2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha dur sen dua etde kapi calinca memeler fora acacak kafaya gelme :) vardi yapan cunku ocak grubunda kizim zamaninda :)
O ben olabilirim bence paso acik benimkiler hele gece birini kremliyorum karıştırmamak icin acik bırakıyorum onu
Gecen gece acıyla uyandim atlas tutmus ucunu kiviriyor sipaya bak yaa cok fena bu cocik

Hayirdir canim cok geçmiş olsun

Ya aklima takildi smdi. Bnim gebelik ikk hfata feriden gliyordu 40.haftada cuma gunu yani 39 olmasi gerekirkn 37 hftalik gozuktu ultrasonda devamli ayni ultrasonda muane olmadigim icin mi acaba kilosu da farklı cikmisti... Kan ilacinj iki haftadir içmiyorm unutuyorum ilac yüzünden mi yoksa ultrason cihazi farklılığından dolayi mj acaba... offf gebelik sonuna gldm ama evhamlae sıkıntılar btmiyor.

Bir arkadaşım beklemişti. Ben de beklerim. Eğer sorun olmazsa sunni sancı da isterim. Yine olmazsa da nasıl alıyorlarsa alsınlar artık
Benim burdaki doktorlara güvenim kalmadı Allah’a emanet evladım , bebeklerimizin sağlığından yana sıkıntı olmasında artık nasıl oluyosa olsun

Normal doğum mu düşünüyorsun canım sen?
Evet canım ama açılma vs hiç bişey olmuyor akışına bıraktım artık yarın ilaç verecekler eğer etki etmezse sunni şancı oda olmazsa sezeryan en son çare dualarınızda unutmayın artık son saatler

Amin inşallah tüm bekleyenler sağ salim kavuşur bebeklerine. Önceki kaybın için çok geçmiş olsun. Bilenler yaşayanlar biraz ayrıntılı anlatsa da aydınlansak
Adet sancısının siddetlisi kasıklarda oluyor
Belinde ortasından iki yana oradan kasıklara uzanan bir ağrı hani derler ya belim ikiye ayrıldı diye onun gibi
18 yıl oldu 2 numaramı doğurali böyle hatirliyorum

Son düzenleme:

Sağlık ocağındaki takibi devlet istiyor
Aşıları sağlık ocağında yaptırdım hem ücretsiz hem de taze geliyor aşılar
İstemezsen eğer söylüyorsun ben hastanede takip yaptırıcam gelmeyeceğim diye onlar takip aylarında telefonla arayıp aşısının yapılıp yapılmadığını boy ve kilosunu sorup not alıyor.

Çok geçmiş olsun canım Allah’a emanet kuzu

Benim burdaki doktorlara güvenim kalmadı Allah’a emanet evladım , bebeklerimizin sağlığından yana sıkıntı olmasında artık nasıl oluyosa olsun

Neresi orası ?

Allah yardımcın olsun
Hakkında hayırlısı neyse hemen o olsun inşallah
Sancı çekip doğuramayanlara da ayrı üzülüyorum iki acıyı da yaşıyorlar.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Aynen öyle canım ama bakalım ne hayırlı hakkımızda

Kızlar duadan unutmayın beni bu gece çok heyecanlıyım ve gerginim erken yatmam lazım evimi sildim süpürdüm akşam her şeyimi hazırladım anneme geldim burada kalıcam bu gece eşim beni alıp gidicez sabah erken saatte hastaneye hem kahvaltıyı çok erken saatte hazırlayamam diye hemde biraz kafam dağılsın kardeşlerimle diye geldim baya ağladım akşam o kadar evi toparlarken inşallah sağ Salim kavuşurum oğluma allah kolaylık versin yarın benimle beraber Doğuma gideceklere

Canım inşallah herşey yolunda gider, sen elinden geleni yaptın artık sonuca odaklan nasıl olursa olsun bebeğine kavuşacaksın ne güzel Hayırlı doğumlar olsun inşallah

İyi akşamlar herkese arkadaşlar. 40 haftanın sonunda yarın Doğum günü oğlumun ama gelmeye niyetli değil. Yarın kontrole gideceğim ve sanırım artık suni sancı alıp işler nasıl ilerlicek bakıcaz. Şuan bebeği çok aşağıda hissetsemde açılma 3 cm olsana sancılarım gelmiyor.
Dualarınızda beni ve oğluşu da unutmayın. İnş herşey güzel ilerler. Yarın Doğum yapacak canlara da ben dua edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…