- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #65.781
Dualarım seninle canımmmEvet canım ama açılma vs hiç bişey olmuyor akışına bıraktım artık yarın ilaç verecekler eğer etki etmezse sunni şancı oda olmazsa sezeryan en son çare dualarınızda unutmayın artık son saatler
Siyah skip hop çanta aldım canım. Eşim ben de dışarı çıkarırken yanıma alabilirim bu çantayı dedi. Öyle olunca hemen aldımRica ederim balım hangisini aldın? Ben gri rengini aldim :)) bi tane de skip hop canta almıştım.2 tane anca yeter zaten
AA o zaman bıraksan gelecek senin ki. İlkini hatırlıyor musun doğuma yakın bu durumu yaşamış mıydın? Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin çok az kalmış oyyBenim kız bayadır dogum pozisyonunda canım. İlk kızımı normal dogurdum ama şimdi plesanta ile ilgili bir skntım oldugu için salı günü nasipse sezeryan olacağım
Göğsümde uyumaya bayılıyor oğlum çoğu kez uyuduğunda bile memeyi bırakmıyor uykudada emiyor demekki doyup uyuduğundaki süt ona yetiyo sonraki uykuda emdiği fazla sütSevgili ONTK dun katıldığım emzirme eğitiminde hemşire eğer bebek midesinin alacağından fazla emiyorsa kusar dedi. Kusma fazla beslemenin işaretiymiş. Bebiş ağzını oyalamak için mi emiyor acaba? Oda fazla gelip kusuyor olmasın
Kızzzz nihayet doğuruyormusunnnn :) hadi hayırlısı doğumun çok güzel geçer inşallah canımKızlar duadan unutmayın beni bu gece çok heyecanlıyım ve gerginim erken yatmam lazım evimi sildim süpürdüm akşam her şeyimi hazırladım anneme geldim burada kalıcam bu gece eşim beni alıp gidicez sabah erken saatte hastaneye hem kahvaltıyı çok erken saatte hazırlayamam diye hemde biraz kafam dağılsın kardeşlerimle diye geldim baya ağladım akşam o kadar evi toparlarken inşallah sağ Salim kavuşurum oğluma allah kolaylık versin yarın benimle beraber Doğuma gideceklere
Sıkma canini normal rayina girmemesi sen kendini rahatlat sonra bebeginle iletisime gec ikinizde rahatlarsiniz gaz icinde rezene ic canimYa iste 17.gun olacak daha ray tutmuyor evimdebebiisn gazi ağlaması bn bunalimdayim
Bende ondan almıştım canim.hatta gecende fotosunu da atmistim buraya.pisman olmazsin kaliteli bi canta gercekten.birde okiedog aldim iste hazır indirime girmisken.gule gule kullanin :))Siyah skip hop çanta aldım canım. Eşim ben de dışarı çıkarırken yanıma alabilirim bu çantayı dedi. Öyle olunca hemen aldım
Hayirlisiyla ogluşuna sagsalim kucagina alirsin insallah canim dualarim seninleİyi akşamlar herkese arkadaşlar. 40 haftanın sonunda yarın Doğum günü oğlumun ama gelmeye niyetli değil. Yarın kontrole gideceğim ve sanırım artık suni sancı alıp işler nasıl ilerlicek bakıcaz. Şuan bebeği çok aşağıda hissetsemde açılma 3 cm olsana sancılarım gelmiyor.
Dualarınızda beni ve oğluşu da unutmayın. İnş herşey güzel ilerler. Yarın Doğum yapacak canlara da ben dua edeceğim.
