2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana dr sütün yarıyor kiloyu iyi alıyor demişti çok şükür 3 kilo aldı prensim. Evhamlar bitmiyorki canım:)

İnşallah doğumun kolay olur çabuk atlatır yavrunu sağlıkla kucağına alırsın canım.

O zaman belki kendi sancın gelir cumaya kadar hergün gidip bebeğinin iyilik durumunu kontrol etsen de beklesen daha iyi değil mi?
Çarşambaya kadar bekliyelim dedi dr. Olmazsa persembe aksamk yatis cuma duni sancı verilecek... Bklmek sıkıntı degil ama dr. Dediki suyu iyi hareke durumu nasil iyi dedm o yüzden bkletti smdi hareketlernde azalma olunca tedirgin oldum... Hic sancm Ağrımda yok n yazikki

Merhaba kizlar sizlere birsey sormak istiyorum benim adet 5 gun gecti kan verdim deger 95.18 cikti bugun 1 hafta oldu adet geceli yine kan vermeye gidicem sizce bu deger normalmi yukselirmi cok heycanliyim bilenler yardmci olursa coookk sevinirim
48 saatte bir aynı laboratuarda kan ver 2 katı artıyorsa sağlıklı gebelik demektir en az %60 artması lazim

Hastane uzak mı kuşum git bir nst ye bağlan, kafan rahat olsun...

Kızlar bir şey demek istiyorum bunalımda olanlar için bir bez parçasına bir tutam in koyun diğer bez parçasına da tuz koyup yastiginizin altına koyun bebisede yapın birde bicagi havluya sarip onundakendi yastiginizin altına koyun uyumadan önce ayetle kursi fatiha felan nas avucunda okuyup kendinize bebise surun bn dün uyguladim gerçekten fayda gördüm sizlerle paylaşmak istedim birde ıslak mendil kullanıyor musunuz bn her defa şu kaynağı o ilistirip pamuk yardımıyla temizliyorum ıslak mendil kullanmalimiyim yoksa 3 5 ay olana kadar böyle mi devam etmeliyim birde bn popisini zeytinyagi sürüp bezini öyle kapatiyorum birde kızlar kehribar tesbih buldum gaz için o da olur mu sizlere sorayım dedim uzun oldu biraz ama hepinizi çok seviyorum bizler iyi anneleriz bebislerimize yeter iz onların bize ihtiyaclari var kendimi toparlanmış hissediyorum ama yine de biraz var bunalim

Bence acele etme, için rahat değilse hastaneye git. Yada sağlık ocaklarında kalp atışı dinlenebiliyor. Bana da hareketleri azaldı gibi geliyor ama yeri daraldı artık normal. Yine de sayabilirsin, muhtemelen yeterlidir de eskisi gibi olmadığı için tedirginsindir.

Canım mudahil oldum lakin bnmde sütum geç geldi humana steel te e diye bir bitki çayı var ondan içtik ve sütum geldi istersen sende dene 19.90 lira gibi bisey fiyatı rezene ve kompostolardan tuket ve mutlaka yemek ye inan fayda goruceksin

Benim oğlan 2 haftada 600 gram aldı ve 3 kilo olduk teyzesi

Maşallah paşaya aferin anneyi emmeye devam Bizim hastaneden çıkış kilomuz 3 kilo 80 gramdi 1 haftalik kontrolde 3 350 dedi doktor gayet iyi dedi bakalim yarin kontrolümùz var doktor amcasi nediyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…