2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bugün kontrolümüz vardı sarılık değeri 17 çıktı yatış verdi doktoru. Şimdi ana oğul yatıyoruz hastanede. Yavrum ısın alıyor 2 saatte bir alıp doyurup geri koyuyorum. Nasıl ısınmıs oluyor canım ısı alıyor bolca.

Oda cok iyiymis :) alisacaklar bir sekilde simdi ilk gune nazaran cok cok daha iyi durumda bunada sukur.
Bizimde idaha iyi gibiydide sabah uyandiginda beni istedi bende bebegi emziriyordum o sirada yanima geldi ben onu alamayinca iclendi cok fena sonrasında epey bi sure agladi sinirliydi falan çok uzuldum icim gitti ama iste elden de bi sey gelmiyor annem gidince bakalim napicaz

Allahımmmm bugün uyutamadık ya biz bu bebeyi... Emziren anneler özellikle Deniz çok aç değilken ve hatta sağ göğsüm de mütemadiyen emerken tuhaf sesler çıkartıyor cuk cuk sesi de değil. Tuhaf bir ses. Sonra da ucunu emmeye başlıyor. Doğru tutamıyorum dicem diğer meme de aynı şeyi yapmıyor. Çok da gazı vardı bugün, uyutamadık. Acaba emerken hava mı yutuyor?? Yatarak emziremiyorum ay beceriksiz miyim neyim?

Canım korkma bak herkesin farklı sürekli degil arada geliyor sancılar şuan o anda kıvranıyorsun sonra ben kestirme bile yaptım arasında korkma

Canım durumun nedir doğum oldu mu?

Cok gecmis olsun biran once toparlanir degeri duserde cikarsiniz insallah.

Bizde banyodan sonra emzirirsen agiz kokusu olur derler. Ne kadar dirensem de oyle sacmalik mi olur diye annemle kavga etsem de bana banyodan hemen sonra emzirtmiyorlar. Bebis de yikaninca hemen emmek istiyor. Bazen stresliyken de emmek istiyor ac oldugu icin degil. 5 dk emzik veriyorum rahatliyor sonra emziriyorum. Simdiye kadar banyo sonralarinda 5 er dk verdim. Bir de hastanede kan alinirken cok hayat kurtardi. Ilk emzigi o zaman verdim ciyak ciyak aglayan cocuk birden sustu. Doktora girecez uyandi aranmaya basladi. Meme vermeyince de kiyamet kopuyor tabi. Emzigi verdim sustu. 5 dk muayene olduk sessiz kaldi. Sonra hemen emzirme odasina gectim emzirdim. Surekli verme taraftari degilim meme istiyorsa emsin cocuk, sut lazim ona. Ama ozellikle disardayken emzik lazim oluyor kenarda dursun bi sakincasi olmaz bence

O konuda benim avantajim emziriyor olmam hemen sokuluyor bos memeyi aciyorum emiyor. Ama yinede huysuzluk edecek seyler buluyor aglamayan kendini saga sola atmayan cocuk huy degistirdi olmadik seylere yirtiyor kendini ama duzelecekler alisiyorlar cokta seviyor surekli ellerini basini opuyor goremeyince soruyor falan :) baksana sunlara :)

Eklentiler

• IMG_20180812_114850_777.webp
    9 KB · Görüntüleme: 84
Geçmiş olsun canım. Biz de beboşla yattik hastanede. Ben emzirdikten sonra süt sagip veriyordum ayrıca. Hemşire ablalari onu da iciriyordu enjektör ile.

Kızlar 7.30 da oğlum Ahmet selim epidural normal Doğumla dogdu biraz dikişim fazla oldu galiba benden kaynaklı ıkınmayı çok zor ögrendim çok şükür iyiyim hala uyuşugum emziremedim oğlumu sütüm henüz gelmedi allah isteyen herkese nasip etsin anlatıcam ayrıntıları biraz rahatlayınca

Geçmiş olsun canım. Biz de beboşla yattik hastanede. Ben emzirdikten sonra süt sagip veriyordum ayrıca. Hemşire ablalari onu da iciriyordu enjektör ile.
Aaa öylemi sizin neyiniz vardı sarılık yüzünden mi? Geçmiş olsun canım kaçırmısım ben siZin olayı. Ben biberon ile mama vereceğim hiç riske girmem artık. Annemlere kalsa mama hiç verilmesine gerek yoktu. Bak dinleidm az verdim ne oldu çocuk sarılık oldu.

Allah analı babalı büyütsün canım. Ben ıkınmayınçok zor yaptım. Annem diyorki ıkınma içten gelen bişi sen nasıl zorladın kendini. Hatta onkadar zor ıkındımki gözümün içi kan topladı

Canim benim melikede òyle tapiyo bi memede doyuyo sanirim 2 memeyi veriyorum 2 ekiyo sonrada ucunu emiyo lastik gibi bitaraftan bitarafa cekiyo

Hayatımda duymadım öyle bir şey. İkinci çocuğumu da banyodan sonra emziriyorum hep :) ağız kokusu sebepleri bambaşka diye düşünüyorum. Emzik ilk çocuğumda kullanmadım ama ihtiyaç duyduğum zamanlar olmadı değil. Buna verecektim ama ihmal yaa evde bulacam da kaynatacam da püfff çok üşengecim son birkaç gündür...

Güle güle büyüt canım oğlunu vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah :) nasıl geçti Doğumun rahat mıydı??

Bizim yarın sarılık için kontrol yapılacak, ilk yapılan sınırda çıkmıştı. Özellikle geceleri çok zor uyandırıyorum , uyandırmak için neler yapıyorsunuz
Ah sorma valla pek uyusuk oluyorlar. Mesela su an yavrum ısığın altında uyuyor normal çocuk olsa uyanırdı. Zor uyanıyorlar kıyamam ben onlara. Ayakları ile oynuyorum ben gıdıklıyorum falan

Maşallah allah anali babali bûyútsún kuzulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…