Rabbim yar ve yardimcin olsun dogumun gúzel geçsin bir avazda dogurup bebisini saglikli birsekilde kucagina alirsin insallah dualarim seninle canimKızlar duadan unutmayın beni bu gece çok heyecanlıyım ve gerginim erken yatmam lazım evimi sildim süpürdüm akşam her şeyimi hazırladım anneme geldim burada kalıcam bu gece eşim beni alıp gidicez sabah erken saatte hastaneye hem kahvaltıyı çok erken saatte hazırlayamam diye hemde biraz kafam dağılsın kardeşlerimle diye geldim baya ağladım akşam o kadar evi toparlarken inşallah sağ Salim kavuşurum oğluma allah kolaylık versin yarın benimle beraber Doğuma gideceklere
Kizlar size dogum hikayemi paylasmak istiyorum:) hamileligim ve dogum zamanimda ne kadar rahat olsamda basima gelmeyen kalmadi heralde. 3 agustos gunu 40 hafta kontrolum vardi gecesindede hareketleri baya azalmisti sabah doktora gittim nts ye girdim hareket gozukmuyor yada tek hareket sonra duruyor ultrasondada suyu azalmis gozukunce bana yatis verdiler. Neyse hazirliklar yapildi rahim acici mi tam ismini bilmedigim bir fitil verdiler butun gun durmasina ragmen hic acilma yapmadi saat 5 den sonra sanci odasindan odaya cikardilar. Bir saat dinlendim dinlenmedim agrilarim basladi ama dayanilcak agrilar butun gece kontrol altindaydim agrilarim var ama ntsde sancilarim yuksek cikmiyor derken saat gece 4 te suyum geldi ve bununla birlikte mide bulantilarim basladi hemen muayene ettiler 5 cm aciklik tekrar sanci odasina aldilar 6 cm olmus fakat bu arada sanci geldikce midem bulanip.kustugum icin nabzim cok yukselmis bebegin kalp atislaru yavaslayinca zorunlu sezaryana aldilar ilk basta epidural yaptilar fakat o tutmayinxa genel anesteziyle bayiltip sonunda ogluma kavustum 4 agustos sabah dogumum gerceklesti bunca seye ragmen cok sukur ikimizde iyiyiz biraz zayif bir bebek dogdu ulturasonda bu kadar sapma olurmu bilemedim. Allah herkese kolay dogum versin ama kendinizi sartlandirmayin normal diye hayat 6 cm aciklikla sezaryan dogum bile yaptiriyor onemli olan saglik
Kızlar duadan unutmayın beni bu gece çok heyecanlıyım ve gerginim erken yatmam lazım evimi sildim süpürdüm akşam her şeyimi hazırladım anneme geldim burada kalıcam bu gece eşim beni alıp gidicez sabah erken saatte hastaneye hem kahvaltıyı çok erken saatte hazırlayamam diye hemde biraz kafam dağılsın kardeşlerimle diye geldim baya ağladım akşam o kadar evi toparlarken inşallah sağ Salim kavuşurum oğluma allah kolaylık versin yarın benimle beraber Doğuma gideceklere
Kızlar hadi inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza. Allah yardımcınız olsun, herşey yolunda gider inşallah, doğumda biz kalanlara da dua etmeyi unutmayın.İyi akşamlar herkese arkadaşlar. 40 haftanın sonunda yarın Doğum günü oğlumun ama gelmeye niyetli değil. Yarın kontrole gideceğim ve sanırım artık suni sancı alıp işler nasıl ilerlicek bakıcaz. Şuan bebeği çok aşağıda hissetsemde açılma 3 cm olsana sancılarım gelmiyor.
Dualarınızda beni ve oğluşu da unutmayın. İnş herşey güzel ilerler. Yarın Doğum yapacak canlara da ben dua edeceğim.
Hem çok geçmiş olsun hemde gözünüz aydın canım sağ salim kavuşmuşsun bebeğine Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ultrasonda ne kadardı kilosu, doğduğunda ne kadar ölçüldü merak ettim çok mu sapma oldu?Kizlar size dogum hikayemi paylasmak istiyorum:) hamileligim ve dogum zamanimda ne kadar rahat olsamda basima gelmeyen kalmadi heralde. 