2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gumus nitrat cubuk csnim o bzm de iki gun yaktilar onunla.snra kurudu..ayni seninki gibi obeginde yuvsrlak birsey vardi dstuktn snra o sulanir dedi doktr.2 kere ypti gecti..d vitaminine bsldnz mi?

Oyyyyy maşallah subhanallah

Canim canta icin okiedog tavsiye ederim. Ben aldim kullaniyorum hem gayet şık hem de kullanisli. Ben aldiktan sonra resim paylaşmıştım gazelim_24 de begenip almisti hemen. Bi bam istersen. Biraz pahali ama en uyduruk canta bile 100 un ustunde. Bu canta parasini hakediyor

Ztonder resim de paylasayim sana. Sirt cantasi el ve omuz cantasi her turlu kullanabiliyorsun ve gozleri cok fazla. Her eşyanın kendine ait gozu var. Icinde hic bir sey kaybolmuyor

gumus nitrat cubuk csnim o bzm de iki gun yaktilar onunla.snra kurudu..ayni seninki gibi obeginde yuvsrlak birsey vardi dstuktn snra o sulanir dedi doktr.2 kere ypti gecti..d vitaminine bsldnz mi?
Yok canim daha baslamadik. 15 den sonra dediler ama piyasadaki d vit leri vermek istemiyorum. Iclerinde butilhidroksianisol yardimci madde var ve kanserojen deniyor. Kararsizim

Dün paylaşmıştım sancılar ufak ufak başladı nst de sancılar çıkmıştı ve 2 cm açıklık vardı doktorum evde sancıları Çek sıklaşınca gel dedi bu süreç 3 saatte olur 3 günde olur demişti dün baya sıklaşmıştı sabahda hafif hafif vardı ama sonra bıçak gibi kesildi üzücü bi haber aldım babaaanemin ani vefatıyla baya üzüldüm ağladım falan sancıların geri gitme gibi bi durumu var mı yada başka bişey mi anlamadım ilk gebelik olunca bu nedir siZce

Yok canim daha baslamadik. 15 den sonra dediler ama piyasadaki d vit leri vermek istemiyorum. Iclerinde butilhidroksianisol yardimci madde var ve kanserojen deniyor. Kararsizim

canım araştırmaların sonucunda neye karar verirsen bana da yazar mısın? Ben de kendımı hatırlatırım sana

Başın sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin babaannenin
Sancı konusunda da birşey söyleyemeyeceğim hep sezaryen oldum sancı bilmiyorum ama ağustos bebeklerimiz bizim sancılı da geliyor sancısız da geliyor.
Sen en güzeli bebeğin hareketlerini düzenli takip et.
Olağandışı bir durum farkedersen de hemen dr a git.

Başınız sağolsun canım
Sancı anidn tekrar gelebilir sen bu süreçte çömelme hareketlerini yapmayı unutma

Basin sag olsun canim

Çok sağol canım ölüme çare yok artık bebeğim hareketli şükür ama sancının gitmesi tuhafıma gitti bu arada kahverengi tonda akıntı geliyor belkide açılma oluyor ama sancı yok garip

Başınız sağolsun canım
Sancı anidn tekrar gelebilir sen bu süreçte çömelme hareketlerini yapmayı unutma
Sağolasın canım kolay kolay oturmamaya çalışıyorum akşamda yürüyüşe çıkacam bakalım sabırlı olmak gerekiyor demekki işin kötüsü eşim sürekli tepemde sen kandırıyon mu yoksa beni hani sancın falan yok demesi stres oldum her bi taraftan

Olabilir canim.Hurma yiyebilirsin bol bol.
Kendini rahatlat❤

P Poouh canım su geldıkten sonra hızlanabilir dogum senın agrılarında baslamıs

Suan hastanedesindir diye düşünuyorm haber ver bize hayırlı güzel hberler insallah
Yok canım ya maalesef ağrı şancı Yok sızıntı gibi olan suydu sanırım baya bekledim arkası gelmedi agrımda sabah gelirse gelsin diye uyanınca yürüyüş yaptım kesildi hemen sabah kontrolüm var yarın açıklık var mı belli olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…