2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, ben bugun sezeryan ile saat 9 da oglumu kucagima aldim. Oglum 3120g 55cm dogdu. Allaha cok sukur hersey cok iyi gitti, agrim hic olmadi, simdi biraz daha yurumeye kalkicam, insallah cok agrim olmaz.

Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun inşallah

Afedersnz de kızlar vajina bölgmde degusuk bir hiss var sanki asagi doğru damar cekiliyor gibi ayni hisle beraber sıkışıyor gibiyiim karnimda kasilma oluyor. Hadi söyleyin bana dogm başlangıcı die

Kızlar dogumum başlamış bebek ters 1 santim açılma var bana dua edin başka hastaneye sevk ettiler kan sulandırıcı iğne yaptığım için burda alamayız kanama durmaz dediler korkuyorum
Sakin ol sorunsuz alacaksin kuzunu kucağına inşallah. 1cm acilma ile hemen dogum olmaz zaten sezeryan olacagin icin beklemezler tabiki ama en dogru zamani bilirler. Guzel haberler ver hayirlisi ile.

Kızlar dogumum başlamış bebek ters 1 santim açılma var bana dua edin başka hastaneye sevk ettiler kan sulandırıcı iğne yaptığım için burda alamayız kanama durmaz dediler korkuyorum
Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah bir avazda dogurup kuzunu alirsin kucagina kansulandirici igneyi kesmemismiydiniz

Böyle giderse alırım canım çünkü baya inletti bi ara beni ama bilemiyorum saatte ilerliyor açılma aynı eğer gece ilerlerse açılma anestezi uzmanı olur mu o saatte doktora bağlı
Dört santimi aştığında epidural olmuyor diye biliyorum. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Allah bir avazda kurtarsın

Canım cleaxin mi kullanıyordun? 38 de bırakcaksın demişlerdi bugün ve yarın son kez vurcaktım bıraksam mı ki bugün?
Rabbim yar ve yardımcın olsun bu arada korkma bişey olmuycak önlemini alırlar elbet

Aa nasıl anladılar ki canım kontrolün mü vardı, suyun falan mı geldi? Kontrollerine gittiğin hastanede sezaryen olmayacak mıydın zaten? Dualarım seninle sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım

Canim coraspin mi daha etkili yoksa cleaxinmi?
Valla kuzum bilmiyorum ki. Ben böbreklerimde sorun olduğu için kullanıyorum clexanı idrardan yüksek derecede protein atılımı var pıhtı atmaya sebep olabilir diye başladı doktor hamile olmasam biyopsi yapılması gerekiyormuş aslında. Geçen parmağım kesildi zor durdu kanaması yarın kontrolüm var belki braktırır artık. Sen kullanıyor muydun?

Ben coraspin kullaniyorum canim.clexan kullanmiyorum.bana da doktor 32 inci haftada birak dedi

Anladım cnm riziklar rahminden geliyor hiç merak etme kuzum rabbim bil bil versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…