3 agustos gunu 40 hafta kontrolum vardi gecesindede hareketleri baya azalmisti sabah doktora gittim nts ye girdim hareket gozukmuyor yada tek hareket sonra duruyor ultrasondada suyu azalmis gozukunce bana yatis verdiler. Neyse hazirliklar yapildi rahim acici mi tam ismini bilmedigim bir fitil verdiler butun gun durmasina ragmen hic acilma yapmadi saat 5 den sonra sanci odasindan odaya cikardilar. Bir saat dinlendim dinlenmedim agrilarim basladi ama dayanilcak agrilar butun gece kontrol altindaydim agrilarim var ama ntsde sancilarim yuksek cikmiyor derken saat gece 4 te suyum geldi ve bununla birlikte mide bulantilarim basladi hemen muayene ettiler 5 cm aciklik tekrar sanci odasina aldilar 6 cm olmus fakat bu arada sanci geldikce midem bulanip.kustugum icin nabzim cok yukselmis bebegin kalp atislaru yavaslayinca zorunlu sezaryana aldilar ilk basta epidural yaptilar fakat o tutmayinxa genel anesteziyle bayiltip sonunda ogluma kavustum 4 agustos sabah dogumum gerceklesti bunca seye ragmen cok sukur ikimizde iyiyiz biraz zayif bir bebek dogdu ulturasonda bu kadar sapma olurmu bilemedim. Allah herkese kolay dogum versin ama kendinizi sartlandirmayin normal diye hayat 6 cm aciklikla sezaryan dogum bile yaptiriyor onemli olan saglik
Kızlar duadan unutmayın beni bu gece çok heyecanlıyım ve gerginim erken yatmam lazım evimi sildim süpürdüm akşam her şeyimi hazırladım anneme geldim burada kalıcam bu gece eşim beni alıp gidicez sabah erken saatte hastaneye hem kahvaltıyı çok erken saatte hazırlayamam diye hemde biraz kafam dağılsın kardeşlerimle diye geldim baya ağladım akşam o kadar evi toparlarken inşallah sağ Salim kavuşurum oğluma allah kolaylık versin yarın benimle beraber Doğuma gideceklere
Aynen zaten sinirlerin bozuk bide acemi hemşireyle uğraştım sonrasında eve hemşire yollayalım yardıma ihtiyacınız olur dediler kabul etmedim istemez çocuğuma ben bakarım dedim
Canimmm dualarimiz seninle.insallah bi avazda acısız kurtulursun.bebegin sag salim gelir insallah❤❤❤❤Kızlar duadan unutmayın beni bu gece çok heyecanlıyım ve gerginim erken yatmam lazım evimi sildim süpürdüm akşam her şeyimi hazırladım anneme geldim burada kalıcam bu gece eşim beni alıp gidicez sabah erken saatte hastaneye hem kahvaltıyı çok erken saatte hazırlayamam diye hemde biraz kafam dağılsın kardeşlerimle diye geldim baya ağladım akşam o kadar evi toparlarken inşallah sağ Salim kavuşurum oğluma allah kolaylık versin yarın benimle beraber Doğuma gideceklere
İyi akşamlar herkese. Dünden beri sancı çekiyorum ama açılmam 1 cm olduğu için eve geri geldim. Hala devam ediyor ama şiddeti artmıyor. Nst de düzenli kasılmalarım çıktı. Zaten aşırı sancılar değil ama bir şeyi merak ediyorum.
Doğum sancısını yaşamış ve bilen annelere soruyorum;
Gaz sancısına mı benziyordu? Sanki gazım var da çıkartsam rahatlayacakmışım gibi... tabi gazım falan yok. Ve sancı hiç karnımda değil, hep aşağılarda kasıklarda ve belimde. Aynı zamanda sürekli idrara sıkışıyorum. Ve aşırı baskı hissi.
Bir de nişanı gelenlere sorum var, illa kanlı mı olmak zorunda? Teşekkürler şimdiden cevaplayanlara. :)
Canimmm dualarimiz seninle.insallah bi avazda acısız kurtulursun.bebegin sag salim gelir insallah❤❤❤❤
Selamlar,
Bu konu daha önce geçti sanırım, tekrar için özür dilerim ama süt fazlalığı sorunu yaşıyorum. Sütüm geç geldi ama simdi de göğüsler taş gibi, fazlalık var. Bebek emebiliyor ama çok ağrılı oluyor. Sıcak duş, masaj, sıcak havlu kompresi, lahana yaprağı denedim ama çok kısa etki ettiler. Elle sıkmak çok uzun sürüyor, avent manuel pompada yavaş ve ağrılı oldu. Başka ne yapilabilir, sütü bosaltamiyorum
Ben ebebekten tek tarafli elektrikli pompa aldim canim ònce kiza emziriyorum sonra pompayla boşaltiyorum sagdigimida buzluga koyuyorum 6 ay buzlukta saklayabilirmišiz şuanda sút var ama daha sonra olurda azalirsa onlari kullanmayi düşünüyorum sende òyle yapabilirsin
Allahin izniyle bu ayin 25 inde gelecek canim.en gec 10 eylüle kadar bulunduklari yerden ayrilmis olacaklar.eşim izin kullanacağı icin daha erken burda olacak.Allahin izniyle dogumda da burda olacak.eğer bebisim tam zamanli gelirse 27 eylül dogum tarihimEşin ne zaman gelecekti nasipse canım doguma yanında di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?