2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim balım hangisini aldın? Ben gri rengini aldim :)) bi tane de skip hop canta almıştım.2 tane anca yeter zaten
Siyah skip hop çanta aldım canım. Eşim ben de dışarı çıkarırken yanıma alabilirim bu çantayı dedi. Öyle olunca hemen aldım

Benim kız bayadır dogum pozisyonunda canım. İlk kızımı normal dogurdum ama şimdi plesanta ile ilgili bir skntım oldugu için salı günü nasipse sezeryan olacağım
AA o zaman bıraksan gelecek senin ki. İlkini hatırlıyor musun doğuma yakın bu durumu yaşamış mıydın? Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin çok az kalmış oyy

Göğsümde uyumaya bayılıyor oğlum çoğu kez uyuduğunda bile memeyi bırakmıyor uykudada emiyor demekki doyup uyuduğundaki süt ona yetiyo sonraki uykuda emdiği fazla süt

Kızzzz nihayet doğuruyormusunnnn :) hadi hayırlısı doğumun çok güzel geçer inşallah canım

Kizlar size dogum hikayemi paylasmak istiyorum:) hamileligim ve dogum zamanimda ne kadar rahat olsamda basima gelmeyen kalmadi heralde. 3 agustos gunu 40 hafta kontrolum vardi gecesindede hareketleri baya azalmisti sabah doktora gittim nts ye girdim hareket gozukmuyor yada tek hareket sonra duruyor ultrasondada suyu azalmis gozukunce bana yatis verdiler. Neyse hazirliklar yapildi rahim acici mi tam ismini bilmedigim bir fitil verdiler butun gun durmasina ragmen hic acilma yapmadi saat 5 den sonra sanci odasindan odaya cikardilar. Bir saat dinlendim dinlenmedim agrilarim basladi ama dayanilcak agrilar butun gece kontrol altindaydim agrilarim var ama ntsde sancilarim yuksek cikmiyor derken saat gece 4 te suyum geldi ve bununla birlikte mide bulantilarim basladi hemen muayene ettiler 5 cm aciklik tekrar sanci odasina aldilar 6 cm olmus fakat bu arada sanci geldikce midem bulanip.kustugum icin nabzim cok yukselmis bebegin kalp atislaru yavaslayinca zorunlu sezaryana aldilar ilk basta epidural yaptilar fakat o tutmayinxa genel anesteziyle bayiltip sonunda ogluma kavustum 4 agustos sabah dogumum gerceklesti bunca seye ragmen cok sukur ikimizde iyiyiz biraz zayif bir bebek dogdu ulturasonda bu kadar sapma olurmu bilemedim. Allah herkese kolay dogum versin ama kendinizi sartlandirmayin normal diye hayat 6 cm aciklikla sezaryan dogum bile yaptiriyor onemli olan saglik

Siyah skip hop çanta aldım canım. Eşim ben de dışarı çıkarırken yanıma alabilirim bu çantayı dedi. Öyle olunca hemen aldım
Bende ondan almıştım canim.hatta gecende fotosunu da atmistim buraya.pisman olmazsin kaliteli bi canta gercekten.birde okiedog aldim iste hazır indirime girmisken.gule gule kullanin :))

Hayirlisiyla ogluşuna sagsalim kucagina alirsin insallah canim dualarim seninle

R
Rabbim yar ve yardimcin olsun dogumun gúzel geçsin bir avazda dogurup bebisini saglikli birsekilde kucagina alirsin insallah dualarim seninle canim

Sonu iyi olsunda inşallah canım süreçte skntısız olsaydı keşke ama nasip böyleymiş.
Rahim açıcı fitil yeni çıktı sanrm önceden yoktu böyle seyler, epidural niye tutmadı acaba

Bi de kaç kg dendi kaç kilo dogdu

Kızlar hadi inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza. Allah yardımcınız olsun, herşey yolunda gider inşallah, doğumda biz kalanlara da dua etmeyi unutmayın.
Hem çok geçmiş olsun hemde gözünüz aydın canım sağ salim kavuşmuşsun bebeğine Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ultrasonda ne kadardı kilosu, doğduğunda ne kadar ölçüldü merak ettim çok mu sapma oldu?

Bebek dogr dogmaz yaz bize en merak ettiklerim arasındasın:) Rabbim yardımcın olsun insallah

Aynen zaten sinirlerin bozuk bide acemi hemşireyle uğraştım sonrasında eve hemşire yollayalım yardıma ihtiyacınız olur dediler kabul etmedim istemez çocuğuma ben bakarım dedim

Ya biz mi çok duygusalız acaba
Ben mesela doktora saglık ocagına vs götürdgmde istiyormki sabırlı olsunlar azcıcıck miinnacık empati yapsınlar ama yok cogu alelacele ne yapcaksa yapıp hadi gidin modundalar

İlk kızımdaki hemsire iyiydi sağolsun yine aynı hemsire ksmetse saglık ocagında

Götürdüğümz hastaneninde acilinde bi adam vardı kan alan ne zaman gitsek o oradaysa onun peşinde dolaniyordım hem tek seferde halledıyo hem de cocukla ilgileniyo dikkatını dagtmaya calısıyo felan

Canimmm dualarimiz seninle.insallah bi avazda acısız kurtulursun.bebegin sag salim gelir insallah❤❤❤❤

Benim ilk dogumumda nişan kanlı gelmişti ama kanlı olmayabilir diye de okudum bi kaç yerde yine de sanırım %95 kanlı oluyor

Gece dogum yaptm gündüzünde yaşadığım en belirgin özellik aşırı derece bel agrısı, yanı kuyruk sokumuna dogru alt bel kısmında

Gaz sancısı vs hatırlamıyorm acıkcası ama sankı karnımda baya aşağıdaydı

Canım kuzenimde böyle bir sorun vardı basşlarda. İlk önce sagıyodu biraz rahatlatıyodu ucu da cıkıyodu sonra emzırıyodu

Sagdıgını da sanırım hemen içiriyodu

Sagdıgıda 10 cc felan amaç göğsü yumusatmak

Bi de bence elektrklı göğüs pompası denemelisin
Ben manuel hiç denemedim ama onla zor oluyodır sanrm

6 ay değilde 3 ay deniyor şimdi canım

Ben ilk kızımı emziriyodım bazen fazla gibi olursa sagıyodum avm vs gidersek iki üç saatlık sagdıklarmdan alıp benmarı usulu ısıtıp verıyodım

Bi gün yine öyle vermeye calıştm yok içmiyo ama aç biliyorm, bi de her defasında kokısuna ve tadına bakardım o sefer bakmamısım zorla içirmeye calısıyorm

Kızım içmeyince kokladım süt bozulmus iğrenç kokuyo, günlerce kendime gelemedim nasıl böyle bişe yaparım dikkat etmem diye, cunku zorla zorla 30 cc felan içirmişimdir sanrm o sütten

Yani mutlaka dikkat edersiniz de ben de bi hatırlatma yapayım, sagdıgınız sütü vermeden önce lütfen kokusuna ve tadina bakın ne olur ne olmaZ

Eşin ne zaman gelecekti nasipse canım doguma yanında di mi
Allahin izniyle bu ayin 25 inde gelecek canim.en gec 10 eylüle kadar bulunduklari yerden ayrilmis olacaklar.eşim izin kullanacağı icin daha erken burda olacak.Allahin izniyle dogumda da burda olacak.eğer bebisim tam zamanli gelirse 27 eylül dogum tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…