrım var.galiba idrar enfeksiyonu oldu hep şu klimadan ötürü yarin tahlil yaptircam saglik ocaginda.bisey çıkarsa monurol kullanicam.sizde kullandiniz mi 30 lu haftalarda.veya idrar enfeksiyonuna yakalanmis miydiniz?

Maşallah barekallah
Allah’ım nazardan esirgesin inşallah
Deniz adı gibi gelmiş gerçekten
Öpüyorum kokluyorum mis kokuluyu

Canım ali ekspres den aldığımı henüz kullanmadım. 3 haftada filan geldi. Burdan bir arkadaş önermişti onunki 2 hafta da gelmişti. Biraz ağız kısmı dar gibi geldi bana. Hoş içini doldurup bakmak lazım bir. Her yerde bu çanta var o yüzden malum çanta dedim :) https://m.aliexpress.com/item/32841...-Bag-for&spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dIW62C2 Linki ekledim. Bu arada instagramdaki sayfanın tam adı masalbebeizmit miş. Yeni sırt çantaları koymuş şansına :)

Gözün aydın canım hoş geldi kızçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…