2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

P Poouh guzrl şeyler yaz suni sanciyls ilgili yalandan da olsa cok zor deme moral ver bana suni sancı yicm veee tirsiyorum bebegin hareketi de az bugun gidicm cumaya kadar beklemeye gerek var mi dicm
Bişey diyim mi benim bu alet sunni sancının değişimiymiş şu an var sancım sürekli 20 lerde 50 60 lara çıkıyor biraz zorlanıyorum ama daha da dayanırım agrı degil sadece oramda bi acı var o acı çok itici hoş degil yani çünkü ayağa kalktıkça oram düşecek gibi oluyor onuda fitil olduğu için oluyor Dedi ebe

Sata göre 40+3. Ama ultrasonda ikk hafta geriden gliyor dr. Normal demsti

Panik yapma çok geçmemiş günün
Hareketleri takip et
Ama çok huzursuz olduğun konuları da bugün doktoruna anlat ona göre ortak karar verin
Yoksa bu psikolojinin üzerine lohusalık da eklenince çökersin
Moralinin yüksek olması lazım

Esimde diyor cumaya kadar bkle. Gece dedim bn kaç defa kalktim korkuyorum dedm bebege bisey olacak die. Suan dogum olsada tehliklei bi durum yok aslinda. Ama hareket durumu bni tedirgin ediyor cumartesnden beri boyle.. aklimda hep bebek hareketleri.

Merhaba kizlar sizlere birsey sormak istiyorum benim adet 5 gun gecti kan verdim deger 95.18 cikti bugun 1 hafta oldu adet geceli yine kan vermeye gidicem sizce bu deger normalmi yukselirmi cok heycanliyim bilenler yardmci olursa coookk sevinirim

Git bir muayene ol gör bebeği
İçin rahat etsin
Bu psikolojiyle cumaya kadar bekleyemezsin sen

Dün amcamın eşide doğuma gitti etkisinde kalmışım gece rüyamda doğum yaptığını gördüm evine gidiyorum kalabalık baya bebeği çok güzel maviş maviş giydirmişler kucağıma alınca başlıyorum ağlamaya seviyorum falan bebeği geri annesine vereyim diyorum bebek bu sefer ağlıyor bırakma beni diye inmek istemiyor kucağımdan kucağımda uyutuyorum öyle gördüm :)

Benim bebiş aşağı doğru öyle bir baskı yapıyor ki oradan çıkacak gibi hissediyorum yerimden kalkıyorum o baskı yapınca artık yaptığı baskı bi öne değil arkayada olmaya başladı o zaman canım yanıyor diyorum oğlum bağırsakları mı rahat bırak bari
Hayır bide aşağı doğru tepikliyor ya valla korkuyorum keseyi patlatacak suyum gelicek diye

Merhaba kizlar sizlere birsey sormak istiyorum benim adet 5 gun gecti kan verdim deger 95.18 cikti bugun 1 hafta oldu adet geceli yine kan vermeye gidicem sizce bu deger normalmi yukselirmi cok heycanliyim bilenler yardmci olursa coookk sevinirim
Büyük ihtimal hamilesin zaten kesin hamilelik varsa bugün verdiğin kanda değer yükselmiş olur inşallah hayırlı haber alırsın

Bana dr sütün yarıyor kiloyu iyi alıyor demişti çok şükür 3 kilo aldı prensim. Evhamlar bitmiyorki canım:)

Gúnaydin canlar ve onlarin canlari uykusuz gecen bir gecenin sabahindan merhaba dùngece benim kizce kakasini yapamadigi icin derin uyuyamadi sanirim karni agridi ama aglamadida bende emzir besik salla gece bòyle gecti sabahta bir yapmiş kakasini annem bi gorseydin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…