2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanciyla indigimden tutmadi heralde en son gittigimde 2.850 dendi 2.490 dogdu

2.850 di 2.490 dogdu tabi 2.850 en son untrosondan onceki son iki ultrosonda kilo olcumunu soylemedi doktor

Günaydın arkadaşlar uykusu bir türlü gelmeyen lerde nım bugün cumartesi hastaneden arandım ögle den sonra olacak amelıyatım sabah sekızden sonra olacakmış kızlar cok garip hissediyorum kendımı ikinci evlat sezeryan bildim sey kolaydı ama ben yine panık lıyim korku sevınç heyecan karısık yedide hastaneye yatışım yapılacak sizden ricam duanız kızım saglıklı gelsin amelıyatım kolay geçsin

Cumartesi günü mü yatışın canım

Hepinize dualarınız için teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim inşallah hakkımızda hayırlısı olur ebeler çok iyi ama birazdan mesai değişecek bakalım yeni gelenler ilgilenecek benimle :)
Allah yar ve yardimcin olsun canim kurtuldugunun haberini de aliriz insallah

Karnım çok kasiliyodu acile geldim simdi 1 cm açıklık varmiş Nst ye bağladılar bekliyorum gecen çarşamba sımsıkı kapaliydi rahim ağzı demek ki yavaş yavaş basliyo
Merhaba.Sancin coksa birden acilabilir rahmin beni gibi.2.cm ile eve gonderildim.2 saat dolmadan dogurdum. benim rahmim ters.teorime gore rahim sancilarla birden one dondu ve acildi.sizin ki de ters rahimse boyle olabilir.

Benim ikisini de hastane aldı bana aldıklarına dair kağıt verdiler sağlık ocağına verirsiniz diye. Benim sağlık ocağı daha aramadı bile 12 gün oldu

Küçük bebeler çabuk toparlanır canım. Emiyorsa dert etme, hızlı kilo alırlar. Allah sağlıklı, analı babalı büyümeyi nasip ersin canım
Ameliyattan kaynaklimi bilmiyorum.ama dogumdan sonra gogus uclarim yok oldu hastane boyunca sagip siringayla verdik eve gecince pompa aldik onla gogsumun ucu cikti doktor pompayi birakmami soyledi simdi sukur kendi mememi aliyor simdi kontrole gidiyoruz sarilik kilo insallah iyi sonuclar aliriz

Dediklerini deniyorum canım hastaneden pompa da kiraladim sağıyorum zaten süt gelsin diye bağırsakları kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…