2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy maşallah kuzucuklara çok güzel poz vermişler

Nesrinay86 canım bişi sorcam benim oğlan hergün kusmaya başladı 3 gündür midesinde ne varsa hepsini çıkarıyor bi seferde ağlamıyor tekrardan emiyorda sendede öylemiydi?

Masalahh cnm rabbim bagislasn nazar değmesin

Tam çıldırmalıklarrr maşallah

Hadi cnm kurtuldun darisi bana ve bekleyenlere ins :)) rabbm anali babalı büyütsun hyrli evlat olsun ins. Rabbim sanada sifa versin bol bol sütun olsn ins

Maşallah barekallah
Rabbim ayırmasın

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Bol bol sütün olsun inşallah

Bizim de değerimiz 17.8 çıktı bir gece hastanede yattik. Ben hem emzirdim hem süt sagdim hem de mama verdim. Hiç telaslanma bir günde değeri düşüyor. Sonra da kimseyi dinleme mama desteği ile devam et beslemeye. Baktın sarı görüntü azalıyor sonra mamayi kesersin. Zaten bu süreçte de sütün artacak mamaya ihtiyaç kalmayacak. Ben artık mama vermiyorum
Bir tavsiyem daha var ben biberon değil de enjektör ile verdim mamayi. Sonra çok akitmayan anne göğsünü biraktirmayan bir biberon kullandım. Beni emmeyi hiç bırakmadı.
Ayrıca beboşu emzirdikten sonra her zaman sütü sagdim süt cogalsin diye.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza :)

Kızlar sanırım ne olur ne olmaz diye mama bulundurmak gerek doğum zamanı. Hangi mamadan almak gerek hiç bilmiyorum, sizler ne kullandınız?

Gözünaydın canim hayırlı olsun

Sagdigin sütû neyapiyorsun canim

Sağ göğsümde mütemadiyen daha çok yapıyor anlamadım yaa.. Melike de tuhaf bir ses çıkarıyor mu peki?
Ses çıkarmıyo canım sadece oynuyo doyunca bende 1 gogsû 15 dakka emip birakimca bir kere deniyorum almiyo sonra 2 gûndúr acikinca agliyo bende òyle veriyorum òyle gyzel emiyo

Bn mi yanlis düşünüyorumm acabaatyzem dogumu mu sirdu dedm boyle boyle gelmezss cuma suni sancı verilxj dedim. Bana diyoki Baska dogurtacak kımse yokmu hastanede bebiş doktorun iznine goremı geliş biletini alsın. Bayrmda doktor yok die doğumlar ertelensin mi diyo. Allahim yarabbim bnden gazla dusunecek halin yok.allah korusin sezeryana alinmam gerekti yada baska bir durum hastene hasyame doktur mu arican o halimle..ki bebegin hareketinde gerckden bi azalmazalma söz konusu. stres yapmayay dedikcen

Sağ göğsümde mütemadiyen daha çok yapıyor anlamadım yaa.. Melike de tuhaf bir ses çıkarıyor mu peki?
Aslinda devamli bekletmesen gögsúnde bana ebe en az 15 dakka en fazla yarim saat ondan fazla emzirme bir memeyi demisti faa durduklarinda emzik olarak kullaniyormuş

Kızlar yaklaşık 2 saattir başta 15 dakikada bir olmak üzere sonra 6_8 dakikada bir karnımda kasılma var bebek sağ tarafıma tepe yapıyor belimde az ağrı var şancı hissetmiyorum kasılma olunca alta baskı yapıyor başlangıç olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…