2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lohusa psikolojisi iste, ben de 3. gun bebegin kilo kaybi fazla, sutun yok, ek sut baslamak lazim dediklerinde saril saril agladim elimde olmadan.

Tabi ki ben de ona da ağladım kaçar mı ilk hafta her şeye ağladım ve sinirlendim şimdi daha iyiyim zaten kanamam bitmek üzere 12 gün oldu annemin de böyle olurmuş yaklaşık 15 gün. Psikolojisi de geçerse iyi olacak

Bilmiyorumki canım ama bunlar bi lokma bebek yani bi yeri ağrısa şuram ağrıyo diyemezlerki azıcık düşünceli davransınlar. Kimisi gercekten vahşice davranıyo

Bizimkiler ayni yazdiklarini okuyorum da
Seminkinin gündüz uykusu vardi ama galiba
Bizde o yok maaleaef gunduz sadeve meme de uyuyo
Benimkide gündüz memeci oğluşum ama gece çok şükür rahatız. Acıkınca uyanıyo emzirip altını değişiyorum uyuyo şükür

Daha yeni başladı bence yeni agrı geldi canım az önce 8 9 su şu an bilmiyorum çıkardım yürümek için ama yırtılıyor sanki orası
8 9 olan nedir? Yavaş yavaş nefesler alıp ver. Sen Doğuma hazırlandın hiç endişelenme akışına bırak

P Poouh guzrl şeyler yaz suni sanciyls ilgili yalandan da olsa cok zor deme moral ver bana suni sancı yicm veee tirsiyorum bebegin hareketi de az bugun gidicm cumaya kadar beklemeye gerek var mi dicm

Benim ikisini de hastane aldı bana aldıklarına dair kağıt verdiler sağlık ocağına verirsiniz diye. Benim sağlık ocağı daha aramadı bile 12 gün oldu

Benim sağlık ocağı da tepemden inmiyor
Zırt pırt arıyorlar bilmem ne zamanı geldi gelin diye
Ama ben memnunum güzel ilgileniyorlar
Aslında kayıtlı olduğun sağlık ocağı bakanlığa düzenli bilgi geçmek zorunda neden aramıyorlar ki, enteresan

Ben
Benimki bazen 2 saat memede keyif yapıyo canım kötü düşünceleri atıyoruz bi kenara miss kokularını içimize çekip rahatlıyoruz unutma. Aç olsa ağlardı anneliğinin tadını çıkar.
haklısın canım ilk başlarda çok ağlayınca ben de tedirgin oldum ama çok şükür alışıyoruz :)

Kzlar akıl verin bana dr. Desem ki cumaya kadar bklmeye gerek varmi bebeğin harektleri gerckden az korkmaya basladm Bebegn suyu ve harekti iyi die bekletti cumayi bklesem 9 doğurcm sanirsam kki bebege birswy olacak die korkuyorum. Zaten sancim fln da yok geleceğide yok... Bebegimi kotuluk yapmıyorum degilmi biran once kavusmak icin. Kafayi yicemmmmmm . Dua edin öğlen gidicem hersey yolundadr ins

Kaç haftalık hamilesin şimdi sen?

Canim bende pazartesi dogum yapacakken cumaya aldirdim tarihi dr biraz temkinli yaklasti ama cok sukur bisey olmadi kaldi ki biz 38+0 dik sen 40i da bitirdin

Şikayet edeceğim zaten bir de benim kaydım sebebiyle ücret alıyorlar devletten

Canım ben onu göze alamadım işte o korkumdan Çarşamba salı beklemedim iyi düşün tercih senin allah neyi nasip ettiyse sonunda o var diye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…