2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tmm canım atarım

Bence hastaneye git derim açılman vardır belki benim gibi asansörlerde ikinma gelir yoksa :)
Keşke o kadar kolay oluverse agrıda gitti suyun arkasıda gelmedi bol bol yürüdüm gelsin diye Yok yarın kontrolüm var inşallah açılma vardır da bırakmaz beni doktor şöyle 4cm falan hayalim bakalım hayatlar ne çıkacak :)

Canim bugün youtube da izledim acilma icin cinsel iliskide oneriliyor ayni zamanda.erkegin spermleri acilmasina yardımcı oluyormus.ben sahsen acilma olmazsa son haftamda 9 ayin acısını cikarmayi düşünüyorum

En çok senin doğumunu merak ediyorum canım
Ne çektirdi sana bu ağrı ve sancılar
Bir de o kadar hareket ediyorsun
Bakalım ne zaman ve ne şekilde gelecek kuzu

Hareketleri nasıldı güçlü mü güçsüz mü
Yerleri daralınca hareketleri daha kuvvetli ve belirgin oluyor aslında çünkü büyüdüler artık
Eğer bir aksilik hissediyorsan hemen dr a git
Normalde guclu hareketleri ozellikle uzandigim zaman cok hareketli olurdu ama bugun cok az yavaz ve az hareket etti acil e gidip kontrol ettirmek en iyisi

Selam kizlar dogum yapanlarin gozu aydin Allah anali babali buyutsun. Dogum yapacaklara Allah yardimcilari olsun saglikla bebisleri kucaklarina alir insallah. Biz oglumla nazara geldik benim dikislerde sislik oldu bikac yerde su toplamis antibiyotik verildi 3 gune gecmezse şırıngayla cekecekler. Oglumun sag gozunde iltihap olustu yavrum gozunu acamaz oldu doktora goturdum damla verdi cumaya kadar gecmezse eger tekrardan doktora götürmem lazim. Bizde durumlar böyle.

Hareketleri nasıldı güçlü mü güçsüz mü
Yerleri daralınca hareketleri daha kuvvetli ve belirgin oluyor aslında çünkü büyüdüler artık
Eğer bir aksilik hissediyorsan hemen dr a git

Benim de kızım az hareket etti ama geç uyandım sonra tüm öğledn sonra neredeyse mutfakta ve ayaktaydım daha yeni uzanabildim

Hareket ediyo hamdolsun ama bugun bi aklıma takıldı benım de

Sabirsiz61 naptin canim okudum yazdiklarini yazamadan indirmek icin geldiler umarim hersey yolunda gitmistir
Aldim canim oglumu kucagima 12:15 de sukurler olsun. 3180gr dogdu dogdu hicbir sikintimiz yok Allah'a şükür. Bol emismeli tanisma surecindeyiz. Bende ayaklandim eve git deeseler gidecek durumda hissediyorum kendimi iyi gecti ameliyatimizda. Buda benim memnuniyetsiz oglum ben iyiydim niye cikarttiniz duruşu

Eklentiler

• IMG-20180808-WA0006.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 122
Geceden beridir adet ağrısı gibi sancım var kızlar.fakat kasılmam arada sırada oluyor düzenli değil yani. Sanki adet olmuşum gibi akıntı da oluyor wc ye gidip gelip bakıp duruyorum birşey var mı diye yok P Poouh seninde böyle oluyordu dimi? Doktora sordun mu hiç kasılma olmadan sadece ağrıyla Doğum başlamaz dimi

Allahım maşallah yaaaa Allah analı babalı büyütsün inşallah kaç kilo doğdu yavru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…