2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh çok şükür canım sağol valla sırf emsin diye emziğede alıştırmadım biliyorsun benim oğlan ufak doğdu 2 haftayı geçti doğalı çok şükür sadece sütümle 600 gram aldı ve 3 kiloya ulaştık üşüttü falan diye korktum çocuk kusunca

Eger fışkırır tarzda kusmuyorsa ve süt gibi eksi kokulu kusmuyorsa usutme degildir korkma. Masallah cok guzel kilo almis aynen devam et. Emzik araya girince zaten gucu olmayan bebek emzikle yorulup memede kalamiyor. Emzige karsi degilim ama kullanmadim kizimda bundada kullanmayacagim. Eger kullanilacaksa 40 sonrasj baslanmasi daha mantikli hem bebek yeterli emme kuvvetine erisiyor hemde memeye alisiyor.

ben de bugun böyle şeyler hıssedıyorum ayrıca bugun benım en cok dınlendıgım gunlerden bırı olmasına ragmen:)ben normal dogumu beklemıyor olmama ragmen acaba dıyorum ne oluyo:)

ben de bugun böyle şeyler hıssedıyorum ayrıca bugun benım en cok dınlendıgım gunlerden bırı olmasına ragmen:)ben normal dogumu beklemıyor olmama ragmen acaba dıyorum ne oluyo:)
Senin bebiş dönmüs müydu canim? Galiba benimki kanala girdi. Kalçama bile vuruyo ağrısı mahvetti beni sıpa :)

Aslında sipariş vermiştim ama şimdi bi tane daha aldım, bunu eşim de kullanabilir teşekkür ederim canım

Bu topuk kanını almaları sart mi canım neden aliyorlar ki bunu.aldirmasak olmuyor mu neye bakiyorlar topuk kanindan?

Mecburi canım zekayla ilgili ve genetik rahatsızlıklar ile ilgili şeylere bakılıyor .kanı almak için topugu sıkarken çok ağladı benimki ama mecburi bu testler devlete gönderiliyor zaten

Ben kimlik işini anlamadım canım ya kimliği ile mi gitmeliyiz sağlık ocağına hemen çıkarmalımıyız tatilden sonra olsa sıkıntı mı oluyor ben tamamen unuttum kimlik işini
Sağlık ocağında doğar doğmaz kimlik çıkarmamızı önerdiler. İşlemlerin yapılması için önemli dediler. Hatta kimlik nosunu alınca beni ara dedi ebe, bana randevu günü ve saati verecek, ben gitmeden evrakları hazırlayacak. Haberleşmezsek bebekle yaklaşık yarım saat beklemen gerekir boşa bekleme dedi.

Benimki minnacık kollarıma geldiğinden çok hassasım canım bide bikaç sorun yaşadık çok korktum şimdi iyiyiz çok şükür oğluşum İçin en iyisini yapmak istiyorum emip uyuyor zaten yavrum emziğe ihtiyacımız yok inek var evde :) bazen emzirdikten sonra yatağına koyuyorum ya memeyi dışarda unutuyorum emzirmeye okadar odaklanmışımki:)

Mecburi canım zekayla ilgili ve genetik rahatsızlıklar ile ilgili şeylere bakılıyor .kanı almak için topugu sıkarken çok ağladı benimki ama mecburi bu testler devlete gönderiliyor zaten
Ay kiyamam aglamaz mi yaa kim bilir canı nasıl aciyordur minnos onlar yazık kanları mi var sanki.üzüldüm simdi.her anne ve bebeği bu acıyı yasayacak yani

Ay kiyamam aglamaz mi yaa kim bilir canı nasıl aciyordur minnos onlar yazık kanları mi var sanki.üzüldüm simdi.her anne ve bebeği bu acıyı yasayacak yani

4 günlükken sarılık için kan aldılar ben ağlayınca benim sutum yok ondan sarardı bu çocuk diye ağlamaya başladım. Benim kız sustu ben ağlamaya devam ediyordum eşim benimle uğraşıyordu bebeği bırakıp
Sakın doğumdan sonra hiç bir şey için kendini suçlama ben 8 gün kendimi yedim şimdi 3 gündür kendime geldim.

Canim ya inan tahmin edebiliyorum ben olsam bende hüngür hüngür aglarim herhalde.lohusa psikolojisi iste insan kendini suclar ister istemez.ama bu söylediğin aklimda olacak.insallah bende suclamam kendimi sutum falan kesilir Allah korusun.birde ben üzüldügum zmaan üzüntümu dibine kadar yaşarım o yuzden sıkıntı benim icin

Benim oğluşun topuk kanını acemi biri aldı yalnış yeri delmiş yavrumun ayağını sıktı kan gelmedi sıkmaya devam etti oğlum çok ağlayınca noluyo deneme tahtasımı bu çocuk bilmiyosan yapma diye kızdım Dr da yanında dediğim yere vurmadın kan gelmez ama demiyelim deyince delirdim dra yeter siz yapacaksanız yapın yoksa bırakın dedim Dr diğer topuguda deldi. Çok önemli olmasa yaptırmazdım

Normal doğum mu düşünüyorsun canım sen?

Ay çok sinir bozucu bilmiyosan delme gerçekten iyi dayanmissin canım

Ben de öyleyim zaten normal doğum diye yatis yapıp birden sezeryana alındım falan sutum de gelmeyince benim psikolojim çöktü ama ikisine de yapabilecek bir seyim yoktu ve ne normal doğum ne de emzirmek seni anne yapmaz bunu düşün bu yavrularin bize ömür boyu salim kafayla ihtiyacı var .Şu an yine bir sürü şey yapıyorum sutum gelsin diye ama gelirse gelir gelmezse gelmez mama veriyorum ve mama da zehir değil bunu böyle dusunene kadar geceleri uyuyamadim kendimi sucladim halbuki benim ne suçum olabilir gelmeyen sute.

Ay çok sinir bozucu bilmiyosan delme gerçekten iyi dayanmissin canım
Aynen zaten sinirlerin bozuk bide acemi hemşireyle uğraştım sonrasında eve hemşire yollayalım yardıma ihtiyacınız olur dediler kabul etmedim istemez çocuğuma ben bakarım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…