2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canim kakasinda 2 defa kan geldi tekrar edecekmi yada artacakmi diye yogunbakimda kaldik ama sukur azaldi sonraki 4 bezdede gorulmedi dr sezeryanda kan yutmus dedi
Ah kiyamam bebise ben neyseki içlerden onun organlariyla ilgili bi sorun değilmiş
Ay ben diyirum bu 2018 bebeklerinde bisey var icerde ayri cektirdiler disarda ayri
Saglikla varolsunlar
Cok cok gecmis olsun canim

Göğsümde uyumaya bayılıyor oğlum çoğu kez uyuduğunda bile memeyi bırakmıyor uykudada emiyor demekki doyup uyuduğundaki süt ona yetiyo sonraki uykuda emdiği fazla süt
Bizimkiler ayni yazdiklarini okuyorum da
Seminkinin gündüz uykusu vardi ama galiba
Bizde o yok maaleaef gunduz sadeve meme de uyuyo

Göğsümde uyumaya bayılıyor oğlum çoğu kez uyuduğunda bile memeyi bırakmıyor uykudada emiyor demekki doyup uyuduğundaki süt ona yetiyo sonraki uykuda emdiği fazla süt
Bizimkiler ayni yazdiklarini okuyorum da
Seminkinin gündüz uykusu vardi ama galiba
Bizde o yok maaleaef gunduz sadeve meme de uyuyo

Ultrason ölçümünde ne kadardı kilosu ,ne kadar doğdu peki?

Adet sancısının siddetlisi kasıklarda oluyor
Belinde ortasından iki yana oradan kasıklara uzanan bir ağrı hani derler ya belim ikiye ayrıldı diye onun gibi
18 yıl oldu 2 numaramı doğurali böyle hatirliyorum
:) teşekkür ederim. Allah bağışlasın evlatlarınızı. Ben adet sancısından ziyade gaz sancısına daha çok benzetiyorum. Ama daha o son çok şiddetli sancıları yaşamadım tabi.

Allah bağışlasın yavrularınızı şimdi de makat bölgesinde aşırı bir ağrı ile uyandım. Hayırlısı bakalım, sabah doktor kontrolüm var.

Nst de agrilarim ciktigi icin dr.a kalsa yatiracakti beni eve gitmek istedim acaba yatirsa suni sancı mi verecekti persembe gidicem günüm dolduğu icin muhtemelen acikliga bakip yatirip suni sancı ile dogurtucaklar suan acayip karnim kasiliyo adet sancisi gibi sancilarim var

Manuel pompa ilk kullandigimda sorun degildi sanirim hassasiyet artinca zorlandim. Hastanedeki elektrikli daha iyiydi, almayi düşünüyorum.

Sicak dus ve sicak havlu biraz ise yariyor, hala sislik sertlik var ama emzirebiliyorum. Taragi deneyecegim, genelde emzirirken one egilince aci azaliyor, uclarina da lanolin basladim. Yarin sabah ebeye gidicem, bebegi dogru tutturup tutturamadigimi sorarim ama o kisimda sorun olsa hastanede soylerlerdi.

Benim nisan kansiz, beyaz seffaf arasi renkteydi. Dogum sancilarini da adet sancisi gibi dogrudan rahimde hissettim, bel veya kasik degil de karnimda. Ama bunlar kisiden kisiye degisiyor galiba.

Lohusa psikolojisi iste, ben de 3. gun bebegin kilo kaybi fazla, sutun yok, ek sut baslamak lazim dediklerinde saril saril agladim elimde olmadan.

Ben emziğe hiç alıştırmadım canım şimdilik gayet iyi ilerliyoruz emzik yok bol bol meme var :) yalnız benim oğlan 2 gündür kusuyo neden acaba kustuktan sonra tekrardan emiyor Allahtan
Maşallah. Çok yediği için canım. Kimi bebekler öyle kusar, doktor aylık kilo alımı iyiyse normal der. Nerden biliyorum :) kızım 6 ay kustu emdi, ve de tombiş bir bebekti canım. Ondan kaç doktora gittim hepsi bir şey yok dedi

Au canim al.benden de omkadar emiyor mu sadece aglayip hysuzlukta ediyor mu
Gündüz memedeyiz orda uyuyo yataga koyunca uyanıyor
Otomatik anakucagi almistim bir yarim saati onda var iyi gunundeyse
Bide gezdiren varsa yarim saat baskasinda duruyor ama.oturursa cok zor
Yarin 2 ay bitiyor 3. Ayda daha duzenli olurmus bakalim insallah
Uzun uyumuyor canim sıkılıyor nasil kilo alacak uyumadan diye kilo da aliyor ama ben bithap durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…