2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerinizi gündüz besikte yatmak istemediklerinde nereye yatiriyorsunuz oyalamak için. şu sıralar gündüz uykularına dalarken besikte zorlanıyor pusetine koydum orda daliyo bazen ama kucaga gelmek istiyor sanırım

Maşallah paşaya aferin anneyi emmeye devam Bizim hastaneden çıkış kilomuz 3 kilo 80 gramdi 1 haftalik kontrolde 3 350 dedi doktor gayet iyi dedi bakalim yarin kontrolümùz var doktor amcasi nediyecek
Maşallah prensese Allah onları her turlu kötülükten korusun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah doğumun çok rahat olur

Ben hamak almistim canim orada gùzel yatiyo bazende kanepede yatiriyorum

Tabiki, ben ortaya sordum zaten. Benim sutum de cuma geldi, haftasonu ekstra sislik yasadim. Bugun kontrole gittik bebek 3 gunde 230gram almis ve dogum kilosuna gelmis (sut yeterli yani). Aldigim tavsiyelerden biri, memenin yanlari sis, oralari bosaltmak icin farkli bir emzirme pozisyonu gosterdi ebe. Sicak dus, masaj, elektrikli pompa ( sadece emzirmeden once rahatlatacak kadar sag, sik sagip sutu artirma dedi).

P Poouh hberdar et bizi seni cok merak ediyorum canli yayinla baglancm nerdeyse o derece
Canım valla bence sancım 11 de ancak başlamış ben bişey zannediyormuşum ilk başta dayanamıyormuşum doktorda aşagı yukarı öyle Dedi biraz rahatladım şimdi sakinledi sancım nedense açıklık aynı ve doktor kalp atışları iyi o yüzden yolumuz uzun sen sancını çekmeye bak Dedi iyiyim çok şükür biraz çorba içtim sadece sabah kahvaltıdan beri su içiyorum yudum yudum ntsye bağlıyım sürekli

Belki geliverir cumaya kadar canım ya nolur nolmaz ümidini kaybetme benim şu an tek sıkıntım hala Kanala İnmemiş ve inmiyor açılmada ilerlemedi daha o yüzden bi onlar uzun sürebilir diyor doktor

:))) iyi işte yavrunu kucağına almana az kaldı. Epidural işini ne yapacaksın? Karar verdin mi...
Böyle giderse alırım canım çünkü baya inletti bi ara beni ama bilemiyorum saatte ilerliyor açılma aynı eğer gece ilerlerse açılma anestezi uzmanı olur mu o saatte doktora bağlı

Merhaba.Sancin coksa birden acilabilir rahmin beni gibi.2.cm ile eve gonderildim.2 saat dolmadan dogurdum. benim rahmim ters.teorime gore rahim sancilarla birden one dondu ve acildi.sizin ki de ters rahimse boyle olabilir.
Yok benim rahim ters değil zaten uyumusum sancı filanda yok simdilik bakalim umutlandim dün geceden ama yine beklicez gibi

Anladım canım birkaç günün hesabı olmaz tabi ki en önemlisi bebeğinin ve senin sağlığın hayırlısı olsun ikiniz için de Doktordan gelince haber verirsin bize

Drdan ciktim nst normal.. bebeğin harekeyi az dedm sezeryana alayim dedi bnde yok dedm. Dedi hareketlendir o zmn bebegi nasil dedm tatli ye ve stres yapma dedi... Snra tam sirada bekliyorum adamin biri gldi esime suni sanci verdinz dayanamiyor sezeryana alin dedii ebe de dediki ikisini yasadm normal ve suni sanciyi cok fark yok dedi korkma

P Poouh Canım açılman hiç mi yok? Nst ye sürekli bağlı mısın yoksa ayağa kalkabiliyor musum?
Hem ntsye bağlıyım hemde ayaktayım canım yürüyüş yapıyorum ve açma kapama çömelme yapıyorum açılmam 2cm olmuş Canlar çok şükür ilerleme var aşagı inmiş biraz ama daha tam yerleşme olmamış yorulduğumda yatıp dinleniyorum sonra kalkıp yürüyorum yürüdükçe iner aşagı Dedi ebe yatma çok fazla diyor

Canım korkma bak herkesin farklı sürekli degil arada geliyor sancılar şuan o anda kıvranıyorsun sonra ben kestirme bile yaptım arasında korkma

Nasıl bi pozisyon tarif eder misin?

Ben buldugum heryere yatiriyorum acikcasi abladan köşe bucak kacirdigimiz icin :) besigine arada gidip oyuncak atiyor oynayacakmis :) koltuga koysam sevmek icin abaniyor, yatagima koysam cikmaya calisiyor, ana kucagina koymaya sansim yok ablasi bebekligine dondu dondu tum gun onun icinde oturuyor :) yani pasanin keyfine gore degilde ablanin yaramazliklarina gore yatiracak yer belirleniyor :)

Aynen hareketli olman süreci hızlandırır inşallah dualarımız seninle canım

Maşallah canım. Beni etiketlersin geldiğinde olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…