2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. En kisa surede toparlanirsin sutunde iner hemen kuzucuga kan can olur.

Kızlar size bir tiyo beboşlar emerken yutkunma sesini duyarsaniz vilinki emiyo demektir ben artik òyle yapiyorum benim kuzu 10 dakika araliksiz emiyo oyûzden artik doydugunu anliyorum yarin kontrolümûz var bakalim ne diyecek doktor amcamiz

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bugün yarın derken aldın sonunda bebisini kucağına Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin yavruna

Emzik alirken meme ucuma en yakin buyuklukte olani secmistim. Aventin hava kanallari olan bir cesidiydi. Emebiliyor ama oyle kocaman bebekler gibi tasiyamaz hemen. Zaten yatarken agzinda 5 dk dursa yeter. Ben surekli kullanmiyorum. Stresli oldugunu anladığımda disarda aglama krizi tuttugunda eger meme veremeyeceksem emzigi veriyorum. Illa alissin diye surekli vermedim simdiye kadar.

Ben kimlik işini anlamadım canım ya kimliği ile mi gitmeliyiz sağlık ocağına hemen çıkarmalımıyız tatilden sonra olsa sıkıntı mı oluyor ben tamamen unuttum kimlik işini
Ben kimliksiz gittim canim. Kimlik cikinca TC nosunu bize bildirin dedi. Tc no disinda tum bilgilerimizi aldi. Topuk kani icin 72 saatin dolmasi gerekiyormus bu arada S Syba

@Sia mia canım gözün aydın. Şükür sen de kurtuldun.
Ftm41 , önce kendim çıkıyorum tartıya, ardından kucağıma bebişi alıyorum canım. Kilosunu buradan anlıyorum.
ONTK , o kadar çıkarıyorsa gazı vardır bitanem. Ya bebiş gereğinden fazla emiyor midesini zorluyor yada gazı var. Bana dr söylediğinde hayır demiştim rahatsız olmuyor, kakasını da yapıyor. Israr üzerine gaz damlaları kullandığım zaman farkedilir azalma oldu. Her gaz damlası da yaramıyor, arkadaşımla boşa masraftan kaçınmak için (doğumlarımız 6 gün arayla olmuştu) bir marka gaz damlasını alıyorduk deneyip uymazsa birbirimizle değiştiriyorduk belki olur diye. Sonuçta ona pahalı bir damla uydu, benimkine en uygunlardan bir tanesi. Yani deneyerek bulacaksın canım. Karnını midesini elle bakalım gerginmi yumuşacıkmı içi.
Bizim oğlan bu gece huysuz ağlıyor sıkı mesai var

Daha neler duyacaksın :) doğum yaptığın andan herkes sana sütün varmı soracak. Bak sütün yetiyormu eminmisin, yetmezse sarılık olacak çocuğun gibi cümlelerle sinirini bozmaya çalışanlar çok olacak. Zaten anne doğum yapmış emziriyor, ne bilsin göğsünden çıkanı biberona döküp cc ölçmüyor ya.
Ama canlar moskovada tıpla yan fakültede okuyordum, bir sürü pediatride okuyan arkadaşım vardı hiçbiri bebeğin aç kalıp sarılık olacağını söylemedi. Aksine bebek deposuyla doğuyor, süt gereken anda geliyor diyorlardı. Sarılık veren biluribin hormonunu da doğal karşılıyorlardı. Burda farklı kararlar alınıyor. Sakın ne olursa olsun stres yapma canım benim. Ne oluyorsa ondan oluyor

Doğum erkdne olmuyor ki cuma 41. haftaya giriyoruz sankk boyke cok erkn dogum yapiyormusum gibi bnden daha iyi dusuneceksn demj. Diyorum zmnim doldu doktor yanlis hesaplamstir diyorum allahim allahimm..

Bizimim evdede mesai vat canim benim kuzumda uykuya dalamiyo uyutuyorum biraz sonra uyaniyo bi aglamakli oluyo iç çekiyo ama aglamiyo bizimkide biyle ters anam

Al benden de o kadar içim parçalanmıştı topuğunu sıkıp uyandırmak zorunda kalınca , dün ve bugün altını açmak yetiyor çok şükür

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda evinize sağlıkla dönersiniz inşallah

Kızlar sizden fikir almak istiyorum kararsız kaldım ben. Malum eşimin ailesi bizimle hiç ilgilenmiyor KV. Aynı yerde oturuyoruz doğumum yaklaştı ne geliyor ne arıyor ne soruyor tamam beni sevmeyebilir ama onunda torunu oğlunun çocuğu sonuçta oğlunu bile arayıp sormuyor ne oldu varmı bir gelişme diye bende bizi umursamadıkları için ne ararım ne sorarım en son demişti ki neymiş efendim sancım tutunca hastaneye giderken arıycakmısım biz hastaneye gidiyoruz gelin diye ben hayatımda böyle saçmalık görmedim bu yüzden de ben aramak çağırmak istemiyorum sırf gösteriş olsun diye gelicek bizi sevdiğinden değil bende beni arayıp sormayan insanı özel olarak arayıpta hastaneye çağırmak istemiyorum hatta bı yandan diyorum hiç haber vermiyelim doğumu yapıp eve gelince haber verelim diyorum sonra düşünüyorum eşimin zoruna gider mi benim annem falan yanımda olucak onun kimsesi olmıyacak sizce eve gelince mi haber versek yoksa hastanede doğum yapınca mı kusura bakmayın uzun oldu ama sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…